Regl gecikmesi ama test negatif

Şimdi dene canim ilk idrarla yapmayin derler ama bi dene bence at bakalim kopkoyu olmasada koyuya yakın bile ciksa olabilir benim denemisligim var
Kuzu böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_4895.jpeg
    IMG_4895.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 219
  • IMG_4894.jpeg
    IMG_4894.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 214
Merhaba kızçeler yine ben :KK70: Hayatımda ilk defa adetim gecikti. Normalde hep zamanında saat gibi olurdum. Adet tarihimden önceki 2 gün her an adet olacakmış gibi hiç geçmeyen kasık ve karın ağrılarım oldu. Tamam şimdi oldum dedim hep ama olmadım. Bu ağrılara sol kasığımda her adım attığımda yumru gibi orada duran bir ağrı eşlik etti. Bugün hala hafiften var. Ağrılarım durdu devam etmiyor, akıntım da beyaza döndü. Sabah test yaptım çıkmadı. Gecikmenin kaçıncı günü test yapmalıyım? Kaset testte kaç gün sonra çıkar? Umutsuzluğa kapılmalı mıyım daha pozitife dönmez mi yoksa :KK43: Tecrübesi olan veya aynı durumu yaşayan?
Aynı şeyi yaşadım bugün 2 gün gecikmeyle kaset test yaptım sabah negatifti ama kasık ağrım var midemde bi hassaslık var ama galiba hamile değilim olsa çıkardı

Aynı şeyi yaşadım bugün 2 gün gecikmeyle kaset test yaptım sabah negatifti ama kasık ağrım var midemde bi hassaslık var ama galiba hamile değilim olsa çıkardı
Canim inşallah hamişsindir hic öyle dusunme bir arkadasimin regli hic sasmazdi 3 gun gevikmesinoldu test yaptı negatif arada 5 gün geçti tekrar yaptı pozitifti yani hic belli olmaz inşallah bu ay hepimiz gebe kalmis oluruz

Canim inşallah hamişsindir hic öyle dusunme bir arkadasimin regli hic sasmazdi 3 gun gevikmesinoldu test yaptı negatif arada 5 gün geçti tekrar yaptı pozitifti yani hic belli olmaz inşallah bu ay hepimiz gebe kalmis oluruz
İnşallah canım ya rabbim herkese nasip etsin insan üzülüyor tabi negatif görünce

İnşallah canım ya rabbim herkese nasip etsin insan üzülüyor tabi negatif görünce
Amin canim benim inşallah bende 4 senelik evliyim 5 kaybim var biri bos gebelik digerleri kimyasal bunlsri hep 3 4 ay arayla yaşadım son bir senedir de gebe kalamadim doğuya tayin olunca doğru düzgün doktor yok gitmedik ama artık bu sene doktor yolu gorundu bize ha düşüklerin sebebi bulunamadi cesitli testler yaptk ama hep kendiliginden olsun diye bekledik

Amin canim benim inşallah bende 4 senelik evliyim 5 kaybim var biri bos gebelik digerleri kimyasal bunlsri hep 3 4 ay arayla yaşadım son bir senedir de gebe kalamadim doğuya tayin olunca doğru düzgün doktor yok gitmedik ama artık bu sene doktor yolu gorundu bize ha düşüklerin sebebi bulunamadi cesitli testler yaptk ama hep kendiliginden olsun diye bekledik
Kuzum hiç üzülme vardır Allah'ın bir bildiği.. ben inanıyorum en kısa zamanda hayırlısıyla olacak ♥️ sadece doğru zamanını bekliyor keratalar

İlk idrarla yapma ama sivi alimina dikakt et ama gebelik testin varsa sabah yap ilk idrarla bende yapacam ama benim daha ovalüsyon 9.gunu olacak umudum yok ama bugun yaptm negatifti hcg
Hııı bir tık daha beklemen gerekebilir senin kuzu ama yine de yap bakalım, ben anca yarın gün içinde testi alır ertesi gün yaparım iyice anlaşılsım diye

Bende 1 yıldır hamile kalamadım bizde doğu görevindeyiz doktora da gidemiyorum merkeze çok uzağız rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah kavuşuruz bir gün bebişlere

X