tamam canım tutalım inşallah hamilesindir de tutmayızCanım bu ay benımkını bırlıkte tutalım olur mu . zaten pazartesıne kadar olmazsam doktorada gıdecegım . inş bnde en kısa zamanda anne olurum yardımlarınız ıle amınnn Allah hayırlısını nasıp etsın
oooohhh o da olur bak zaten yirmi dk yeterli ama garanti olsun diye kalkmadım benAynen rahatlık çok önemlii ihihihi :)
Bende kaldırdım ayaklarımı aldım teli elime yarım saat yattım :)
Yok ben üşendim kalkmaya uzun tuttum garantiden değiloooohhh o da olur bak zaten yirmi dk yeterli ama garanti olsun diye kalkmadım ben
Ay inanmıyorum harika haber bu ay bize uğurlu geldi resmen çok çok sevindim nasıl oldu kaçinci gününde öğrendin değerin kaç çıktı canım saglıkla kucagına al inşallahmutsuzperi nasılsın canım dediğin şeyler beni umutlandırmıştı işte benim de pozitif çıktı :)
Canım selam sen ne durumdasın regl oldun mıBence biz acele ediyorz olabilir canm 4gün ya illaki sökerdi deme kimini yerleşme kanaması böyle uzun sürüyormuş ama kana dönük değil deme kırmızı yada biraz daha yoğun sen bi doktora gitsenmi canm ya önünde sonunda gerçekle yuzlesicezki 4gün geçmiş ben senin durumunda olsam gitmistim
Teşekkür ederim evet uğurlu geldi :) ben beş gün önce yapmıştım negatifti sonuç bu gün regl günüm gelmeyince tekrar yaptım pozitifi gördüm idrarda hemen koştum kan verdim yarın çıkacak sonuç umarım bir aksilik olmaz :) sen nasılsınAy inanmıyorum harika haber bu ay bize uğurlu geldi resmen çok çok sevindim nasıl oldu kaçinci gününde öğrendin değerin kaç çıktı canım saglıkla kucagına al inşallah
Teşekkür ederim evet uğurlu geldi :) ben beş gün önce yapmıştım negatifti sonuç bu gün regl günüm gelmeyince tekrar yaptım pozitifi gördüm idrarda hemen koştum kan verdim yarın çıkacak sonuç umarım bir aksilik olmaz :) sen nasılsın
Peki öyle ne kadar yattın canım bacaklarını havaya kaldırdın mı . bazıları bel altına yastık felan koy dıyorlarben sadece eşim boşalırken kendimi rahat bıraktım ve sonra kalkmadım hiç başka bişey yapmadım size de tavsiyem tam o esnada kasmamanız kendinizi bırakmanız olacak :)
bence herşey yolundaCanım tekrar tebrikler çok sevindim bende dün hastaneye gittim kan vermek için bata 2 gün var yapmadı dr gün geçerse gel dedi bu sabah test yaptım bak yolluyorum resmini şimdi ,bende çok heycanlıyım ya deger artmazsa diye korkuyorum bakalım dua edicez
bacaklarımı kaldırmadım ama istersen yastık koyabilirsin bir süre ben koymadım ne kadar yattın dersen oyle uyudum sabaha kadar :)Peki öyle ne kadar yattın canım bacaklarını havaya kaldırdın mı . bazıları bel altına yastık felan koy dıyorlar
afedersınız ama adet gununden sonra kaç gun arayla ilşkiye gırıyorsunuz kızlar ve bırde ayakları kaldırıyor musunuz kaç dk yeterlıYok ben üşendim kalkmaya uzun tuttum garantiden değil
ohhh ne guzel bende çocu kez ole yapmıştım yumurtlama gununde felan bı kac kez duş almak ıcın kalktım 30 dk sonra ama anladım canım . YANI SEN YASTIK FELAN KOYMADIN DIREKT uyudun ...bacaklarımı kaldırmadım ama istersen yastık koyabilirsin bir süre ben koymadım ne kadar yattın dersen oyle uyudum sabaha kadar :)
Yok canım yarın Bat'ım ak kara yarın belli olacak pufff stresliyimCanım selam sen ne durumdasın regl oldun mı
Valla canım ben 11 temmuzda regl oldum 14.gün ilk denemeyi yaptık. Aslında 1 ay sonra bırakıcaktık korunmayı tatilden dönünce ani bi karar değişikliği olduafedersınız ama adet gununden sonra kaç gun arayla ilşkiye gırıyorsunuz kızlar ve bırde ayakları kaldırıyor musunuz kaç dk yeterlı
evet tatlım :)ohhh ne guzel bende çocu kez ole yapmıştım yumurtlama gununde felan bı kac kez duş almak ıcın kalktım 30 dk sonra ama anladım canım . YANI SEN YASTIK FELAN KOYMADIN DIREKT uyudun ...
14. gun derken canım onu anlamadım benım regl bugun mesela hesaplarsak hangı gunler olcak kıValla canım ben 11 temmuzda regl oldum 14.gün ilk denemeyi yaptık. Aslında 1 ay sonra bırakıcaktık korunmayı tatilden dönünce ani bi karar değişikliği oldu
14-16-18-20-22-23 günler birliktelik oldu.
Eşim baya araştırmış ilk denemede belimin altına yastık falan koydu ayaklarımı diktirdi. İlkinde bi yarım saat yattım öyle.
Diğerlerindede 10 15 dk kadar diktim ama son 2 birliktelikte uzandım yattım sadece.
Netten araştırdığım kadarıyla 2 günde bir birlikte olmak daha iyiymiş. Çünkü erkek dinlendiği zaman spermleri daha canlı ve çok oluyormuş.
kaç günde bir oluyorsun canım14. gun derken canım onu anlamadım benım regl bugun mesela hesaplarsak hangı gunler olcak kı
Aynen canım koyulaşması biraz umutlandırdı beni ne güzel aynı zamanda hamile kaldık yol arkadası oluruz birbirimize sende nasıl belirtiler suan nasıl hissediyosunbence herşey yolundaaksilik olsaydı çizgin soluklaşırdı tam tersi koyulaşmış yaşasııınnn
Peki öyle ne kadar yattın canım bacaklarını havaya kaldırdın mı . bazıları bel altına yastık felan koy dıyorlar