inşallah canım ben de meraktan çatlıycamcharmant canım hayırlı olsun hepimiz için topik. Yarın sabah test yapıçam inşallah öbür ay için ovulasyon testi almama gerek kalmaz.
Bence sık idrarı da listeye ekleyin büyük bi belirti :)inşallah canım ben de meraktan çatlıycam
evet katılıyorumBence sık idrarı da listeye ekleyin büyük bi belirti :)
Senin belirtilerin nelerdi bizimle paylasir misinBence sık idrarı da listeye ekleyin büyük bi belirti :)
Sık idrar :)) Tuvalette yatacak kadarSenin belirtilerin nelerdi bizimle paylasir misin
göğüslerin adete kadar ağrımadımı yaniSık idrar :)) Tuvalette yatacak kadar
Gaz acayip bir şişkinlik :)
Tuhaf ama ishal :/
Birde adet belirtilerimin hiç biri olmadı yumurtlamadan itibaren göğüslerim ağrıdı adete kadar hiç ağrımadı o meşhur koca sivilcem çıkmadı adet belirtim yoktu yani :)
4 gün geçti 5.gün kan testi 10 çıktı. Çift çizgiyi göremeyenlerdenim yani :)
Aynen hiç :)göğüslerin adete kadar ağrımadımı yani
ayy ümitlenesim geliyorAynen hiç :)
Adet belirtimin olmaması en büyük belirti bence :)ayy ümitlenesim geliyor
teşekkür ederim :) sen nasılsın peki durumlar nasıl tatlım
ayy canım ağzından bal damlıyor resmen yarın olsa da geçseAdet belirtimin olmaması en büyük belirti bence :)
Off 3 gğndür geçmeyen lekelenmelerimin sebeni hangisi acabaKahverengi akıntının sebeplerini şu şekilde anlatabiliriz ;
* Bebeğin plesanta yerleşimi akıntıya sebep verebilir.
* Bebeğin büyümesi kendine yer açması ile damarlarda çatlama olur ve kanama kahverengi şeklinde görülür.
* Kahverengi leke ile başlayıp kırmızı kanamaya devam ederse eğer bu düşük riski olduğunu ifade eder ve hemen bu şekilde doktora başvurmalısınız.
* Adet zamanında kırmızı renkte başlayan kanama kahverengi lekelenmeye dönerse bu da adet döngüsünün bittiğini belirtir.
* Adet dönemlerinde adet kanamasını sağlayan rahim mukozasıdır. Bu dokularda yerine yenilerinin gelmesi kahverengi renkte akıntıya sebeptir.
* Doğum kontrol hapları, korunma iğneleri kullanan ve implanonda yarattıkları hormonal dengesizliklerle kadınların bazılarında da adet döneminden önce kahverengi akıntı gelebilir.
* Spiral kullanımında rahim iç tabakasında yarattığı tahrişle adet öncesi kahverengi lekelenme nedeni olabilir.
* Mantar enfeksiyonu, rahim ağzı kanseri ve diğer genital kanserler ender görülmelerine karşın bu kahverengi lekelenmeler gösterebilir.
bende araştırıyorum canım korkutuyor insanı..Off 3 gğndür geçmeyen lekelenmelerimin sebeni hangisi acaba
Canim bunlarin %80 var .Skry10 seni de ekleyeyim listeye :)
o zaman inşallah hamilesindir :)Canim bunlarin %80 var .
Bel agrisi. Kasik agrisi. Migde bulantisi. Akinti. Gogus hassasiyeti . bas donmesi. Uyuma istegi. İştah .Baş agrisi ishal . Bunlar hep var :)