Fala inanma falsız da kalma hesabı işte :)yaptım köpürdü biraz durdum o köpük gitmedi ama buna ne kdar güvenilir ki :)
yarın inşaAllah ama bu akşam eve giderken test alıcam dayanamıycam ne yapayıminşallah hamilesindir.ne zmandı bat?
Hic guvenilmez canim, bende kac kere kopurdu ama hicc bi sey yoktu o ay
adetim yeni bitti ya ewe gidiim de ben de bi yapayım bakaımmHic guvenilmez canim, bende kac kere kopurdu ama hicc bi sey yoktu o ay
allah allah yaa..olsun sen bi test al ona bakalım bi de(( suya koydum suda köpürdü beya
inşallah hamilesindir.ne zmandı bat?
yarın inşaAllah ama bu akşam eve giderken test alıcam dayanamıycam ne yapayım
he pardon ya ordaydı dimi?bi yandan çalışıorum bi andan sizi takip ediom ya kafam karıştı :)hepinizin BATı birinci sayfada kızlar :)
he pardon ya ordaydı dimi?bi yandan çalışıorum bi andan sizi takip ediom ya kafam karıştı :)
bugün günüm tatlım geçmedi yani ilk idrarımla da yapmadım :) teşekkür ederim
korkma canım kasık ağrısı normal bende de var hamilelik süresince de devam edebiliyor :)CANIM HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN. İNANILMAZ SEVİNDİMMM. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. bENİM KASIK AĞRIM VAR ENDİŞELİYİM ÇOK BİRŞEY OLUCAK DİYE.
verdim verdim yarın alıcam sonucu :)süper canım süper. tebrikler :) bence hemen kan da ver :)
burdayım gitmedim çok üşeniyorum yarın belli olcak nasılsa
korkma canım kasık ağrısı normal bende de var hamilelik süresince de devam edebiliyor :)
Olsun sen içini ferah tut hiç belli olmaz benim de sabah pembe akıntım oldu hayırlısı napalım herşeye hazırlıklıyım ben hayırlı olan olsun tek dileğim sağlıklı bir bebek..ara ara lekelenmeler oluyo canım bende malesef değerim de düşük çıktığı için korkuyorum açıkçası.
Tebrikler canm senin bat yarındı degilmi demekki önceden yapsaydında cikcakmis çok sevindim
nasıl koy bakalım bizde canımdün 2. çizgi silik çıktı bugün yok anlamadım kı galıba bu ayda yok
Canim belirtilerin neydi birde kac gun gecti