yok canım konu sahıbı arkadas lısteye eklemıste hayırlı haberlerle gelırsın dıe dua ettı bende ınsllah dedm sende stres yapma cok eger hamıleysen zaten cıkıcak meydana kendını uzme ne kadr umut baglarsan o kadr hayal kırıklıgı oluyoSendemi doktora gidiyorsun canim
Haklisin canim Allah hayirlisini nasip etsin . hamile degilsemde ne sikinti varsa erkenden öğreneyim diye geldim bekliyorumyok canım konu sahıbı arkadas lısteye eklemıste hayırlı haberlerle gelırsın dıe dua ettı bende ınsllah dedm sende stres yapma cok eger hamıleysen zaten cıkıcak meydana kendını uzme ne kadr umut baglarsan o kadr hayal kırıklıgı oluyo
Amiiiiin en hayırlı vakitte inşallah :)Ne guzel canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin inş .Darisi tum bekleyenlere olsun inş :)
Demekki adetin duzensizmis canim. Gec yumurtladigina gore. Normal seyreden periyodda 1 hafta gecikmede cikmamasi imkansiz. Benim de gec yumurtlama olmus bekledigim tarihi 3-4 gun gecince test yaptim. Silik de olsa cizgi vardi. Ertesi gun doktorda b hcg 28 cikti yani 10 mlu gecince testler gosteriyor cogunlukla.Evet canım adete 3 gün kala yumurtlamışm ondan çıkmamış :)
Canim kan verdin mi? Bende cok merak ettim. Seninle birlikte bekliyorum. Hayirli haberlerle don insallah.Haklisin canim Allah hayirlisini nasip etsin . hamile degilsemde ne sikinti varsa erkenden öğreneyim diye geldim bekliyorum
Adetleri hiç Şaşmaz aslında yarın olcam derim olurum ama o ay öyle denk geldi :)Demekki adetin duzensizmis canim. Gec yumurtladigina gore. Normal seyreden periyodda 1 hafta gecikmede cikmamasi imkansiz. Benim de gec yumurtlama olmus bekledigim tarihi 3-4 gun gecince test yaptim. Silik de olsa cizgi vardi. Ertesi gun doktorda b hcg 28 cikti yani 10 mlu gecince testler gosteriyor cogunlukla.
benimkisi de düzensiz galiba anlayamıyorum. mayıs 23 te oldum, haziran 19 da oldum, temmuz 12 deDemekki adetin duzensizmis canim. Gec yumurtladigina gore. Normal seyreden periyodda 1 hafta gecikmede cikmamasi imkansiz. Benim de gec yumurtlama olmus bekledigim tarihi 3-4 gun gecince test yaptim. Silik de olsa cizgi vardi. Ertesi gun doktorda b hcg 28 cikti yani 10 mlu gecince testler gosteriyor cogunlukla.
Canim en sagliklisi ovulasyon testi kullanmak olabilir en azinan periyodun 25 gunde bir oldugunu biliyorsun. Duzenli olarak her ay 4-5 gun one gelmesi normal. Bir kutu ovulasyon testinde 5 tane var icinde 25 liraya almistim ben en son. 25 gunluk periyoda gore senin en gec 10. Gun ile 15. Gun arasinda yumurtlaman gerekiyor ona gore testle takip edebilirsin.benimkisi de düzensiz galiba anlayamıyorum. mayıs 23 te oldum, haziran 19 da oldum, temmuz 12 deadet periyodunu hesapla deyince 25 günde bir çıkartıyoz. bende ona göre yumurtlamayı hesapladım ama belkide güvenilir değil
bu ay öyle yapacağım artık napalım. Çok sağol. Allah hayırlısıyla kavuştursun az kalmış seninkisi :)Canim en sagliklisi ovulasyon testi kullanmak olabilir en azinan periyodun 25 gunde bir oldugunu biliyorsun. Duzenli olarak her ay 4-5 gun one gelmesi normal. Bir kutu ovulasyon testinde 5 tane var icinde 25 liraya almistim ben en son. 25 gunluk periyoda gore senin en gec 10. Gun ile 15. Gun arasinda yumurtlaman gerekiyor ona gore testle takip edebilirsin.
amin canım inşallahhhhhbu ay öyle yapacağım artık napalım. Çok sağol. Allah hayırlısıyla kavuştursun az kalmış seninkisi :)
Smear olabilir yada kültür almıştır.Birde patolojiye bisey gonderdi 27 agustosta cikacak sonuc o ney icindi anlamadim
Canim senin kac gun hecince testte cikti .Amiiiiin en hayırlı vakitte inşallah :)
Niçin peki bu canim ki neye bakacakSmear olabilir yada kültür almıştır.
Pembe leken nasil oldu canim ne kadardi sonra ne zaman test yaptin pekiağrım yok hiç ama sabah pembe lekeler vardı geldi gelecek körolası yani
5 gün geçince çıktı canım ve 10 du :)Canim senin kac gun hecince testte cikti .
Bakalim benim 2 de cikcak ne diyecekler5 gün geçince çıktı canım ve 10 du :)
Hayırlısı hayatım 4. Gün yapsam ben çıkMazdı düşün ama ben geç döllendim :)Bakalim benim 2 de cikcak ne diyecekler
Ben bu aydan kestim umidi zaten . diver aya bana tavsiyelerin var mi canimHayırlısı hayatım 4. Gün yapsam ben çıkMazdı düşün ama ben geç döllendim :)