Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kırmızı kart bende diyosun yani bu ay :) Bende eşlik edicem sana BAT larımız yakın bidaki ay haberleşelim :KK70:

Ay sorma akşam Allahtan eşim dışardaydıda rahat rahat yellendim valla. Hani yediğimden desem gaz yapıcak bişi de yemedim. Diğer ayları düşünüyorum regl yaklaştığında da oluyormuydu diye hatırlayamıyorum da.
benimde hiç böyle olmuyordu. bende terliksiz geziyorum üşüttüm desem bilmiyorum yani anlamadım ama normal bir gaz değil karnım şişiyor taş gibi oluyor çok garip

benimde hiç böyle olmuyordu. bende terliksiz geziyorum üşüttüm desem bilmiyorum yani anlamadım ama normal bir gaz değil karnım şişiyor taş gibi oluyor çok garip
Senin BAT nezaman?

ben de 28 günde bir oluyorum bu gün 28.günüm :)
Hakkımızda hayırlısı. İnşallah Rabbim OL der de biz kullarını sevindirir.

charmant charmant
Skry10 Skry10 @triton-x

Kızlar yarın yapın testleri ve çift çizgileri görüp Bayram edelim artık. Bir sürü toplantım var ama her fırsatta girip bakıcam müjdeler var mı? Öptüm hepinizi :KK25:
Bende tertemiz bir tek çizgi var:KK43: bugün yarın bat günüm olmadı gerekli, yine sabah peçeteye sikince gelen kahve leke var, başkada bişey yok :KK43: hamile olsam çıkardı heralde idrar testinde, bugün yarın adet olmayı beklicem artık...

Sabahı bekliyemedim bende hamileyim şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş allah tamamına erdirsin.

Bende tertemiz bir tek çizgi var:KK43: bugün yarın bat günüm olmadı gerekli, yine sabah peçeteye sikince gelen kahve leke var, başkada bişey yok :KK43: hamile olsam çıkardı heralde idrar testinde, bugün yarın adet olmayı beklicem artık...

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş allah tamamına erdirsin.
bende birazdan dışarı çıkıcam test alıcam dönüşte o zamana kadar adet olmazsam yapıcam olursam yapacak bir şey yok yeni umutlar yeni ay:cry:

belli olmaz güzelim belki de geç döllenmedir. ne diyorduk kırmızıları görene kadar umut var :KK66:

Günaydın hanımları :KK15:
Benm kaldı 1göğüsler hassaslastı ve şişik biraz kasık ağrısı da hafif var göz kapaklarım acayip şişmiş şaşırdım