- 30 Mart 2013
- 378
- 181
Kız maşallah sabrına bayağı belirgin hamilesingaz verme bana valla çok sıcak sabırsız biriyim zaten ama beklicem elimde bir test daha var sabah onu da yapıcam nasip artık :) darısı isteyen herkesin başına Allahıımmmm
Teşekkür ederim tatlım darısı başına :) aslında cmtsi yapmıştım negatifti o yüzden pek umudum yoktu ama oluyormuş demek kiKız maşallah sabrına bayağı belirgin hamilesin
Arkadaşlarr, pazar sabahı kasığımın sol tarafında bir sancı ile uyandım.. 3 gündür geçmedi sol ağırlıklı olarak tüm kasık bölgemde garip bir sancı var daha önce yaşamadığım bir sancı.. İştahımda azalma farkediyorum, normalde çok yiyen biriyim.. Sabahları hiç ağzımın tadı yok gibi.. Bir de 1 hafta kadar öncesinde beyazımsı sarımsı bir akıntım olmuştu.. Burada hep okuyorum göğüs hassasiyetinden bahsediliyor ama benim bununla alakalı herhangi bir hassasiyetim yok.. Bazı kişilerin çamaşır suyu ile kontrol yaptıklarını okuyup dün öylesine bir denedim, aşırı köpüklenme oldu.. Hatta bir arkadaşıma denettim onda herhangi bir köpük olmamış.. Sonra hemen eczaneden test aldım fakat onda da 1 çizgi dikey bir çizgi yatay çıktı, hiçbir şey anlamadım açıkçası.. Testi yere düşürdüm ondan olabilir mi acaba? Ya da idrar testi için daha erken mi? Kafam iyice karıştı.. Nasıl hevesliyim anlatamammm...
çok tatlısın yaaa Allahım inşallah tez zamanda bebeğini verir sana ama sana tavsiyem erken gebelik testlerine inanma yanlış çıkıyor bide daha pahalı burdayım benAmiinnnn. Bekleyebilcekmisinn
Ben dün bide erken gebelik testi aldım 14,50TL ye onunla yaptım 2 gün daha bekleyemedim de14,50 nin gittiğinemi yanayım testin negatif çıkmasına mı yanayım rüyamda kendimi hamile gördüğüme mi yanayım, ağdacının bana durup dururken hamilemisin dediğine mi yanayım, kendimi hamileymiş gibi hissetmeme mi yanayım.
Napim ben atayım kendimi bari ofisin camından
Ay ama sana okadar çok sevindim canım yaa inş kanda da pozitif çıkar. Ama nolur bizi bırakma
Bitane de normallerinden almıştım 3,50 TL ye. onuda yapmadım yapmıcam inatla 2 3 güne kırmızı görmezsem yapıcam bakalım.çok tatlısın yaaa Allahım inşallah tez zamanda bebeğini verir sana ama sana tavsiyem erken gebelik testlerine inanma yanlış çıkıyor bide daha pahalı burdayım ben
Bat ne zaman senin canım
ama daha var tatlım bugün ayın beşi sen günleri değerlendirmeye devam et :)16 sında canım.. ilk defa kasıklarımda bir hareketlilik var.. ama göğsümde hiç bir belirti yok.. eczaneden erken gebelik testi istedim ama kalmamış yine normal aldım negatif olmasından korktuğum için yapmadım acaba beklesem mi diyorum..
evet bencede öyle yap hiç belli olmuyor olacaksa oluyor çünkü :)Bitane de normallerinden almıştım 3,50 TL ye. onuda yapmadım yapmıcam inatla 2 3 güne kırmızı görmezsem yapıcam bakalım.
Hemen kendime bir takvim edineyim :)[/QUOTEne yaptin canim test yaptinmi
Hamile misin canimHemen kendime bir takvim edineyim :)
ama daha var tatlım bugün ayın beşi sen günleri değerlendirmeye devam et :)
ama daha var tatlım bugün ayın beşi sen günleri değerlendirmeye devam et :)
Hemen kendime bir takvim edineyim :)
Pozitif canim sekinki tebrikler . kac gun gecti. Saat kacta yaptin
bugün günüm tatlım geçmedi yani ilk idrarımla da yapmadım :) teşekkür ederimPozitif canim sekinki tebrikler . kac gun gecti. Saat kacta yaptin