canim sana kolay gelsin seni cok istekli gordum insallah sonuna kadar gidip hedefine ulasirsin yalniz haftada bir tarti gunu yaparsan diyetinin devamliligi icin daha iyi olur bende bir aralar hergun tariliyordum bazen gaz olur ya da vucudun su toplamis olur tartida artis oluyor insanin motivasyonu bozuluyor uzmanlar da ayni seyi tavsiye ediyor zaten ben de simdi diyetteyi 12. gunume girdim persembeleri tartilip kilo bildirimi yapiyorum ilk hafta 3.5 kilo verdim biraz fazla verdim ama hosuma da gitmedi degil bakalim bu hafta nolucak ben 75liklerde degilim sen oyle yazmissin ama yine de istersen arada ugrarim komsu komsu misali seni de benim sayfama beklerim ama ben yurtdisinda yasiyorum 7 saat fark var dolayisiyla ayni zamanlarda yazamayiz ama ben hergun girip yediklerimi bildiriyorum
tatlim haklisin disarida sorun oluyor cok su tuketmek. ama sindirime cok faydasi oluyor. tanidigim biri vardi 98 kilo gormustum en son sonra duydum ki diyete baslamis kizartma ve hamur isi haric butun yemeklerden yemis ama devamli su icmis sonra duydum ki 58 olmus daha sonra da gordum taniyamadim 40 kilo ne demek ya resmen icinden insan cikmis ama abisinden etkilenmis cunku abisi de oyle kilo vermis zamaninda. diyecem o ki suyun onemi buyuk. bu arada benim de yarin tarti gunum 2 hafta oldu resmen
70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor topiğinde bugün kilo bildirimi vardı tartıldım ve sonuç 73.900
masallahtebrikler tebrikler canim adim adim ilerliyorsun hadi bakalim yola devam durmak yhok ama ben bugun durdum maydanoz kurune yarin 60 kilo ile basliyorum insallah bakalim
yeşil çay yazcaktım canım ç harfi basmıyor bazen klavyedeyeşil ay ne canım?
aslında anlamam lazımdı sorun bende :)yeşil çay yazcaktım canım ç harfi basmıyor bazen klavyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?