Sağol canım olmaz diye birşey yok yeterki azimli olalım sanada başarılar dilerim zayıflama yolculuğundaCanım benim ben de aynı yolda ilerliyorum .) Umuyorum sen de istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın :)
Sağol canım olmaz diye birşey yok yeterki azimli olalım sanada başarılar dilerim zayıflama yolculuğunda
Sabah kahvaltım yine aynıydı. Birazdan bacak egzersizleri ile omuz ve kol egzersizleri yapıp mekik çekeceğim.Akşam üstü ise koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş yapacağım.Spora başladığımdan beri göbeğimde gözle görülür bir sıkılaşma oldu önceden üç kat olan göbişim şimdi tek kat
Selam kızlar
Yaklaşık bir aydır yediklerime dikkat ederek 3 kg. verdim. 78 kg. dan 75 kg. düştüm. Unonun light ekmeğinden çok fayda gördüm.Herşeyden yedim ama azar azar mesela iki dilim ekmek,bir kepçe çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği,iki köfte kadar et gibi.Bugün Ağustosun biri ve bir ayda neler yapacağım sizlerle paylaşmak istedim.Dünden itibaren 9 u bir arada zayıflama çayı, koşu bandında yarım saat yürüyüşe başladım.Yarında 8 dakikalık göbek eritme hareketlerine başlayacağım.Hedefim bir ayda 5 kg. ondan sonra gelsin altılı rakamlarKızlar kilonun insanı yaşlı gösterdiğini düşünüyorum ve dal gibi çıtır bir bayan olmak istiyorum:26: Bu bir aylık diyet yolculuğunda bana eşlik edecek arkadaşlar varsa seve seve topiğimde ağırlamak istiyorum. Hadi kızlar canlanın atalım şu fazlalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?