Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canm dün yaptm negatif ovi bile yaptm hatta belirgin çıktı ama C kadar köyü değil tek ümidim geç yumurtlamış olabilir miyim sorusu yarın görcem bakalım gelcekmi
İşte benimde bugün yarın ya adetim bekliyorum, benimde çıkmadı. 4 gün bugün kahve şeke ara ra devam, bnm 23 ünde iki koyu çizgi olmuştu, 24ünde çatlasa ve döllense bugün 12. Gün ondan çıkmamış olma durumu varmı? Yada geç döllenmede ne oluyor? İlk hamileliğimde adetim 1 gün geçtiğinde ölçtürmüştüm 69 çıkmıştı, yani hesapladığında adet öncesi yaptırdam idrar testinde çıkmayacaktı demekki olabilirmi?

IMG_20150805_114540.jpg

açılıyor mu arkadaşlar pozitif değil mi:KK71:

Canım çalışma sekli, belirtiler lütfen paylaş her şeyii :)) Tebriklerrr !
Çok heyecanlandım nerdeyse çıplak gidecektim sağlık ocağına koştum hemen:KK70: umarım doğrulanır yarın çıkacakmış sonuç :) lütfen dua edin bi aksilik çıkmasın. herşeyi paylaşıcam :)

topiğinizi ilk baştan beri okurken bir baktım herkes hamiş olmuş rabbim isteyen gönülden arzulayan herkese nasip etsin çok sevindim

kızlar benimde geçen ay bi kimyasal gebeliğim oldu herkese söylemiştim çok üzüldüm daha sonrasında şimdide nasip inşallah kırmızı gelmez bebişlerimiz karınlarımızı doldurur

Oyyyyy hadii inş pozitiff gibi görünüyorrr kendim hamileymişim gibi sevndim şuannn tebriklerr.
Ama senin yerinde olsam sağlık ocağını bekleyemezdim özel hastaneye falan giderdim hemen 1 saate çıkartıyolar sonucu :KK70:
gaz verme bana valla çok sıcak sabırsız biriyim zaten ama beklicem elimde bir test daha var sabah onu da yapıcam nasip artık :) darısı isteyen herkesin başına Allahıımmmm

İşte benimde bugün yarın ya adetim bekliyorum, benimde çıkmadı. 4 gün bugün kahve şeke ara ra devam, bnm 23 ünde iki koyu çizgi olmuştu, 24ünde çatlasa ve döllense bugün 12. Gün ondan çıkmamış olma durumu varmı? Yada geç döllenmede ne oluyor? İlk hamileliğimde adetim 1 gün geçtiğinde ölçtürmüştüm 69 çıkmıştı, yani hesapladığında adet öncesi yaptırdam idrar testinde çıkmayacaktı demekki olabilirmi?
Bence biz acele ediyorz olabilir canm 4gün ya illaki sökerdi deme kimini yerleşme kanaması böyle uzun sürüyormuş ama kana dönük değil deme kırmızı yada biraz daha yoğun sen bi doktora gitsenmi canm ya önünde sonunda gerçekle yuzlesicezki 4gün geçmiş ben senin durumunda olsam gitmistim

benimde regil günüm buğün belirtimde yok sadece bel ağrım ve hafif göyüs ağrım var hayırlısı inşallah rabbbim nasip eder

benimde regil günüm buğün belirtimde yok sadece bel ağrım ve hafif göyüs ağrım var hayırlısı inşallah rabbbim nasip eder
Benimde bugün dü olmadım test aldım işte sonuç ve sadece kasığımda ince bir sızı var o kadar :) sen test yaptın mı canım

Bence biz acele ediyorz olabilir canm 4gün ya illaki sökerdi deme kimini yerleşme kanaması böyle uzun sürüyormuş ama kana dönük değil deme kırmızı yada biraz daha yoğun sen bi doktora gitsenmi canm ya önünde sonunda gerçekle yuzlesicezki 4gün geçmiş ben senin durumunda olsam gitmistim
Canım 5-6 sı benim normal adet günüm, şimdiye kadar kana dönmedi...hayatımda ilk defa böyle bir belirsizlik yaşıyırum. Eşimle konuştum, illaki cumayı bekle, cuma götürürüm ben seni diyor. Cuma adetim gelmezse hala gidicem cnm zaten

gaz verme bana valla çok sıcak sabırsız biriyim zaten ama beklicem elimde bir test daha var sabah onu da yapıcam nasip artık :) darısı isteyen herkesin başına Allahıımmmm
Amiinnnn. Bekleyebilcekmisinn :rolleyes:
Ben dün bide erken gebelik testi aldım 14,50TL ye onunla yaptım 2 gün daha bekleyemedim de :KK70: 14,50 nin gittiğinemi yanayım testin negatif çıkmasına mı yanayım rüyamda kendimi hamile gördüğüme mi yanayım, ağdacının bana durup dururken hamilemisin dediğine mi yanayım, kendimi hamileymiş gibi hissetmeme mi yanayım.
Napim ben atayım kendimi bari ofisin camından :KK70:

Ay ama sana okadar çok sevindim canım yaa inş kanda da pozitif çıkar. Ama nolur bizi bırakma :KK70: