Redbutterfly'in zayıflama günlüğü 75 kg. lık akadaşlar buraya

Blackshe

bekle geliyorum 65 :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
990
114
323
Antalya
Selam kızlar
Yediklerime dikkat ederek 80 kg. dan 75 kg. düştüm. Unonun light ekmeğinden çok fayda gördüm.Herşeyden yedim ama azar azar mesela iki dilim ekmek,bir kepçe çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği,iki köfte kadar et gibi.Bugün Ağustosun biri ve bir ayda neler yapacağım sizlerle paylaşmak istedim.Dünden itibaren 9 u bir arada zayıflama çayı, koşu bandında yarım saat yürüyüşe başladım.Yarında 8 dakikalık göbek eritme hareketlerine başlayacağım.Hedefim bir ayda 5 kg. ondan sonra gelsin altılı rakamlar Kızlar kilonun insanı yaşlı gösterdiğini düşünüyorum ve dal gibi çıtır bir bayan olmak istiyorum:26: Bu bir aylık diyet yolculuğunda bana eşlik edecek arkadaşlar varsa seve seve topiğimde ağırlamak istiyorum. Hadi kızlar canlanın atalım şu fazlalıkları

KİLO BİLDİRİMİM:

1 ağustos 2012: 75 kg. :44:
10 ağustos 2012: 73 kg.
20 ağustos 2012: 71.300
30 ağustos 2012: :26:
2012 AĞUSTOSTAN AYINDAN SONRA 11 ŞUBAT 2013'e KADAR YEDİMDE YEDİM İYİ HALT ETTİM TEKRAR BAŞLADIM DİYETE HADİ BAKALIM İNAT ETTİM BU SEFER 65 OLUCAM
11 şubat 2013: 76.5 kg. :18:
24 şubat 2013: 73.5 kg.
28 şubat 2013: 72.5 kg.
8 mart 2013: 72 kg. :97:
1 nisan 2013: 71 kg.
4 nisan 2013: 70.2 kg.
8 mayıs 2013: 69.5 kg.

NEFRET EDİYORUM ŞU KİLOLARDAN 1 KASIM 2013 İTİBARİYLE TEKRAR DİYETTEYİM
1 kasım 2013: 72.8 kg

Son düzenleme:
İki üç gündür kabızlık problemi çekiyordum sinameki içip kurtuldum bu sabah tartıldım 73.600 gramım sabah kahvaltıda bir adet simit bir kibrit kutusu kadar peynir yedim. Birazdan zayıflama çayını yapıcam akşam üstüde spor

Canım benim ben de aynı yolda ilerliyorum .) Umuyorum sen de istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın :)

Bu arada 75 kg. lık halimin ve bir ay sonraki halimin fotosunu çekip topikciğime ekliycem bakalım değişiklik olacakmı :26:

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım iki dilim uno denge light,kibrit kutusu kadar peynir. Spora ve zayıflama çayına devam ediyorum kilom ise halen 74 :26:

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım yine aynıydı. Birazdan bacak egzersizleri ile omuz ve kol egzersizleri yapıp mekik çekeceğim.Akşam üstü ise koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş yapacağım.Spora başladığımdan beri göbeğimde gözle görülür bir sıkılaşma oldu önceden üç kat olan göbişim şimdi tek kat

slm
spor süreni ve temponu biraz arttırırsan daha güzel bi değişlik görebilirsin
mesela her gün 5 er dakka arttırırsan hiç zorluk çekmezsin :)

bişey söylemek istiyorum diyetinle ilgili: 1dilim ekmek=1 kepçe çorba,ikisinden birini tercih etmelisin,ya 1 dilim ekmek ya 1 kepçe çorba yada 2 kaşık pilav makarna olarak değişebilirsin

Sabah aç karnına tartıldım 73.5 kg. çıktım. Dün youtubeden çok güzel iç bacak ve kalça çalıştıran egzersizler buldum onları yapıp, yarım saat koşu bandında yürüdüm. Gün içerisinde 3 litreye yakın su içiyorum.Vücudum çok sıkılaştı spor çok etkili Taş gibi oldum maşallah

Bugün tartıldım 73 kiloyum 9 günde iki kilo.73 kiloya inmek benim için çok mutluluk verici. Şimdiki hedefim 70 kg. ondan sonra gelsin altılı rakamlar

Zayıflama maceram şimdilik çok iyi gidiyor
Kendime diyetteyim demiyorum herşeyden yiyip içiyorum ( kızartma türleri ve hamur işleri hariç )
Birazdan bacak ve omuz egzersizleri yapıp, koşu bandında yürüyeceğim hadi bana kolay gelsin

Dört gündür halen 73 kg. mım. Regl dönemim yaklaştı sanırım ondan kilomda değişiklik yok :26: Spora tüm hızımla devam ediyorum birazdan başlayacağım kolay gelsin bana

Son düzenleme:
Merhabaa :)
Spora ağırlık vermen çok güzel olmuş.Bende dün 9 hayat çayına ve diyetime 73.5 kg'la başladım:)
Günde 1 saat dans ediyorum şimdilik spor olarak.Gitsin kilolaarrr..

canım bende 75 ile başlamıştım nisan ayında, çok uzun bi süre gibi geliyo insana 4 ay oldu ... sürekli bozdum diyeti moralim bozuldu canım sıkıldı ama her seferinde başka başka yöntemlerle yeniden başladım.. şu an 65 im 10 kilo gitti ve 5-6 kilo daha wereceğim ilk hedef olarak.. inşallah sende bir an önce 7 lerden kurtulursun ...

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Tebrik eder ve sizlerede zayıflama yolculuğunuzda başarılar dilerim. Ara sıra uğrayın kızlar topiğime destek olalım birbirimize kilo verdikçe paylaşıp dahada azim edip mutlu olalım hep beraber

Sabah kahvaltım iki dilim uno denge light arasına birazcık peynir ve şekersiz çay. Sabah kalkar kalkmaz kol, omuz ve sırt egzersizimi yaptım. Birazdanda mekik çekip bacak egzersizlerimi yapacağım. Akşam üstüde koşu bandında yürüyüş. Vücudum spor sayesinde gözle görülür şekilde sıkılaştı.Regl olacağım sıkıntıdayım sabah tardıldım 72.800 gramım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…