Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Arkadaşlarr, pazar sabahı kasığımın sol tarafında bir sancı ile uyandım.. 3 gündür geçmedi sol ağırlıklı olarak tüm kasık bölgemde garip bir sancı var daha önce yaşamadığım bir sancı.. İştahımda azalma farkediyorum, normalde çok yiyen biriyim.. Sabahları hiç ağzımın tadı yok gibi.. Bir de 1 hafta kadar öncesinde beyazımsı sarımsı bir akıntım olmuştu.. Burada hep okuyorum göğüs hassasiyetinden bahsediliyor ama benim bununla alakalı herhangi bir hassasiyetim yok.. Bazı kişilerin çamaşır suyu ile kontrol yaptıklarını okuyup dün öylesine bir denedim, aşırı köpüklenme oldu.. Hatta bir arkadaşıma denettim onda herhangi bir köpük olmamış.. Sonra hemen eczaneden test aldım fakat onda da 1 çizgi dikey bir çizgi yatay çıktı, hiçbir şey anlamadım açıkçası.. Testi yere düşürdüm ondan olabilir mi acaba? Ya da idrar testi için daha erken mi? Kafam iyice karıştı.. Nasıl hevesliyim anlatamammm...

Bat ne zaman senin canım

çok tatlısın yaaa Allahım inşallah tez zamanda bebeğini verir sana ama sana tavsiyem erken gebelik testlerine inanma yanlış çıkıyor bide daha pahalı burdayım ben

çok tatlısın yaaa Allahım inşallah tez zamanda bebeğini verir sana ama sana tavsiyem erken gebelik testlerine inanma yanlış çıkıyor bide daha pahalı burdayım ben
Bitane de normallerinden almıştım 3,50 TL ye. onuda yapmadım yapmıcam inatla 2 3 güne kırmızı görmezsem yapıcam bakalım.

ANNE ADAY LİSTEMİZ

mavimli Bat 30 temmuz
P pedike bat 30 temmuz
hicbirseymi Hamile
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant Hamile
Skry10 bat 5 ağustos
Lilyumas Hamile
Svl2425 Bat 5 ağustos
gbbc bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Hamile
Veson Bat 8 ağustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
tontikto bat 13 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos

Kızlar değişiklik olanlar bilgi verebilir mi

ama daha var tatlım bugün ayın beşi sen günleri değerlendirmeye devam et :)

ama daha var tatlım bugün ayın beşi sen günleri değerlendirmeye devam et :)

günler değerleniyorr da sonuç bekliyorum sabırsızlıkla :) daha 2 aydır korunmuyoruz farkındayım çok erken ama ne biliim sanki şu an hamileymişim gibi hissediyorum.. Olumlu düşün olumlu olsun derler ya benimki de bir nevi o işte :)