Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Olsun sen içini ferah tut hiç belli olmaz benim de sabah pembe akıntım oldu hayırlısı napalım herşeye hazırlıklıyım ben hayırlı olan olsun tek dileğim sağlıklı bir bebek..

aynen canım. Sağlıklı olucaksa benimle olsun tek dileğim o. Cuma günü kan vericem gene inşallah süpriz yaparda kat kat artmış olarak alırım sonucu.

20150805_142110.jpg
bu

bu ayı ful değerlendirmiştik oysakı kısmet Allah buyuk

bu ayı ful değerlendirmiştik oysakı kısmet Allah buyuk
Moralini bozma lütfen hiç belli olmuyor ne zaman olacağı geç döllenmede çıkmıyor testler bekleyelim bakalım adetini ona göre olmazsa da önümüzdeki ay olur inşallah canım pes etmek yok

Teşekkürler kızlar . bu ay yumurtlamayı bıle hesapladım hıç yapmazdım charmant senınle aynı gunuz senın yumurtlaman ne zamandı yada gun takıp ettın mı

nasip kısmet herşey hakkımızda hayırlısı hepimiz için üzülme
teşekkürler canım tabıkı hayırlısı ama ınsan uzuluyor işte :KK43: ya mığde bulantım o kadar çoktu kı hala kasık batmam gögüs şişliğim var bel agrım soguk soguk terlemem

Kizlar bisey sorucam otomatik yumurtlama hesaplamasina gore benim 27 deydi ama benim 22 sinden sonra oldu eminim yumurtamin catlamasina kadar hissediyorum ben sizce hangisi

evet tatlım takip ettim 22 siydi benim
bende dıkkat ettım afedersınız ama . REGLIM BITTIGI GUN BASLADIK TAKI ayın 2sıne kadar hemen hergun hergun yaptık . sen ayaklarını kaldırdın mı yada hemen duşa gıttın mı yattın mı bıraz

evet tatlım takip ettim 22 siydi benim
Canım bu ay benımkını bırlıkte tutalım olur mu . zaten pazartesıne kadar olmazsam doktorada gıdecegım . inş bnde en kısa zamanda anne olurum yardımlarınız ıle amınnn Allah hayırlısını nasıp etsın

bende dıkkat ettım afedersınız ama . REGLIM BITTIGI GUN BASLADIK TAKI ayın 2sıne kadar hemen hergun hergun yaptık . sen ayaklarını kaldırdın mı yada hemen duşa gıttın mı yattın mı bıraz
ben sadece eşim boşalırken kendimi rahat bıraktım ve sonra kalkmadım hiç başka bişey yapmadım size de tavsiyem tam o esnada kasmamanız kendinizi bırakmanız olacak :):KK23: