Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
tamam canım tutalım inşallah hamilesindir de tutmayız

Canım selam sen ne durumdasın regl oldun mı

Ay inanmıyorum harika haber bu ay bize uğurlu geldi resmen çok çok sevindim nasıl oldu kaçinci gününde öğrendin değerin kaç çıktı canım saglıkla kucagına al inşallah
Teşekkür ederim evet uğurlu geldi :) ben beş gün önce yapmıştım negatifti sonuç bu gün regl günüm gelmeyince tekrar yaptım pozitifi gördüm idrarda hemen koştum kan verdim yarın çıkacak sonuç umarım bir aksilik olmaz :) sen nasılsın

Canım tekrar tebrikler çok sevindim bende dün hastaneye gittim kan vermek için bata 2 gün var yapmadı dr gün geçerse gel dedi bu sabah test yaptım bak yolluyorum resmini şimdi ,bende çok heycanlıyım ya deger artmazsa diye korkuyorum bakalım dua edicez

Eklentiler

• image.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 358
ben sadece eşim boşalırken kendimi rahat bıraktım ve sonra kalkmadım hiç başka bişey yapmadım size de tavsiyem tam o esnada kasmamanız kendinizi bırakmanız olacak :)
Peki öyle ne kadar yattın canım bacaklarını havaya kaldırdın mı . bazıları bel altına yastık felan koy dıyorlar

bence herşey yolunda aksilik olsaydı çizgin soluklaşırdı tam tersi koyulaşmış yaşasııınnn

Peki öyle ne kadar yattın canım bacaklarını havaya kaldırdın mı . bazıları bel altına yastık felan koy dıyorlar
bacaklarımı kaldırmadım ama istersen yastık koyabilirsin bir süre ben koymadım ne kadar yattın dersen oyle uyudum sabaha kadar :)

bacaklarımı kaldırmadım ama istersen yastık koyabilirsin bir süre ben koymadım ne kadar yattın dersen oyle uyudum sabaha kadar :)
ohhh ne guzel bende çocu kez ole yapmıştım yumurtlama gununde felan bı kac kez duş almak ıcın kalktım 30 dk sonra ama anladım canım . YANI SEN YASTIK FELAN KOYMADIN DIREKT uyudun ...

afedersınız ama adet gununden sonra kaç gun arayla ilşkiye gırıyorsunuz kızlar ve bırde ayakları kaldırıyor musunuz kaç dk yeterlı
Valla canım ben 11 temmuzda regl oldum 14.gün ilk denemeyi yaptık. Aslında 1 ay sonra bırakıcaktık korunmayı tatilden dönünce ani bi karar değişikliği oldu
14-16-18-20-22-23 günler birliktelik oldu.
Eşim baya araştırmış ilk denemede belimin altına yastık falan koydu ayaklarımı diktirdi. İlkinde bi yarım saat yattım öyle.
Diğerlerindede 10 15 dk kadar diktim ama son 2 birliktelikte uzandım yattım sadece.

Netten araştırdığım kadarıyla 2 günde bir birlikte olmak daha iyiymiş. Çünkü erkek dinlendiği zaman spermleri daha canlı ve çok oluyormuş.

14. gun derken canım onu anlamadım benım regl bugun mesela hesaplarsak hangı gunler olcak kı

bence herşey yolunda aksilik olsaydı çizgin soluklaşırdı tam tersi koyulaşmış yaşasııınnn
Aynen canım koyulaşması biraz umutlandırdı beni ne güzel aynı zamanda hamile kaldık yol arkadası oluruz birbirimize sende nasıl belirtiler suan nasıl hissediyosun

CN

Canım bende kalkmadım sabaha kadar yattım ve altıma yastık koyup yattım 6 aydır hemen kalkardım yıkanırdım bu ay denedim ve tuttu tavsiye ederim