Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ay nebileyim ya 3 kee yaptım işte farklı günlerde 3ü de negatif umudum yok bu ay için. Bidaki aya kısmetse.
Hastalanıcaksam da ğer bugün hastalansam da bari tatile gittğimde bitmiş olsam.
Bence bekle 4-5 gün geçsin kan ver strese sokma kendini adet olacaģn varsa da olamazsın bu sefer :)

Kizlar bekliyorum bakalim doktor ne diyecek . yurudukce sol kasigim batiyor herseyden migdem bulaniyor . sabah pembemsi leke geldi bitti anlamadim ki offfg

Aslında ateş ölçmeyle baya takip ediyordum adetten sonra ateşim düşmeyince baya umutlandım :) bekliyordum :) ama hala wc den çıkamıyorum gece bile bir kaç kez uyanıyorm :)
Benimde vucudum hep atesli ayaklarimin alti yaniyor gogusum şis sol kasigim batiyo bel agrim var .

. 1 sene odu 3 agustosta evleneli . haziran ayinda reglden sonra istemeye basladik
Yani daha ilk öylemi canım ya peki hapla mı korundun eğer öyleyse bir kaç ay hapı etkileri devam ediyor herkeste hemen olmuyo diye biliyorum öyle deilse bile ben 3. Denemede hamile kaldım yani hemen olması zaten biraz zor :)

Yani daha ilk öylemi canım ya peki hapla mı korundun eğer öyleyse bir kaç ay hapı etkileri devam ediyor herkeste hemen olmuyo diye biliyorum öyle deilse bile ben 3. Denemede hamile kaldım yani hemen olması zaten biraz zor :)
Yok canim hap kullanmadim hic . dikkat ettik eşimle . hazirandada ilk denememiz oldu bu ay 2.denemeydi canim . senin kac ay sonra oldu