- 3 Ocak 2021
- 2.676
- 854
- 35
- Konu Sahibi rachelgreengeller
Yaptinmi canim at bakayimHemen yapıyorum gülüm 1 dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptinmi canim at bakayimHemen yapıyorum gülüm 1 dk
Heyecanla takip ediyorum sebepsiz ahahah umarım hamilesindir yaHemen yapıyorum gülüm 1 dk
Kuzu böyle çıktıŞimdi dene canim ilk idrarla yapmayin derler ama bi dene bence at bakalim kopkoyu olmasada koyuya yakın bile ciksa olabilir benim denemisligim var
Ya çok tatlısın hahahahah inşallah ama bu yumurtlama testi çok güvenmemek lazımHeyecanla takip ediyorum sebepsiz ahahah umarım hamilesindir ya
Canim 10 dk bekleyip öyle cektin dimi çok silik cikmamis belli olmaz ben daha once yumurtlama takip ederken 9.gunden itibaren bakardım bu şekil cikip kosulasarak devam ederdi kacinci gunun bugunKuzu böyle çıktı
Ayyy vardır inşallah ya herkeste farklı oluyorHâlâ olmadım ve felaket şiş hissediyorum kendimi, kasık ağrılarım da devam ediyor evde sadece ovülasyon testi var onu mu denesem? Bazıları onunla öğreniyorlr gebeliği
Aynı şeyi yaşadım bugün 2 gün gecikmeyle kaset test yaptım sabah negatifti ama kasık ağrım var midemde bi hassaslık var ama galiba hamile değilim olsa çıkardıMerhaba kızçeler yine ben Hayatımda ilk defa adetim gecikti. Normalde hep zamanında saat gibi olurdum. Adet tarihimden önceki 2 gün her an adet olacakmış gibi hiç geçmeyen kasık ve karın ağrılarım oldu. Tamam şimdi oldum dedim hep ama olmadım. Bu ağrılara sol kasığımda her adım attığımda yumru gibi orada duran bir ağrı eşlik etti. Bugün hala hafiften var. Ağrılarım durdu devam etmiyor, akıntım da beyaza döndü. Sabah test yaptım çıkmadı. Gecikmenin kaçıncı günü test yapmalıyım? Kaset testte kaç gün sonra çıkar? Umutsuzluğa kapılmalı mıyım daha pozitife dönmez mi yoksa Tecrübesi olan veya aynı durumu yaşayan?
Canim inşallah hamişsindir hic öyle dusunme bir arkadasimin regli hic sasmazdi 3 gun gevikmesinoldu test yaptı negatif arada 5 gün geçti tekrar yaptı pozitifti yani hic belli olmaz inşallah bu ay hepimiz gebe kalmis oluruzAynı şeyi yaşadım bugün 2 gün gecikmeyle kaset test yaptım sabah negatifti ama kasık ağrım var midemde bi hassaslık var ama galiba hamile değilim olsa çıkardı
İnşallah canım ya rabbim herkese nasip etsin insan üzülüyor tabi negatif görünceCanim inşallah hamişsindir hic öyle dusunme bir arkadasimin regli hic sasmazdi 3 gun gevikmesinoldu test yaptı negatif arada 5 gün geçti tekrar yaptı pozitifti yani hic belli olmaz inşallah bu ay hepimiz gebe kalmis oluruz
Tatlım 10 dk bekledim öyle çektim daha ilk günüm gecikmemdeCanim 10 dk bekleyip öyle cektin dimi çok silik cikmamis belli olmaz ben daha once yumurtlama takip ederken 9.gunden itibaren bakardım bu şekil cikip kosulasarak devam ederdi kacinci gunun bugun
İnşallah gebesindir kuzum ovalüsyon takip ediyormuydunTatlım 10 dk bekledim öyle çektim daha ilk günüm gecikmemde
İnşallah gülüm yaaAyyy vardır inşallah ya herkeste farklı oluyor
Hayır tatlım almıştım ama çok anlamıyordum diye salmıştım uygulamadan takip ediyordum bir iki defa yapmıştım ama hiç bu kadar koyu çıkmamıştı hiçbirindeİnşallah gebesindir kuzum ovalüsyon takip ediyormuydun
Sence umut var mı sen böyle mi görmüştün? Yarın sabah tekrar yapayım mı işe gitmedenİnşallah gebesindir kuzum ovalüsyon takip ediyormuydun
Amin canim benim inşallah bende 4 senelik evliyim 5 kaybim var biri bos gebelik digerleri kimyasal bunlsri hep 3 4 ay arayla yaşadım son bir senedir de gebe kalamadim doğuya tayin olunca doğru düzgün doktor yok gitmedik ama artık bu sene doktor yolu gorundu bize ha düşüklerin sebebi bulunamadi cesitli testler yaptk ama hep kendiliginden olsun diye bekledikİnşallah canım ya rabbim herkese nasip etsin insan üzülüyor tabi negatif görünce
İlk idrarla yapma ama sivi alimina dikakt et ama gebelik testin varsa sabah yap ilk idrarla bende yapacam ama benim daha ovalüsyon 9.gunu olacak umudum yok ama bugun yaptm negatifti hcgSence umut var mı sen böyle mi görmüştün? Yarın sabah tekrar yapayım mı işe gitmeden
Kuzum hiç üzülme vardır Allah'ın bir bildiği.. ben inanıyorum en kısa zamanda hayırlısıyla olacak sadece doğru zamanını bekliyor keratalarAmin canim benim inşallah bende 4 senelik evliyim 5 kaybim var biri bos gebelik digerleri kimyasal bunlsri hep 3 4 ay arayla yaşadım son bir senedir de gebe kalamadim doğuya tayin olunca doğru düzgün doktor yok gitmedik ama artık bu sene doktor yolu gorundu bize ha düşüklerin sebebi bulunamadi cesitli testler yaptk ama hep kendiliginden olsun diye bekledik
Hııı bir tık daha beklemen gerekebilir senin kuzu ama yine de yap bakalım, ben anca yarın gün içinde testi alır ertesi gün yaparım iyice anlaşılsım diyeİlk idrarla yapma ama sivi alimina dikakt et ama gebelik testin varsa sabah yap ilk idrarla bende yapacam ama benim daha ovalüsyon 9.gunu olacak umudum yok ama bugun yaptm negatifti hcg
Bende 1 yıldır hamile kalamadım bizde doğu görevindeyiz doktora da gidemiyorum merkeze çok uzağız rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah kavuşuruz bir gün bebişlereAmin canim benim inşallah bende 4 senelik evliyim 5 kaybim var biri bos gebelik digerleri kimyasal bunlsri hep 3 4 ay arayla yaşadım son bir senedir de gebe kalamadim doğuya tayin olunca doğru düzgün doktor yok gitmedik ama artık bu sene doktor yolu gorundu bize ha düşüklerin sebebi bulunamadi cesitli testler yaptk ama hep kendiliginden olsun diye bekledik
İnşallah canımın içiiBende 1 yıldır hamile kalamadım bizde doğu görevindeyiz doktora da gidemiyorum merkeze çok uzağız rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah kavuşuruz bir gün bebişlere