- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
Artık hamile olduğumu düşünmüyorum niyeyse, bugün öğleden sonraya randevu alayımda gideyim canlar...
Benim ilk hamileliğimde 8. Haftadan sonra lekelenmem başlamıştı ve düşük yapmıştım zaten...oyüzden sağlıklı bir durum olmadığını düşünüyorum, bu kadar uzun 5. Gün bu lekelenme olmadı normal değil...
Rahatla sadece zevk almaya bak çocuk olsun diye sevişme sevdiğin adamla birliktesin buna odaklan :) ben öyle yaptm rahat olunca da gerisi geldi :)Ben bu aydan kestim umidi zaten . diver aya bana tavsiyelerin var mi canim
Peki sormasi ayip canim . Kac gune bir yaptiniz. Birde sabah yada aksam olmasi fark ediyor muRahatla sadece zevk almaya bak çocuk olsun diye sevişme sevdiğin adamla birliktesin buna odaklan :) ben öyle yaptm rahat olunca da gerisi geldi :)
Kafamıza ne zaman eserse :) bazen 3 gün oldu 1 gün boş bazen 2 gün oldu bir gün boş hesapladım bir ayda 20 gün olmuş 10 gün boşPeki sormasi ayip canim . Kac gune bir yaptiniz. Birde sabah yada aksam olmasi fark ediyor mu
Benim bu ay ful oldu arada bigun yapip bi gun biraktim canim . artik regl oldugum gun soylerim birlikte hesap yapariz yumurtlama gunu ne zaman die olur mu canimKafamıza ne zaman eserse :) bazen 3 gün oldu 1 gün boş bazen 2 gün oldu bir gün boş hesapladım bir ayda 20 gün olmuş 10 gün boşama yumurtlamanın bir gün öncesi yumurtlama günü ve ertesi ilişki oldu :) zaten en güçlü ihtimal yumurtlamadan 1 gün öncesi ve o gün müş :)
Ateş ölçsene öyle kafadan takipleri olmaz bi gün önce olur sora olur yakalayamazsın :)Benim bu ay ful oldu arada bigun yapip bi gun biraktim canim . artik regl oldugum gun soylerim birlikte hesap yapariz yumurtlama gunu ne zaman die olur mu canim
Tatlım 2.30 ta randevum var gidiyim geliyim hemen yazıcam inş iyi şeyler olur...canım bu kadar kafanı bulandırmak yerine gidip doktora her ne varsa öğrenmek en iyisi. bir an önce gitmeni tavsiye ederim, bizi de habersiz bırakma olur mu?
Nasil ates olce egim nasil yani canimAteş ölçsene öyle kafadan takipleri olmaz bi gün önce olur sora olur yakalayamazsın :)
Tatlım 2.30 ta randevum var gidiyim geliyim hemen yazıcam inş iyi şeyler olur...
Her sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçeceksin yumurtlama olduğu gün ateşin 1 derece kadar düşer o gün ilişkiye girCen aynı zamanda akıntını da takip et ki kaçmasın ovulasyon :) bide işte 10.günden itibaren gün aşırı yada her gün ilişki olsun düşüp yükselme olduktan sonra zaten hamile kalma zamanı gećiyo ben tam anlatamadıysam google yaz ısı ölçme yöntemiyle ovulasyon diye ayrıntılı bulursun :)Nasil ates olce egim nasil yani canim
Hayırlı güzel haberlerle gel tatlım. Moralini yüksek tut. Herşeyi sor.Tatlım 2.30 ta randevum var gidiyim geliyim hemen yazıcam inş iyi şeyler olur...
Teşekkür ederim canim ya Allh razi olsunHer sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçeceksin yumurtlama olduğu gün ateşin 1 derece kadar düşer o gün ilişkiye girCen aynı zamanda akıntını da takip et ki kaçmasın ovulasyon :) bide işte 10.günden itibaren gün aşırı yada her gün ilişki olsun düşüp yükselme olduktan sonra zaten hamile kalma zamanı gećiyo ben tam anlatamadıysam google yaz ısı ölçme yöntemiyle ovulasyon diye ayrıntılı bulursun :)
Ne demek işte hamile kalıyosan adetten sora ısın düşmüyor anlıyorsun :) benim en büyük umudum ısımın adetten sora düşmemesiydi :)Teşekkür ederim canim ya Allh razi olsun
Adetin oldugu gun mu baskiyorsun adet bitiminde mi canim . bide dil altindan bakiyorlarmis ole miNe demek işte hamile kalıyosan adetten sora ısın düşmüyor anlıyorsun :) benim en büyük umudum ısımın adetten sora düşmemesiydi :)
Adetin olduğu gün başlıyosun dil altı ölçeceksen hep dil altı ölç koltuk altıysa hep koltuk altı bak bi ondan bi ondan ölçme dil altı hep 1 derece yüksek çıkar :)Adetin oldugu gun mu baskiyorsun adet bitiminde mi canim . bide dil altindan bakiyorlarmis ole mi
Dil alti ile baslayim o halde hemen gidip ates olcer almaliyim:) surekli diger adetime kadar olcecegim dimi ne zaman artarsa o gun gece iliskiye gircegim dimiAdetin olduğu gün başlıyosun dil altı ölçeceksen hep dil altı ölç koltuk altıysa hep koltuk altı bak bi ondan bi ondan ölçme dil altı hep 1 derece yüksek çıkar :)
Döngün kaç gün ?Dil alti ile baslayim o halde hemen gidip ates olcer almaliyim:) surekli diger adetime kadar olcecegim dimi ne zaman artarsa o gun gece iliskiye gircegim dimi
6 gun suruyor canimDöngün kaç gün ?
Tatlım kaç günde bir regl oluyorsun onu soruyorum :)6 gun suruyor canim
Duzensiz yahu temmuzda 5 de olmustum dahada olmadim dun olmam gerekiyordu . 30/35 degisiyoTatlım kaç günde bir regl oluyorsun onu soruyorum :)