Tamam sen ateşi adetin başından beri ölç 12. Gün düzenli gün aşırı ilişkiye başla ateşin düştüğü gün yumurtlama günü demek bir gün önce sevişmış olsan bile ilişkiye gir ertesi gün ateş yükselir mutlaka o gün de ilişki olsun sonra yine gün aşırı devam et yada etme yumurtlama olmuş oluyo adete kadar yüksek seyretmesi lazım bir yada 2 gün önce ateşin düşerse adet olacaksın demek ama adetin geçti 4-5 gün hala ateşin düşmedi Tebrikler hamilesin :)Duzensiz yahu temmuzda 5 de olmustum dahada olmadim dun olmam gerekiyordu . 30/35 degisiyo
Anladim canim cok sagol.Tamam sen ateşi adetin başından beri ölç 12. Gün düzenli gün aşırı ilişkiye başla ateşin düştüğü gün yumurtlama günü demek bir gün önce sevişmış olsan bile ilişkiye gir ertesi gün ateş yükselir mutlaka o gün de ilişki olsun sonra yine gün aşırı devam et yada etme yumurtlama olmuş oluyo adete kadar yüksek seyretmesi lazım bir yada 2 gün önce ateşin düşerse adet olacaksın demek ama adetin geçti 4-5 gün hala ateşin düşmedi Tebrikler hamilesin :)
Adet oldugum gunden itaberen sayip 12. Gun mu bu canim iliskiTamam sen ateşi adetin başından beri ölç 12. Gün düzenli gün aşırı ilişkiye başla ateşin düştüğü gün yumurtlama günü demek bir gün önce sevişmış olsan bile ilişkiye gir ertesi gün ateş yükselir mutlaka o gün de ilişki olsun sonra yine gün aşırı devam et yada etme yumurtlama olmuş oluyo adete kadar yüksek seyretmesi lazım bir yada 2 gün önce ateşin düşerse adet olacaksın demek ama adetin geçti 4-5 gün hala ateşin düşmedi Tebrikler hamilesin :)
Ne demek yardımcı olabildiysemAnladim canim cok sagol.
Evet tatlım 12. Gün başla öncesi sana kalmış istediğin gibi ilişki olsun 12 den itibaren gün aşırı devam düzenli :)Adet oldugum gunden itaberen sayip 12. Gun mu bu canim iliski
Allah razi olsun canim ins bebegini sag salim kucagina alirsin olmaz olur mu tabiki yardimci oldun hakkini helal etNe demek yardımcı olabildiysem
12.gunden sonra canim bir gun yapip 1 gun bos mu gecereyim hergun mu olsun iliskiEvet tatlım 12. Gün başla öncesi sana kalmış istediğin gibi ilişki olsun 12 den itibaren gün aşırı devam düzenli :)
Helal olsun ne demek ne zaman istersen :)Allah razi olsun canim ins bebegini sag salim kucagina alirsin olmaz olur mu tabiki yardimci oldun hakkini helal et
Bir dolu bir boş ateş düşünce bir gün önce sevişsende düştüğü gün mutlaka ilişki olsun bide ertesi günde mutlaka12.gunden sonra canim bir gun yapip 1 gun bos mu gecereyim hergun mu olsun iliski
Anladim canim kaydettim hepsini zaten :) Iliskide bacaklarimi kaldirmama gerek var mi bitince . bide ne kadar sonra dusa gireyim . bide yastik koymama gerek var mi bel altinaBir dolu bir boş ateş düşünce bir gün önce sevişsende düştüğü gün mutlaka ilişki olsun bide ertesi günde mutlaka
Valla uygulayanlar var yapabilirsin ben yapmadın :) ama bana kalırsa ilişkiden sonra yarm saat falan duş alma bunun yararını duymuştum :)Anladim canim kaydettim hepsini zaten :) Iliskide bacaklarimi kaldirmama gerek var mi bitince . bide ne kadar sonra dusa gireyim . bide yastik koymama gerek var mi bel altina
haklısın canım ya. ben reglim bitsin rahim filmi çektireceğim. ölü doğum yaşadım ve doğumdan kaynaklı parça kalınca kürtaj da oldum malesef yapışıklık olabiliyormuş gözle görülmeyenCnm demek ki yumların çatlamamış be liste dönüşmüş maalesef klomen bunu sık sık yapıyor ben de son iki kez aynı şeyi yaşadım hatta adet gecikmesi de cabası o kadar acaba hamile miyim diye ümitlenmiştim meğer klomenin yan etkisi imiş sonunda baktım olmuyor bıraktım doğal kürlere geçtim gerçi 6 ay olacak küre başlayalı onun da etkisini görmedim yine de kullanmaya devam kimyasal ilaçlardan iyidir en azından
tamm canımValla uygulayanlar var yapabilirsin ben yapmadın :) ama bana kalırsa ilişkiden sonra yarm saat falan duş alma bunun yararını duymuştum :)
Tatlım biter bitmez poponun altına yastık koy ve bacaklarını duvara veya yatak başlığına dik ara sırada bacaklarını pedal çevirir gibi oynat :) enaz yarım saat öyle dur ben sabah dus alıyorm Allah affetsn ama mecbur garanti olsun diyeAnladim canim kaydettim hepsini zaten :) Iliskide bacaklarimi kaldirmama gerek var mi bitince . bide ne kadar sonra dusa gireyim . bide yastik koymama gerek var mi bel altina
Ya benim bir kızım var şimdiye kadar hiç film çektirmek aklımdan geçmedi ama 16 ay oldu bu ay hala olmadı Dr sebepsiz diyor ama ben acaba bir sebep var da Dr mu Görmüyor diyorum benim de bir sene önce başımdan boş gebelik geçti birazı düştü birazı kürtajla alındı ondan beridir hamile de kalamadım acaba onunla ilgili bir sorun olabilir mi ya benimde bu aralar aklıma rahim filmi gelip duruyorhaklısın canım ya. ben reglim bitsin rahim filmi çektireceğim. ölü doğum yaşadım ve doğumdan kaynaklı parça kalınca kürtaj da oldum malesef yapışıklık olabiliyormuş gözle görülmeyen
kızlar merabalar herkese şimdiden inşalllah hepimize rabbim en kısa zamanda anneliği tatmamızı nasip eder. benim reğilim 2 gün geçti dün gece ateşlenmişim dudağımda uçuk çıkmış çok dua ediyorum ama içimde bi serinlik var bu sefer bebeğim benimle gibi hissediyorum umarım kendimi kandırmıyorumdur.
İnşaAllah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsinkızlar merabalar herkese şimdiden inşalllah hepimize rabbim en kısa zamanda anneliği tatmamızı nasip eder. benim reğilim 2 gün geçti dün gece ateşlenmişim dudağımda uçuk çıkmış çok dua ediyorum ama içimde bi serinlik var bu sefer bebeğim benimle gibi hissediyorum umarım kendimi kandırmıyorumdur.
senin kaçgün geçti canm inşallah bebişlerimiz bizimledir.merhaba, iki gün geçtiğine göre idrar testini evde uygulayabilirsin. Çoğu anne adayı hissedermiş zaten. bu ay bende de benzer bir his var. umarım ikimizin hisleri de doğru çıkar. ben de sabahtan beri sok kasık ve bel ağrısı da başladı. Bir de iki üç gündür sarı akıntı ve kabızlık var. psikolojik mi yoksa başardık mı, biraz daha bekleyip göreceğiz bakalım.
bence yarın sabah ilk idrarla test uygula canım. Çift çizgiyi görmen dileklerimle