Günaydın bu arada herkeseeHuhuuuu Günaydınnn
Allah'ım bu ay OL demediyse ısrarla test yapmanın anlamı neki
Bugün BAT günü. Kırmızıyı bekliyorum artık.
Stres yapmamaya çalışıcam 10unda tatile gidicem bugün hastalanayım baride tatilde bitmiş olsun artık napalımm
Bilmiyordum ki. Sabah lekelenme oldu ve bittiCanim hayirli haberle gelirsin insalllah. Ama gebelik suphesi olan durimlarda tuy dokucu krem kullanmak pek nerilmiyor onun yerine jilet kullan daha iyi.
Kızlar benim 1 hafta testte ćıkmadı bence acele ediyorsunuz :)benim sonuçta aynı senin gibi(((( akşam almıştım sabah test yaptım. aynı senin gibi çıktı. aama gelen bişeyde yok. kısmet napalım
Nasil yani hicbi testte cikmadi sonra pozitif hamile misinKızlar benim 1 hafta testte ćıkmadı bence acele ediyorsunuz :)
sabırsızlık böyle bişey işteKızlar benim 1 hafta testte ćıkmadı bence acele ediyorsunuz :)
Kac haftalik hamilesin peki belirtilerin neydisabırsızlık böyle bişey işte
Evet canım adete 3 gün kala yumurtlamışm ondan çıkmamış :)Nasil yani hicbi testte cikmadi sonra pozitif hamile misin
Nasıl yanı anlamadım :/ 1 hafta derken?Kızlar benim 1 hafta testte ćıkmadı bence acele ediyorsunuz :)
Tebrikler canim gozun aydin ne guzel saglikla kucagina alirsin ins . benimde gunum dundu olmadim. Simdi doktor kapisinda bekliyorum . belirtilerin neydiEvet canım adete 3 gün kala yumurtlamışm ondan çıkmamış :)
Cnm Dr a gidiyorsun artık Dr seni aydınlatır ne desek boşKizlar günaydin. Simdi doktora gidiyorum . sabah lavaboya gittim. Afedersiniz peceteyle sildigimde pembemsi leke vardi . 1 saat sonra gittim leke yok ne demek bu kafayi yiyeceğim
ben daha değilim canımKac haftalik hamilesin peki belirtilerin neydi
hadi ya ne güzel tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canımEvet canım adete 3 gün kala yumurtlamışm ondan çıkmamış :)
Tatlim boyle daha cok stres oluyosun.doktora gitmende fayda var en azindan kafanda netlesmis olur. O sirada kan tahlilide yaptir istersen.
Artık hamile olduğumu düşünmüyorum niyeyse, bugün öğleden sonraya randevu alayımda gideyim canlar...Bekarken 1 hafta kadar kahve rengi lekelenmem olmuştu çalıştığım hastanedeki kadın doğum uzmanına gözükmüştüm hemen kist falanmı var acaba diye tahmin ettiğim gibi çıktı 2cmlik falan dedi adete sökülüp gider dedi bide ultrason resmini vermişti arkadaşlara tebrik edin beni bir kistim var diyim durmuştumsonra adetten sora gittim 1 cm olmuştu Dr sökülüyor dedi :) yani kist muhtemel ihtimal yada hamilesin benim oldu 4-5 gün kahve rengi akıntı düşük tehlikesi atlattım. Yani her şekilde Dr gözüksen iyi edersin :)
Sık idrar bide adet belirtim yoktu göğüs ağrısı falan hiç olmadı :)Tebrikler canim gozun aydin ne guzel saglikla kucagina alirsin ins . benimde gunum dundu olmadim. Simdi doktor kapisinda bekliyorum . belirtilerin neydi
Amin darısı isteyen herkesin başına inşallah :)hadi ya ne güzel tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım
herşeyde vardır bir hayır Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinArtık hamile olduğumu düşünmüyorum niyeyse, bugün öğleden sonraya randevu alayımda gideyim canlar...
Benim ilk hamileliğimde 8. Haftadan sonra lekelenmem başlamıştı ve düşük yapmıştım zaten...oyüzden sağlıklı bir durum olmadığını düşünüyorum, bu kadar uzun 5. Gün bu lekelenme olmadı normal değil...
1 hafta idrar testinde ćıkmadı demek benim kuzenimin kanda bile çıkmıyor 2. Adetten öğreniyor o hep hamile olduğunu :)Nasıl yanı anlamadım :/ 1 hafta derken?
Himm seninki bayaği sürpriz olmuş :)Sık idrar bide adet belirtim yoktu göğüs ağrısı falan hiç olmadı :)
Ay nebileyim ya 3 kee yaptım işte farklı günlerde 3ü de negatif umudum yok bu ay için. Bidaki aya kısmetse.1 hafta idrar testinde ćıkmadı demek benim kuzenimin kanda bile çıkmıyor 2. Adetten öğreniyor o hep hamile olduğunu :)