canim sana kolay gelsin seni cok istekli gordum insallah sonuna kadar gidip hedefine ulasirsin yalniz haftada bir tarti gunu yaparsan diyetinin devamliligi icin daha iyi olur bende bir aralar hergun tariliyordum bazen gaz olur ya da vucudun su toplamis olur tartida artis oluyor insanin motivasyonu bozuluyor uzmanlar da ayni seyi tavsiye ediyor zaten ben de simdi diyetteyi 12. gunume girdim persembeleri tartilip kilo bildirimi yapiyorum ilk hafta 3.5 kilo verdim biraz fazla verdim ama hosuma da gitmedi degil bakalim bu hafta nolucak ben 75liklerde degilim sen oyle yazmissin ama yine de istersen arada ugrarim komsu komsu misali seni de benim sayfama beklerim ama ben yurtdisinda yasiyorum 7 saat fark var dolayisiyla ayni zamanlarda yazamayiz ama ben hergun girip yediklerimi bildiriyorum
Yorumun için çok sağol canım
Evet bu sefer çok istekli ve çok kararlıyım canım.Sende çok fazla kilo vermişsin bir haftada tebrik ederim ama tehlikeli değilmi normalde haftada 1.5 kg. diyor uzmanlar aman dikkat et canım.Evet hergün tartılma huyuma çok sinir oluyorum bende.Ama bugün yeni bir hafta bu huyumdan vazgeçiyorum şu dakkadan sonraHerzaman beklerim canım konuma bende sık sık uğrarım sana motive edelim birbirimizi öptüm canım