• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Redbutterfly'in zayıflama günlüğü 75 kg. lık akadaşlar buraya

40 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüdüm geldim. Zayıflama çayına devam ediyorum biraz önce akşam yemeğimide yedim. Bir tane köfte, iki kaşık yoğurt ,iki dilim light ekmek. Ardından iki tane incir yedim :56: gün içerisinde 3 litre su içtim sanırım artık patlıycam :1: Hedefime üç kg. kaldı acaba bu ayın sonuna kadar verebilirmiyim çok merak ediyorum :26: Hergün tartıldığım içinde kendime sinir oluyorum bir türlü şu huyumdan vazgeçemedim :84:

Canım bende 1 kg vermişim şu an 72.5 kiloyum. Çok mutluyum,devammm:))

Tebrikler canım benim bende sabah tartıldım 72 kg. geldim. 78 lerden 70 e doğru düşmek benim için hayaldi. Ama insan azmedince oluyormuş. 70 e düşeyim hedefim 65 kg. gitsin kilocuklar arasıra uğra canım öpüyorum seni :16:

Son düzenleme:
Sabah tartıldım ve 72 kilogramım :46: İnsan kilo verdikçe dahada veresi geliyor valla.Biran önce akşam üstü olsada 40 dakika yürüyüş yapsam diye sabırsızlanıyorum :1::1::1:

Ohhh 40 dakikalık yürüyüşümü yapıp geldim. Bütün bacak ve sırt kaslarımın yandığını hissediyorum. Sanırım buda kasların çalıştığı anlamına geliyor. Biraz dinlenip iç bacak egzersizleri ve arka kol egzersizlerini yapıp mekik çekeceğim :8:

İnanmıyorumm yıllar sonra ilk defa 71 li rakamları gördüm. Sabah tartıldım 71.600 gramım :46: Ayın 20 sine kadar 71 olacağım inşallah :24:

Sabah tartıldım 71.800 gramım.Biraz sporumu hızlandırmayı düşünüyorum.Ay sonuna kadar 70 kg.olsam yeter :31:

İki gündür lanet olası faranjitim azdı :110: ama bugün daha iyiyim. Sabah tartıldım 71.300 gramım.Bugün yine sporuma devam edeceğim.

20 günlük memleket tatilim ve memleketimin o cazip yiyecekleri yüzünden 74.5 kg. ile geri döndüm:18:
Ama üzülmüyorum sıkı bir diyet ve spor eşliğinde son gaz kaldığım yerden zayıflamaya devam :19:

2-3 gündür yediklerime dikkat ediyorum 74.5 kilodan 73.900 grama düştüm.Spora ise bugün başlıyorum hadi hayırlısı bakalım :31:

Sevgili günlük karşına utanarak çıkıyorum:18:
Ben bir salaklık ettim habire yedimde yedim:56: 76.5 kg. olarak geri döndüm. Ama bu sefer çok kararlıyım seni utandırmıycam :1:
Sabah kahvaltım:
2 dilim light ekmek
bir domates
bir salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
5 adet siyah zeytin
Ve çay
Şimdi ise yeşil çayımı içiyorum.Gün içerisinde 2 litre su içicem.Akşam üstüde koşu bandında bir saat yürüycem.
Boy: 1.67
Başlangıç kilom: 76.5 kg.
Hedef: 65 kg.

Arada bir kase yoğurt yedim ardından bir bardak yeşil çay içtim.
Sporda ilk günüm olduğu için koşu bandında 1 saat yerine yarım saat hızlı tempoda yürüdüm.Bol bol su içtim.
Akşam yemeğimide şimdi yedim.
6 kaşık kuru fasulye
4 kaşık pilav
2 dilim light ekmek
1 tane salatalık turşusu
Fazla yedim gibi geldi ama ilk günüm olsun o kadar:16:
Yarında tuzsuz leblebi alıcam acayip tok tutuyor. Ara öğünlerde bir avuç tüketicem.

Son düzenleme:
İki günde yarım kilo vermişimn sevgili günlüğüm son gaz devam bu sefer olacak evet evet bu sefer 65 olacağım çok kararlıyım:ssz::nazar:

Sevgili günlükçümm bugün diyetimin üçüncü günü ve 900 gram vermişim.Şuan 75.600 gramım tartıda.Diyet ve spora son gaz devam ediyorum.Yaza incecik gireceğim inşallah.65 olsam çok zayıf görünücem ay inşallahhhh düşerim o kiloya:32:

selam günlüğüm
ne güzel 75.200 olmuştum bu sabah tartıldım 75.600 çıktım.Regl dönemim yaklaştı ondanmı acaba:26: Evet bugün yeni bir haftanın ilk günü bakalım bir haftada neler yapıcam.Bu hafta spora daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyorum:31:

Kahvaltım
Aç karnına bir kupa yeşil çay
domates,salatalık
4 zeytin,kibrit kutusu kadar peynir
maydanoz,2 dilim uno denge light
aralarda bol bol su, form çayı içmeyi düşünüyorum.

canim sana kolay gelsin seni cok istekli gordum insallah sonuna kadar gidip hedefine ulasirsin yalniz haftada bir tarti gunu yaparsan diyetinin devamliligi icin daha iyi olur bende bir aralar hergun tariliyordum bazen gaz olur ya da vucudun su toplamis olur tartida artis oluyor insanin motivasyonu bozuluyor uzmanlar da ayni seyi tavsiye ediyor zaten ben de simdi diyetteyi 12. gunume girdim persembeleri tartilip kilo bildirimi yapiyorum ilk hafta 3.5 kilo verdim biraz fazla verdim ama hosuma da gitmedi degil bakalim bu hafta nolucak ben 75liklerde degilim sen oyle yazmissin ama yine de istersen arada ugrarim komsu komsu misali seni de benim sayfama beklerim ama ben yurtdisinda yasiyorum 7 saat fark var dolayisiyla ayni zamanlarda yazamayiz ama ben hergun girip yediklerimi bildiriyorum

Back