benimde hiç böyle olmuyordu. bende terliksiz geziyorum üşüttüm desem bilmiyorum yani anlamadım ama normal bir gaz değil karnım şişiyor taş gibi oluyor çok garipKırmızı kart bende diyosun yani bu ay :) Bende eşlik edicem sana BAT larımız yakın bidaki ay haberleşelim
Ay sorma akşam Allahtan eşim dışardaydıda rahat rahat yellendim valla. Hani yediğimden desem gaz yapıcak bişi de yemedim. Diğer ayları düşünüyorum regl yaklaştığında da oluyormuydu diye hatırlayamıyorum da.
ben de 28 günde bir oluyorum bu gün 28.günüm :)Kaç günde regl oluyosun? benim 25 yada 26 cı gün geliyor genelde. Bugün 25. günüm
en son adet tarihin neydi ?Kaç günde regl oluyosun? benim 25 yada 26 cı gün geliyor genelde. Bugün 25. günüm
Senin BAT nezaman?benimde hiç böyle olmuyordu. bende terliksiz geziyorum üşüttüm desem bilmiyorum yani anlamadım ama normal bir gaz değil karnım şişiyor taş gibi oluyor çok garip
Hakkımızda hayırlısı. İnşallah Rabbim OL der de biz kullarını sevindirir.ben de 28 günde bir oluyorum bu gün 28.günüm :)
11 Temmuzen son adet tarihin neydi ?
aminnnn inşaAlllahSenin BAT nezaman?
yarın :) ama kasıklarımda ağrı vardı biraz önce olacak gibiydim de geçti şimdi
Hakkımızda hayırlısı. İnşallah Rabbim OL der de biz kullarını sevindirir.
Senin BAT nezaman?
Hakkımızda hayırlısı. İnşallah Rabbim OL der de biz kullarını sevindirir.
11 Temmuz
benim 12 temmuz11 Temmuz
Bende tertemiz bir tek çizgi var
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş allah tamamına erdirsin.Sabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin
bende birazdan dışarı çıkıcam test alıcam dönüşte o zamana kadar adet olmazsam yapıcam olursam yapacak bir şey yok yeni umutlar yeni ayBende tertemiz bir tek çizgi varbugün yarın bat günüm olmadı gerekli, yine sabah peçeteye sikince gelen kahve leke var, başkada bişey yok hamile olsam çıkardı heralde idrar testinde, bugün yarın adet olmayı beklicem artık...
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş allah tamamına erdirsin.
Sabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin
Bende tertemiz bir tek çizgi varbugün yarın bat günüm olmadı gerekli, yine sabah peçeteye sikince gelen kahve leke var, başkada bişey yok hamile olsam çıkardı heralde idrar testinde, bugün yarın adet olmayı beklicem artık...
belli olmaz güzelim belki de geç döllenmedir. ne diyorduk kırmızıları görene kadar umut var
bende birazdan dışarı çıkıcam test alıcam dönüşte o zamana kadar adet olmazsam yapıcam olursam yapacak bir şey yok yeni umutlar yeni ay
inşaAllah hepimiz hamileyizdirbende birazdan dışarı çıkıcam test alıcam dönüşte o zamana kadar adet olmazsam yapıcam olursam yapacak bir şey yok yeni umutlar yeni ay
hadi bakalım merakla bekliyoruz
inşaAllah hepimiz hamileyizdir
Merakla bekliyoruzzz bol şanss.ben hazırlanıp çıkıyorum kızlar gelene kadar kendinize iyi bakın
Canim belirtilerin neydi birde kac gun gectiSabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin
Tebrik ederim canim hayirli olsun . ilk test yapisin mi kac gunun gectiSabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin