hahahaa kızz hamilemisin yoksaİyide bu anketteki belirtilerin hepsi eksiksiz var hepsini isaretledim
İnsaaallllah canimmm hepmiz hamis olalim sirf nufus cogalsin diye vallahahahaa kızz hamilemisin yoksa
Mucizelere inanirim ben sende inan umudumuzu kaybetmiyelim guzel dusunelim guzel olsunAcaba mucize filan olur mu ki
senin bat değişti mi canım yani adet oldun mu bekliyor muyuzMucizelere inanirim ben sende inan umudumuzu kaybetmiyelim guzel dusunelim guzel olsun
ooo hamiş hamiş dolaşacaksın deseneBu ay da olmazsa is tempom basliyor, koy ogretmeniyim ben yollarda surunmece cok zor olcak yaa
canımm saolasın inşallah hepimiz en geç eylülde hamile oluruz :)Burdami gorusuruyoruz artık hadi bakalım bu tipik kistemize uğur getirsin çiçekler acsıncharmant hayırlı olsun Canım
öyle kendi kendime düşünüyorum acaba test yanlış çıkmış olabilir mi yada belkide hiç belirtim olmayacakMucizelere inanirim ben sende inan umudumuzu kaybetmiyelim guzel dusunelim guzel olsun
9 agustos tahmini batim ama gecikebiliyorda beklemedeyim regli olursam yazarim hemen ins olmam senin ?senin bat değişti mi canım yani adet oldun mu bekliyor muyuz
tamamdır canım hepimize şans getirsin :)charmant tatlım topîğin hayırlı olsun, hepimize uğur getirsin inş.
Ben düşükle sonuçlanan gebeliğimdeki brlirtileri oyladım.:)
ben de olmadım henüz bat yarın benim merakla bekliyorum :)9 agustos tahmini batim ama gecikebiliyorda beklemedeyim regli olursam yazarim hemen ins olmam senin ?
Tatlım varya seninle aynı durumdayız, bende eşimden 3 saatlik bir şehirde akademisyenim. Derslerimi 3 güne topluyorum ve git-gel yapıyorum. Ömrüm yollarda geçiyor...hakkımızda hayırlısı olsun inş, yeterki bebişimiz olsun hertürlü zorluğa katlanırım ben...Bu ay da olmazsa is tempom basliyor, koy ogretmeniyim ben yollarda surunmece cok zor olcak yaa
ovulasyon kullanıcam ben bu ay karar verdim tabii adet olursam umarım iyi sonuç alırım. sende kullanıp o günleri değerlendirebilirsin canım uzaklık açısından belki yardımcı olurTatlım varya seninle aynı durumdayız, bende eşimden 3 saatlik bir şehirde akademisyenim. Derslerimi 3 güne topluyorum ve git-gel yapıyorum. Ömrüm yollarda geçiyor...hakkımızda hayırlısı olsun inş, yeterki bebişimiz olsun hertürlü zorluğa katlanırım ben...
Hadi bakalim guzel Haberlerini bekliyorummmmben de olmadım henüz bat yarın benim merakla bekliyorum :)
İnş tatlım ağustosta gebe kalırımda öbür aya gerek kalmaz. Buay kit kullanıcam cnm zatenovulasyon kullanıcam ben bu ay karar verdim tabii adet olursam umarım iyi sonuç alırım. sende kullanıp o günleri değerlendirebilirsin canım uzaklık açısından belki yardımcı olur
teşekkür ederim taze annecik sağ salim kucağına al inşallah meleğini :)
ovulasyon kullanıcam ben bu ay karar verdim tabii adet olursam umarım iyi sonuç alırım. sende kullanıp o günleri değerlendirebilirsin canım uzaklık açısından belki yardımcı olur