Aslında ateş ölçmeyle baya takip ediyordum adetten sonra ateşim düşmeyince baya umutlandım :) bekliyordum :) ama hala wc den çıkamıyorum gece bile bir kaç kez uyanıyorm :)Himm seninki bayaği sürpriz olmuş :)
Bence bekle 4-5 gün geçsin kan ver strese sokma kendini adet olacaģn varsa da olamazsın bu sefer :)Ay nebileyim ya 3 kee yaptım işte farklı günlerde 3ü de negatif umudum yok bu ay için. Bidaki aya kısmetse.
Hastalanıcaksam da ğer bugün hastalansam da bari tatile gittğimde bitmiş olsam.
Benimde vucudum hep atesli ayaklarimin alti yaniyor gogusum şis sol kasigim batiyo bel agrim var .Aslında ateş ölçmeyle baya takip ediyordum adetten sonra ateşim düşmeyince baya umutlandım :) bekliyordum :) ama hala wc den çıkamıyorum gece bile bir kaç kez uyanıyorm :)
Ateş çok büyük belirti menepozlu gibi geziyorum evin içinde ben :)) hayırlısı olsun canım güzel haberlerle dön inşallah :)Benimde vucudum hep atesli ayaklarimin alti yaniyor gogusum şis sol kasigim batiyo bel agrim var .
İnşallah hamilesindir arkadasim inşallahBenimde vucudum hep atesli ayaklarimin alti yaniyor gogusum şis sol kasigim batiyo bel agrim var .
Ins canim hamile anneler banada dua edinAteş çok büyük belirti menepozlu gibi geziyorum evin içinde ben :)) hayırlısı olsun canım güzel haberlerle dön inşallah :)
Rabbim hakkında hayırlısı neyse en kısa zamanda versin inşallah :)Ins canim hamile anneler banada dua edin
Ins canim benim Allahim buyuk bekliyoruz bakalim herseyin hayirlisiİnşallah hamilesindir arkadasim inşallah
Ins arkadasim haber veririm sizedeRabbim hakkında hayırlısı neyse en kısa zamanda versin inşallah :)
Mutlaka :)Ins arkadasim haber veririm sizede
Umarim kis felan yokturMutlaka :)
İyi düşün iyi olsun hem yaşın daha genç ne zamandır istiyorsunuz ki hemen olumsuz düşüncelere kapıldın ?Umarim kis felan yoktur
. 1 sene odu 3 agustosta evleneli . haziran ayinda reglden sonra istemeye basladikİyi düşün iyi olsun hem yaşın daha genç ne zamandır istiyorsunuz ki hemen olumsuz düşüncelere kapıldın ?
Yani daha ilk öylemi canım ya peki hapla mı korundun eğer öyleyse bir kaç ay hapı etkileri devam ediyor herkeste hemen olmuyo diye biliyorum öyle deilse bile ben 3. Denemede hamile kaldım yani hemen olması zaten biraz zor :). 1 sene odu 3 agustosta evleneli . haziran ayinda reglden sonra istemeye basladik
Yok canim hap kullanmadim hic . dikkat ettik eşimle . hazirandada ilk denememiz oldu bu ay 2.denemeydi canim . senin kac ay sonra olduYani daha ilk öylemi canım ya peki hapla mı korundun eğer öyleyse bir kaç ay hapı etkileri devam ediyor herkeste hemen olmuyo diye biliyorum öyle deilse bile ben 3. Denemede hamile kaldım yani hemen olması zaten biraz zor :)
İnşallah canım ısteyen herkese :)yazdım tatlım güzel haberlerle gel inşallaaahhh :)
Sendemi doktora gidiyorsun canimİnşallah canım ısteyen herkese :)
3 ay sonra oldu :) ćok şükür ćok bekletmedi Rabbim :)Yok canim hap kullanmadim hic . dikkat ettik eşimle . hazirandada ilk denememiz oldu bu ay 2.denemeydi canim . senin kac ay sonra oldu
Ne guzel canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin inş .Darisi tum bekleyenlere olsun inş :)3 ay sonra oldu :) ćok şükür ćok bekletmedi Rabbim :)