Çoook tebrik ederim hayırlı olsun şöyle güzel haberler duyalım ya
Çok tşk ederim bende . inşallah daha çok güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook tebrik ederim hayırlı olsun şöyle güzel haberler duyalım ya
aaa maşallah kızz gözün aydınSabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin
Allahım inşallah bize de nasip olsun benim hiç bi yerim ağrımıyorSelam kızlar,çok faydalı bi topik bence merak edenler için yaziyorum bendede göğüs agrısı hiç olmadı halada yok, test yapanların güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bugün güzel haberler alırız
Sabırlı ol tatlım bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacakIsten cikinca agdaya gittim kuafore. Abla durdu yuzume bakti ne o kiz sende bi degisiklik var yuzun sis gibi sanki hamilemisin sen dedi.
o nerden cikti simdi durup dururken dedim, nebileyim oyle gibi geldin sanki gozume dedi.
1 yildir gittigim kuafor daha hic boyle birsey sormamisti bana. Hemde daha yanina gitmeden once evde test yapmistim ve sonuc negatifti.
Icimde bi kipirti bi umut oldu ama cokta kaptirmak istemiyorum kendimi
( dün iyiydim ama sabah uyandıktan sonra kasıklarım ağrımaya başladı adet olacağım galiba ((pass sen nasılsın canım var mı bir gelişme :)
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :)Sabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin
moral bozmak yok canım tamam mı hayırlısını dile ben de olucam bekliyorum önümüzdeki ay beraber bekleriz adet olursan söyle listeyi güncelleyelim( dün iyiydim ama sabah uyandıktan sonra kasıklarım ağrımaya başladı adet olacağım galiba ((
bişey gelmedi de daha ağrılar olacak gibi nasip artık.. haber veririmmoral bozmak yok canım tamam mı hayırlısını dile ben de olucam bekliyorum önümüzdeki ay beraber bekleriz adet olursan söyle listeyi güncelleyelim
peki yumurtlama olan günleri değerlendirdiniz değil mi? testi dün yaptım dediğin için soruyorum canım.Evet canım cuma günü yumurta oluşmuş ve yeterli büyüklüğe ulaşmıştı. Haftasonu yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum. Ovulasyon testini dün ve bu akşam yaptım. Aynı renkte değiller ve bu akşamki daha açık renk. Gün aşırı gereken yapılıyor bakalım
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@mavimli Bat 30 temmuz
@pedike bat 30 temmuz
@hicbirseymi bat 31 temmuz Hamile
@hadiinsallah bat 4 ağustos
charmant bat 5 agustos
@Lilyumas Bat 5 agustos Hamile
@Svl2425 Bat 5 ağustos
@gbbc bat 5 ağustos
pass bat 6 ağustos
Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
P pudink Bat 6 ağustos
@Veson Bat 8 ağustos
@Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
@Tuanam21 bat 9 ağustos
@tontikto bat 13 ağustos
@myssteriouss 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
Arkadaşlar değişiklik olanlar bilgi vermeyi unutmasın lütfen güncelleyelim
Tebrikler canm senin bat yarındı degilmi demekki önceden yapsaydında cikcakmis çok sevindimSabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin
Ayy kızlarr bende dünden berii nasıl gaz varr anlatamam. Ofise geldim ilk kimse yoktu da şimdi diğerleride geldi habire wc koşturuyom.
ağrım yok hiç ama sabah pembe lekeler vardı geldi gelecek körolası yanicharmant senin bat bugün varmı bi kıpraşım?
bende aynı durumdayım akşamları daha çok oluyor :)Ayy kızlarr bende dünden berii nasıl gaz varr anlatamam. Ofise geldim ilk kimse yoktu da şimdi diğerleride geldi habire wc koşturuyom.
Kırmızı kart bende diyosun yani bu ay :) Bende eşlik edicem sana BAT larımız yakın bidaki ay haberleşelimağrım yok hiç ama sabah pembe lekeler vardı geldi gelecek körolası yani
Ay sorma akşam Allahtan eşim dışardaydıda rahat rahat yellendim valla. Hani yediğimden desem gaz yapıcak bişi de yemedim. Diğer ayları düşünüyorum regl yaklaştığında da oluyormuydu diye hatırlayamıyorum da.bende aynı durumdayım akşamları daha çok oluyor :)
evet ben burdayım nasılsa herkesi beklerimKırmızı kart bende diyosun yani bu ay :) Bende eşlik edicem sana BAT larımız yakın bidaki ay haberleşelim
Ay sorma akşam Allahtan eşim dışardaydıda rahat rahat yellendim valla. Hani yediğimden desem gaz yapıcak bişi de yemedim. Diğer ayları düşünüyorum regl yaklaştığında da oluyormuydu diye hatırlayamıyorum da.
Kaç günde regl oluyosun? benim 25 yada 26 cı gün geliyor genelde. Bugün 25. günümevet ben burdayım nasılsa herkesi beklerim