Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Sendemi doktora gidiyorsun canim
yok canım konu sahıbı arkadas lısteye eklemıste hayırlı haberlerle gelırsın dıe dua ettı bende ınsllah dedm sende stres yapma cok eger hamıleysen zaten cıkıcak meydana kendını uzme ne kadr umut baglarsan o kadr hayal kırıklıgı oluyo

Haklisin canim Allah hayirlisini nasip etsin . hamile degilsemde ne sikinti varsa erkenden öğreneyim diye geldim bekliyorum

Evet canım adete 3 gün kala yumurtlamışm ondan çıkmamış :)
Demekki adetin duzensizmis canim. Gec yumurtladigina gore. Normal seyreden periyodda 1 hafta gecikmede cikmamasi imkansiz. Benim de gec yumurtlama olmus bekledigim tarihi 3-4 gun gecince test yaptim. Silik de olsa cizgi vardi. Ertesi gun doktorda b hcg 28 cikti yani 10 mlu gecince testler gosteriyor cogunlukla.

Adetleri hiç Şaşmaz aslında yarın olcam derim olurum ama o ay öyle denk geldi :)

benimkisi de düzensiz galiba anlayamıyorum. mayıs 23 te oldum, haziran 19 da oldum, temmuz 12 de adet periyodunu hesapla deyince 25 günde bir çıkartıyoz. bende ona göre yumurtlamayı hesapladım ama belkide güvenilir değil

Canim en sagliklisi ovulasyon testi kullanmak olabilir en azinan periyodun 25 gunde bir oldugunu biliyorsun. Duzenli olarak her ay 4-5 gun one gelmesi normal. Bir kutu ovulasyon testinde 5 tane var icinde 25 liraya almistim ben en son. 25 gunluk periyoda gore senin en gec 10. Gun ile 15. Gun arasinda yumurtlaman gerekiyor ona gore testle takip edebilirsin.

bu ay öyle yapacağım artık napalım. Çok sağol. Allah hayırlısıyla kavuştursun az kalmış seninkisi :)

Kizlar kan testi verdim . doktor ultrasyonda bakti hem alt hem gobekten. Sikinti yok dedi . ne zamandir istiyorsun dedi 1 ay dedim olur dedi :)

Birde patolojiye bisey gonderdi 27 agustosta cikacak sonuc o ney icindi anlamadim