- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama14. gun derken canım onu anlamadım benım regl bugun mesela hesaplarsak hangı gunler olcak kı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama14. gun derken canım onu anlamadım benım regl bugun mesela hesaplarsak hangı gunler olcak kı
Evet :) sadece sol kasığımda hissediyorum başka hiçbir şeyim yok benim gayet iyiyim :) sen nasılsınAynen canım koyulaşması biraz umutlandırdı beni ne güzel aynı zamanda hamile kaldık yol arkadası oluruz birbirimize sende nasıl belirtiler suan nasıl hissediyosun
Hadi inşallah bu ay bol hamiş haberi aldık seninde müjdeni bekliyoruz bi belirti varmıYok canım yarın Bat'ım ak kara yarın belli olacak pufff stresliyim
Evet :) sadece sol kasığımda hissediyorum başka hiçbir şeyim yok benim gayet iyiyim :) sen nasılsın
belının altına koyup ole mı yattın yoksa ılışkı sırasında mı koydun yastıgı canımCN
Canım bende kalkmadım sabaha kadar yattım ve altıma yastık koyup yattım 6 aydır hemen kalkardım yıkanırdım bu ay denedim ve tuttu tavsiye ederim
35 günde bazen 10 gunde gecıkebılıyorkaç günde bir oluyorsun canım
o zaman sen de ovulasyon kitiyle takip etsen daha sağlıklı olur sanki bazen düzensiz diyorsun anladığım kadarıyla35 günde bazen 10 gunde gecıkebılıyor
Topiğin ve hamileliğin hayırlı olsun cnm ben sanırım regl oluyorum kanamam geldi ana çok ilginç şu uzayan akıntı ile beraber geldi henüz sökülmedi ama bekliyordum sabah Ateş düşüşe geçti artık Hayırlısı Önümüze bakacağız artık benim bat a 30 Ağustos yazar mısın cnm Yum günümde değişiklik olursa ben bat tarihini söylerim tekrar değiştirirsin cnmEvet :) sadece sol kasığımda hissediyorum başka hiçbir şeyim yok benim gayet iyiyim :) sen nasılsın
aynen cazım onu nasıl yapacagımo zaman sen de ovulasyon kitiyle takip etsen daha sağlıklı olur sanki bazen düzensiz diyorsun anladığım kadarıyla
adetinin onuncu günü yapmaya başlayacaksın hergün aynı saatte sabah ilk idrarı olmayacak çizgi silik olarak başlayacak siliik çizgi koyulaşınca yumurtan bir gün içinde çatlayacak demektir. koyu ikinci çizgiyi gördüğün gün ilişki sonra ertesi gün boş bir sonraki gün tekrar ilişki şeklinde kullanılıyor. ama tabi sen istersen adet bitiminden itibaren birgün ilişki bir gün dinlenme şeklinde de yapabilirsin. sık ilişki herkese yaramıyor eşinin spermlerinin güçlenmesi için bir gün dinlenmesi gerekiyor canım.aynen cazım onu nasıl yapacagım
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@mavimli Bat 30 temmuz
@pedike bat 30 temmuz
@hicbirseymi Hamile
MinikPiranha bat 4 ağustos
charmant Hamile
Skry10 bat 5 ağustos
@Lilyumas Hamile
@Svl2425 Bat 5 ağustos
@gbbc bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
@pudink Hamile
Veson Bat 8 ağustos
@Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@ROSE ROSE bat 9 ağustos
@Tuanam21 bat 9 ağustos
@tontikto bat 13 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
Kızlar değişiklik olanlar bilgi verebilir mi
evet canım ben de bugün test yaptım kan sonucu yarın çıkacak hala senden haber bekliyorumAyyy siz de hamissiniiiiz :)) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hepinizin...
ben bir gun geciktim dun olmam gerekiyordu hala yok, ama test sonucum 0.10 cikmisti malum.
İnanır mısın bütün belirtilerim beni birer birer terk ettiler sadece göğüslerm hassasHadi inşallah bu ay bol hamiş haberi aldık seninde müjdeni bekliyoruz bi belirti varmı
Msj ımı görmedin sanırımTopiğin ve hamileliğin hayırlı olsun cnm ben sanırım regl oluyorum kanamam geldi ana çok ilginç şu uzayan akıntı ile beraber geldi henüz sökülmedi ama bekliyordum sabah Ateş düşüşe geçti artık Hayırlısı Önümüze bakacağız artık benim bat a 30 Ağustos yazar mısın cnm Yum günümde değişiklik olursa ben bat tarihini söylerim tekrar değiştirirsin cnm
oooohhh o da olur bak zaten yirmi dk yeterli ama garanti olsun diye kalkmadım ben
Hepsi Fasa fiso bende aylardır Ayakları duvara dikiyorum dakikalarca ama fıss bu ayda olmadı zamanı gelsin Rabbim ol diyecek bakalım o ay ne zaman gelecekben de kalkmadım ama bakalım görücez sonucu :) olmazsa bir daha ki ay kalkıp zıplıcam :)
Valla ben tutamadim direk aradi isteydi o gel kolumu incittim dusup evde bekliyorum dedim hemen geldi panik halinde sonra sarilip hamileyim diye bagirdim oda baya afalladi cok sevindi tabii :)ben dayanamadim cok yakinlarima soledimsen nasıl söyledin sizin baya olmuştu sanırım altı ay nasıl tepki verdi :)