Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Valla ben tutamadim direk aradi isteydi o gel kolumu incittim dusup evde bekliyorum dedim hemen geldi panik halinde sonra sarilip hamileyim diye bagirdim oda baya afalladi cok sevindi tabii :)ben dayanamadim cok yakinlarima soledim
hahahaaa yazık kız korkmuş adamcağız

Ben regl olunca yazarim canim birlikte takip ederiz olur mu ???

Hepsi Fasa fiso bende aylardır Ayakları duvara dikiyorum dakikalarca ama fıss bu ayda olmadı zamanı gelsin Rabbim ol diyecek bakalım o ay ne zaman gelecek
Kader arkadasim, ates olcup duralim biz ah ah benim de yeni tarih 29 Agustos ama bu ay Preseed aliyorum cnm.

Kader arkadasim, ates olcup duralim biz ah ah benim de yeni tarih 29 Agustos ama bu ay Preseed aliyorum cnm.
Ateş zaten sabah düşüşe geçti ARada topiğe girip yazıyorum ama cevap veren yok ateş ölçen bir sen bir ben ff benim için 30 Ağustos diyor bakalım Yum olsun belki bat değişir bakacağız artık ben 10. Gün memlekete gidecem eşim evde kalacak umarım etken çatlar şimdiden strese girdim cnm ya artık çok yoruldum.herşeyi unutmak istiyorum yapamıyorum.presed kullan cnm bakalım inşallahfayda görürsün belki biliyorsun elhi onunla hamile kaldı diye biliyorum.2. Ay bir kez kullandım diye yazmıştı artık hangi günde tuttu bilmiyorum.sağlıksız spermleri de hızlandırıp yumun döllenmesine sebep oluyor diye duydum ben kullanmaktan çekindim ama deneyip bebek sahibi olan çok bununla ilgili topik bile var bakarsın canıma tak eder ben de bir gün denerim senden iyi haberler bekliyorum cnm

Off okuduklarimdan mi etkileniyorum artik psikolojikmidir bilmiyorum ama ara ara sol kasigima bi sey saplaniyormus gibi oluyor. Bianlik ama devamliligi yok yani. Dunde vardi akintim bugun sarimsi gibi yogun olmaya basladi.
Ben nedense regl olucakmisim gibi hissediyorum ya.
Allahim sen hakkimizda hayirlisini nasip et yarabbim..