Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Selam kızlar,çok faydalı bi topik bence merak edenler için yaziyorum bendede göğüs agrısı hiç olmadı halada yok, test yapanların güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bugün güzel haberler alırız

Selam kızlar,çok faydalı bi topik bence merak edenler için yaziyorum bendede göğüs agrısı hiç olmadı halada yok, test yapanların güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bugün güzel haberler alırız
Allahım inşallah bize de nasip olsun benim hiç bi yerim ağrımıyor

Sabırlı ol tatlım bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacak

( dün iyiydim ama sabah uyandıktan sonra kasıklarım ağrımaya başladı adet olacağım galiba ((
moral bozmak yok canım tamam mı hayırlısını dile ben de olucam bekliyorum önümüzdeki ay beraber bekleriz adet olursan söyle listeyi güncelleyelim

peki yumurtlama olan günleri değerlendirdiniz değil mi? testi dün yaptım dediğin için soruyorum canım.

ağrım yok hiç ama sabah pembe lekeler vardı geldi gelecek körolası yani
Kırmızı kart bende diyosun yani bu ay :) Bende eşlik edicem sana BAT larımız yakın bidaki ay haberleşelim

bende aynı durumdayım akşamları daha çok oluyor :)
Ay sorma akşam Allahtan eşim dışardaydıda rahat rahat yellendim valla. Hani yediğimden desem gaz yapıcak bişi de yemedim. Diğer ayları düşünüyorum regl yaklaştığında da oluyormuydu diye hatırlayamıyorum da.

evet ben burdayım nasılsa herkesi beklerim