Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

canım bu kadar kafanı bulandırmak yerine gidip doktora her ne varsa öğrenmek en iyisi. bir an önce gitmeni tavsiye ederim, bizi de habersiz bırakma olur mu?

Rahatla sadece zevk almaya bak çocuk olsun diye sevişme sevdiğin adamla birliktesin buna odaklan :) ben öyle yaptm rahat olunca da gerisi geldi :)
Peki sormasi ayip canim . Kac gune bir yaptiniz. Birde sabah yada aksam olmasi fark ediyor mu

Peki sormasi ayip canim . Kac gune bir yaptiniz. Birde sabah yada aksam olmasi fark ediyor mu
Kafamıza ne zaman eserse :) bazen 3 gün oldu 1 gün boş bazen 2 gün oldu bir gün boş hesapladım bir ayda 20 gün olmuş 10 gün boş ama yumurtlamanın bir gün öncesi yumurtlama günü ve ertesi ilişki oldu :) zaten en güçlü ihtimal yumurtlamadan 1 gün öncesi ve o gün müş :)

Benim bu ay ful oldu arada bigun yapip bi gun biraktim canim . artik regl oldugum gun soylerim birlikte hesap yapariz yumurtlama gunu ne zaman die olur mu canim

Benim bu ay ful oldu arada bigun yapip bi gun biraktim canim . artik regl oldugum gun soylerim birlikte hesap yapariz yumurtlama gunu ne zaman die olur mu canim
Ateş ölçsene öyle kafadan takipleri olmaz bi gün önce olur sora olur yakalayamazsın :)

Nasil ates olce egim nasil yani canim
Her sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçeceksin yumurtlama olduğu gün ateşin 1 derece kadar düşer o gün ilişkiye girCen aynı zamanda akıntını da takip et ki kaçmasın ovulasyon :) bide işte 10.günden itibaren gün aşırı yada her gün ilişki olsun düşüp yükselme olduktan sonra zaten hamile kalma zamanı gećiyo ben tam anlatamadıysam google yaz ısı ölçme yöntemiyle ovulasyon diye ayrıntılı bulursun :)

Teşekkür ederim canim ya Allh razi olsun

Ne demek işte hamile kalıyosan adetten sora ısın düşmüyor anlıyorsun :) benim en büyük umudum ısımın adetten sora düşmemesiydi :)
Adetin oldugu gun mu baskiyorsun adet bitiminde mi canim . bide dil altindan bakiyorlarmis ole mi

Adetin oldugu gun mu baskiyorsun adet bitiminde mi canim . bide dil altindan bakiyorlarmis ole mi
Adetin olduğu gün başlıyosun dil altı ölçeceksen hep dil altı ölç koltuk altıysa hep koltuk altı bak bi ondan bi ondan ölçme dil altı hep 1 derece yüksek çıkar :)

Adetin olduğu gün başlıyosun dil altı ölçeceksen hep dil altı ölç koltuk altıysa hep koltuk altı bak bi ondan bi ondan ölçme dil altı hep 1 derece yüksek çıkar :)
Dil alti ile baslayim o halde hemen gidip ates olcer almaliyim:) surekli diger adetime kadar olcecegim dimi ne zaman artarsa o gun gece iliskiye gircegim dimi