Redbutterfly'in zayıflama günlüğü 75 kg. lık akadaşlar buraya

Yorumun için çok sağol canım
Evet bu sefer çok istekli ve çok kararlıyım canım.Sende çok fazla kilo vermişsin bir haftada tebrik ederim ama tehlikeli değilmi normalde haftada 1.5 kg. diyor uzmanlar aman dikkat et canım.Evet hergün tartılma huyuma çok sinir oluyorum bende.Ama bugün yeni bir hafta bu huyumdan vazgeçiyorum şu dakkadan sonraHerzaman beklerim canım konuma bende sık sık uğrarım sana motive edelim birbirimizi öptüm canım

Evet günlüğüm şuan 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yaptım geldim şimdi beşi bi yerde çayımı içiyorum yanındada 1 dilim lıght ekmeğimi yedim ara öğün misali.Akşam yemeğimi saat 6 gibi yiycem menüde 5 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase çorba, iki dilim ekmek yarım su bardağı yoğurt ve salata olacak.

naber bakalım günlükçüm hemen neler yediğimi paylaşayım
Kahvaltım:
aç karnına bir kupa yeşil çay
2 dilim uno denge light
domates,salatalık
2 adet zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
ve maydanoz
Öğlen:
4 kaşık patlıcan yemeği
ve 1 kase yağsız yoğurt
Akşamda:
1 adet ızgara alabalık
1 dilim ekmek ve salata
Ya sevgili günlüğüm şu günde 2,5 litre suyu içmek iyi hoşta wcden çıkamıyorum yaaaHele birde dışarıya spor yapmaya çıkınca her yerdede wc yok sormaki gitsin neler çekiyorum Ama inat ettim gerekirse altıma kaçırırım yinede içerim o suyu

tatlim haklisin disarida sorun oluyor cok su tuketmek. ama sindirime cok faydasi oluyor. tanidigim biri vardi 98 kilo gormustum en son sonra duydum ki diyete baslamis kizartma ve hamur isi haric butun yemeklerden yemis ama devamli su icmis sonra duydum ki 58 olmus daha sonra da gordum taniyamadim 40 kilo ne demek ya resmen icinden insan cikmis ama abisinden etkilenmis cunku abisi de oyle kilo vermis zamaninda. diyecem o ki suyun onemi buyuk. bu arada benim de yarin tarti gunum 2 hafta oldu resmen

aaa öylemi canım bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim.İyi kilo vermiş gerçekten ozaman su içmeye devam.Hadi bakalım yarın inşallah güzel kilo verdiğini görürsün canım uğrarım yarın sayfana

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor topiğinde bugün kilo bildirimi vardı tartıldım ve sonuç 73.900

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor topiğinde bugün kilo bildirimi vardı tartıldım ve sonuç 73.900

masallah tebrikler tebrikler canim adim adim ilerliyorsun hadi bakalim yola devam durmak yhok ama ben bugun durdum maydanoz kurune yarin 60 kilo ile basliyorum insallah bakalim

masallah tebrikler tebrikler canim adim adim ilerliyorsun hadi bakalim yola devam durmak yhok ama ben bugun durdum maydanoz kurune yarin 60 kilo ile basliyorum insallah bakalim

Teşekkürler canım durmak yok evet
Ara sıra öyle durmalar oluyormuş sıkma canını tatlım vericez inşallah

sabah tartıldım 73.5 kg. geldim 11 şubatta başlamıştım diyete bugün 13.gün ve 3 kg. gitti

bugünden itibaren kalori sayma yöntemine başlıyorum günlükçüm hadi bakalım 1 hafta sonra bir değişiklik olacakmı

İtiraf ediyorum dün gece yaprak sarması yapmıştım dört beş tane yedim:18: Bugün eşime peynirli el açması börek yaptım ama kesinlikle yemiycemŞimdi kendime kabak yemeği yapıcam
Sabah kahvaltım:
aç karnına 1 kupa yeşil çay
2 dilim light ekmek
bir domates
bir salatalık
1 haşlanmış yumurta
tek şekerli çay
Ara:
3 kuru kayısı
Öğlen:
3 kaşık yulaf ezmesi ve yoğurt
ara:
yeşil ay ve bol su
akşam:
4 kaşık kabak yemeği
1 uno denge light ekmek
1 kase sulu köfte yemeyi düşünüyorum.
Şimdi kalça ve bacak egzersizi,kol,omuz ve sırt ezgersizi yapıp, twistirde 5 dakika çalışıcam.

bugünkü menüm:
sabah:
aç karnına bir kupa yeşil çay
2 dilim uno denge light
domates,salatalık
2 adet zeytin
ve maydanoz
1 haşlanmış yumurta
öğlen:
3 kaşık kabak yemeği
bir kase ev yapımı yoğurt (artık kendi yoğurdumu kendim yapıyorum )
ara:
1 adet elma
bir kupa yeşil çay
bol su
akşam:
2 dilim uno denge light
4 kaşık prasa
1 kase yoğurt
Küçük kase tarhana çorbası var
spor olarak bütün evi temizledim bugün

Bugün yediklerim akşam yemeği yemedim ama listeye dahil ettim
[1] Eti Form Light Bisküvi 4 ADET 67.6
[2] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
[3] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
[4] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.4
[5] Köy Peyniri 30 GRAM 29.4
[6] Ayran 1 ADET 92
[7] Muz 1 ADET 100
[8] Çiğ Börek 1 ADET 160
[9] Uno Denge Light Ekmek 1.5 DİLİM 58.5
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Maydanoz 20 gr 8
[12] Domates 1 ADET 14
[13] yesil cay 1 adet 0
Toplam : 851.9 kal.

2013-03-06 tarihli kaloricetveliniz

[1] Kuru Kuskus 100 gr - 367
[2] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM - 39
[3] Zeytinyağlı Bakla 1 PORSİYON - 266
[4] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM - 100
[5] Muz 1 ADET - 100
[6] Eti Lifalif Meyveli Müsli 25 GRAM - 88.5
[7] Köy Peyniri 30 GRAM - 29.4
[8] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM - 78
Toplam : 1067.9 kal.

sabah tartıldım 72.1 kg. geldim cuma gününden beri 400 gram gitmiş ama pazar günü kaçamak yapmıştım yinede iyi :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…