- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Tatlım sen ne zaman test yapıcakdın?Günaydın hanımları
Benm kaldı 1göğüsler hassaslastı ve şişik biraz kasık ağrısı da hafif var göz kapaklarım acayip şişmiş şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım sen ne zaman test yapıcakdın?Günaydın hanımları
Benm kaldı 1göğüsler hassaslastı ve şişik biraz kasık ağrısı da hafif var göz kapaklarım acayip şişmiş şaşırdım
Canm dün yaptm negatif ovi bile yaptm hatta belirgin çıktı ama C kadar köyü değil tek ümidim geç yumurtlamış olabilir miyim sorusu yarın görcem bakalım gelcekmiTatlım sen ne zaman test yapıcakdın?
İşte benimde bugün yarın ya adetim bekliyorum, benimde çıkmadı. 4 gün bugün kahve şeke ara ra devam, bnm 23 ünde iki koyu çizgi olmuştu, 24ünde çatlasa ve döllense bugün 12. Gün ondan çıkmamış olma durumu varmı? Yada geç döllenmede ne oluyor? İlk hamileliğimde adetim 1 gün geçtiğinde ölçtürmüştüm 69 çıkmıştı, yani hesapladığında adet öncesi yaptırdam idrar testinde çıkmayacaktı demekki olabilirmi?Canm dün yaptm negatif ovi bile yaptm hatta belirgin çıktı ama C kadar köyü değil tek ümidim geç yumurtlamış olabilir miyim sorusu yarın görcem bakalım gelcekmi
Canım çalışma sekli, belirtiler lütfen paylaş her şeyii :)) Tebriklerrr !
Çok heyecanlandım nerdeyse çıplak gidecektim sağlık ocağına koştum hemen umarım doğrulanır yarın çıkacakmış sonuç :) lütfen dua edin bi aksilik çıkmasın. herşeyi paylaşıcam :)Canım çalışma sekli, belirtiler lütfen paylaş her şeyii :)) Tebriklerrr !
Tatlım tebriklerr gözünaydın :)) allahım topi hamilelerle doldu :) uğurlu topik:)
herkesin bebeği olsun Allahıımmm nooluuurrrr teşekkür ederimTatlım tebriklerr gözünaydın :)) allahım topi hamilelerle doldu :) uğurlu topik:)
Oyyyyy hadii inş pozitiff gibi görünüyorrr kendim hamileymişim gibi sevndim şuannn tebriklerr.
inşallah canım inşallah herkesin olsun bebeği seni de alalım aramıza geltopiğinizi ilk baştan beri okurken bir baktım herkes hamiş olmuş rabbim isteyen gönülden arzulayan herkese nasip etsin çok sevindim
gaz verme bana valla çok sıcak sabırsız biriyim zaten ama beklicem elimde bir test daha var sabah onu da yapıcam nasip artık :) darısı isteyen herkesin başına AllahıımmmmOyyyyy hadii inş pozitiff gibi görünüyorrr kendim hamileymişim gibi sevndim şuannn tebriklerr.
Ama senin yerinde olsam sağlık ocağını bekleyemezdim özel hastaneye falan giderdim hemen 1 saate çıkartıyolar sonucu
Bence biz acele ediyorz olabilir canm 4gün ya illaki sökerdi deme kimini yerleşme kanaması böyle uzun sürüyormuş ama kana dönük değil deme kırmızı yada biraz daha yoğun sen bi doktora gitsenmi canm ya önünde sonunda gerçekle yuzlesicezki 4gün geçmiş ben senin durumunda olsam gitmistimİşte benimde bugün yarın ya adetim bekliyorum, benimde çıkmadı. 4 gün bugün kahve şeke ara ra devam, bnm 23 ünde iki koyu çizgi olmuştu, 24ünde çatlasa ve döllense bugün 12. Gün ondan çıkmamış olma durumu varmı? Yada geç döllenmede ne oluyor? İlk hamileliğimde adetim 1 gün geçtiğinde ölçtürmüştüm 69 çıkmıştı, yani hesapladığında adet öncesi yaptırdam idrar testinde çıkmayacaktı demekki olabilirmi?
En kısa zamanda bekleyen herkes hamile olsun inşallah burda olan herkes hamile olur :)Tatlım tebriklerr gözünaydın :)) allahım topi hamilelerle doldu :) uğurlu topik:)
Benimde bugün dü olmadım test aldım işte sonuç ve sadece kasığımda ince bir sızı var o kadar :) sen test yaptın mı canımbenimde regil günüm buğün belirtimde yok sadece bel ağrım ve hafif göyüs ağrım var hayırlısı inşallah rabbbim nasip eder
Canım 5-6 sı benim normal adet günüm, şimdiye kadar kana dönmedi...hayatımda ilk defa böyle bir belirsizlik yaşıyırum. Eşimle konuştum, illaki cumayı bekle, cuma götürürüm ben seni diyor. Cuma adetim gelmezse hala gidicem cnm zatenBence biz acele ediyorz olabilir canm 4gün ya illaki sökerdi deme kimini yerleşme kanaması böyle uzun sürüyormuş ama kana dönük değil deme kırmızı yada biraz daha yoğun sen bi doktora gitsenmi canm ya önünde sonunda gerçekle yuzlesicezki 4gün geçmiş ben senin durumunda olsam gitmistim
Amiinnnn. Bekleyebilcekmisinngaz verme bana valla çok sıcak sabırsız biriyim zaten ama beklicem elimde bir test daha var sabah onu da yapıcam nasip artık :) darısı isteyen herkesin başına Allahıımmmm