- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
teşekkür ederim :) sen nasılsın peki durumlar nasıl tatlım
Yarin sabah eczaneden yine test alacagimo zaman inşallah hamilesindir :)
Sendedemi lekelenmeler devam?bende araştırıyorum canım korkutuyor insanı..
o zaman sen yumurtlama zamanında mısın canımBende durumlar sakin canım, 19 Ağustos U bekliyoruz artık bakalım. Bu ay sakin kalmaya çalışıcam. Ne kadar başarabilirsem
ben de adet olmazsam yapıcam test :)Yarin sabah eczaneden yine test alacagim
Senin gunun ne zaman canimben de adet olmazsam yapıcam test :)
benim bitti ama ömrü hayatımda olmamıştı iki buçuk gün sonra geçtiSendedemi lekelenmeler devam?
yarınSenin gunun ne zaman canim
Benimde
Şimdi herhangi bir akıntın varmı cnm? Bnmde azaldı gibî ama bilmiyorum:/ normalde bnmde yarın batım bakalım, dananın kuyruğu kopar zatenbenim bitti ama ömrü hayatımda olmamıştı iki buçuk gün sonra geçti
şuan hiç akıntının a sı yok :) bu da bir ilk kupkuruyum canım yarın olsada hepbirlikte kurtulsakŞimdi herhangi bir akıntın varmı cnm? Bnmde azaldı gibî ama bilmiyorum:/ normalde bnmde yarın batım bakalım, dananın kuyruğu kopar zaten
İnş cnn hayırlısışuan hiç akıntının a sı yok :) bu da bir ilk kupkuruyum canım yarın olsada hepbirlikte kurtulsak
Evet canım cuma günü yumurta oluşmuş ve yeterli büyüklüğe ulaşmıştı. Haftasonu yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum. Ovulasyon testini dün ve bu akşam yaptım. Aynı renkte değiller ve bu akşamki daha açık renk. Gün aşırı gereken yapılıyor bakalımo zaman sen yumurtlama zamanında mısın canım
Çoook tebrik ederim hayırlı olsun şöyle güzel haberler duyalım yaSabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin