moralım çok bozuldunasıl koy bakalım bizde canım
Olsun sen içini ferah tut hiç belli olmaz benim de sabah pembe akıntım oldu hayırlısı napalım herşeye hazırlıklıyım ben hayırlı olan olsun tek dileğim sağlıklı bir bebek..
İnşallah tatlım inşallaaahhh haber ver mutlakaaynen canım. Sağlıklı olucaksa benimle olsun tek dileğim o. Cuma günü kan vericem gene inşallah süpriz yaparda kat kat artmış olarak alırım sonucu.
sanki gölge gibi var mı ben mi öyle sanıyorum iyice bakınca bişey var mı canım
attım çöpe canım . 2 tane almıştık diğerınıde yapmayacagım zatensanki gölge gibi var mı ben mi öyle sanıyorum iyice bakınca bişey var mı canım
nasip kısmet herşey hakkımızda hayırlısı hepimiz için üzülmebu ayı ful değerlendirmiştik oysakı kısmet Allah buyuk
Moralini bozma lütfen hiç belli olmuyor ne zaman olacağı geç döllenmede çıkmıyor testler bekleyelim bakalım adetini ona göre olmazsa da önümüzdeki ay olur inşallah canım pes etmek yokbu ayı ful değerlendirmiştik oysakı kısmet Allah buyuk
teşekkürler canım tabıkı hayırlısı ama ınsan uzuluyor iştenasip kısmet herşey hakkımızda hayırlısı hepimiz için üzülme
evet tatlım takip ettim 22 siydi benimTeşekkürler kızlar . bu ay yumurtlamayı bıle hesapladım hıç yapmazdım charmant senınle aynı gunuz senın yumurtlaman ne zamandı yada gun takıp ettın mı
bende dıkkat ettım afedersınız ama . REGLIM BITTIGI GUN BASLADIK TAKI ayın 2sıne kadar hemen hergun hergun yaptık . sen ayaklarını kaldırdın mı yada hemen duşa gıttın mı yattın mı bırazevet tatlım takip ettim 22 siydi benim
Canım bu ay benımkını bırlıkte tutalım olur mu . zaten pazartesıne kadar olmazsam doktorada gıdecegım . inş bnde en kısa zamanda anne olurum yardımlarınız ıle amınnn Allah hayırlısını nasıp etsınevet tatlım takip ettim 22 siydi benim
ben sadece eşim boşalırken kendimi rahat bıraktım ve sonra kalkmadım hiç başka bişey yapmadım size de tavsiyem tam o esnada kasmamanız kendinizi bırakmanız olacak :)bende dıkkat ettım afedersınız ama . REGLIM BITTIGI GUN BASLADIK TAKI ayın 2sıne kadar hemen hergun hergun yaptık . sen ayaklarını kaldırdın mı yada hemen duşa gıttın mı yattın mı bıraz
tamamdır :)maşallah topiğiniz uğurlu benide ekleyin belki bende hamile kalırım .
hepiniz sağ salim kucagınıza alın yavrularınızı
bat 14 ağustos :)
sen hissedersin canım emin ol ben bi ara bi sancı hissettim o günü de değerlendirdimKizlar bisey sorucam otomatik yumurtlama hesaplamasina gore benim 27 deydi ama benim 22 sinden sonra oldu eminim yumurtamin catlamasina kadar hissediyorum ben sizce hangisi
Aynen rahatlık çok önemlii ihihihi :)ben sadece eşim boşalırken kendimi rahat bıraktım ve sonra kalkmadım hiç başka bişey yapmadım size de tavsiyem tam o esnada kasmamanız kendinizi bırakmanız olacak :)