- 8 Temmuz 2016
- 93
- 74
- 3
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.401
Neler yiyrsun canim ya banada yzar msn?Canlar bugün kasiklarimda baya agri kasilma falan vardi sanırım kür ise yariyor birde ek olarak yediklerim insaAllah bu ay gelir bebisim
Baltarcincorekotu karışımini yatmadan once yiyorum gün icinde 5 findik 3 ceviz 1 hurma 2 kuru incir yiyorum böyle sayili gidiyor suanlik inofolic iciyorum dün basladim biraz gec oldu ama olsun kabakcekirdegi yemeye calisiyorum birde havuç bu ikisini sık olmasada yiyorum böyle canım ve suan sag tarafımda kasilmayi anlatamam baya siddetli yumurtlama seylerim basladi galiba ayy insaAllah tutar ya bu ay saglikla gelsin bebislerimiz insaAllah canım birde esime keciboynuzu pekmezi yedirmeye çalışıyorumNeler yiyrsun canim ya banada yzar msn?
Maşaallah süphanallahBaltarcincorekotu karışımini yatmadan once yiyorum gün icinde 5 findik 3 ceviz 1 hurma 2 kuru incir yiyorum böyle sayili gidiyor suanlik inofolic iciyorum dün basladim biraz gec oldu ama olsun kabakcekirdegi yemeye calisiyorum birde havuç bu ikisini sık olmasada yiyorum böyle canım ve suan sag tarafımda kasilmayi anlatamam baya siddetli yumurtlama seylerim basladi galiba ayy insaAllah tutar ya bu ay saglikla gelsin bebislerimiz insaAllah canım birde esime keciboynuzu pekmezi yedirmeye çalışıyorum
insaAllah canım beraber olucak Allahin izniyle düğünde benden onceydin simdi siralar degisir belki ama peşpeşe gidicez Allahin izniyle canikom benimMaşaallah süphanallahtutacak bu ay evelallah
nasip canım ya inşallah bidaki ayaKızlar Bn hasta oldum :/ ne zamndr gremiodm kb tın bu arada nasl gdio
Ay inşaallah canikom yaaaaaaainsaAllah canım beraber olucak Allahin izniyle düğünde benden onceydin simdi siralar degisir belki ama peşpeşe gidicez Allahin izniyle canikom benim
Nasip tatlımKızlar Bn hasta oldum :/ ne zamndr gremiodm kb tın bu arada nasl gdio
Günaydın tatlım , sabahlarımız Nur olsun inşaallahgünaydın anniş adaylarıı :)
Evet yarım hayrlsyla ins .:) sn nasılsn nasl gdionasip canım ya inşallah bidaki aya
Ray kuZum nasip yok ya skmıom herşeyin hayrlsı bu ay yakı yapım maç'in gazeliyim incr ycem ypabilrsem sut buhrana oturcm bu ay hedef büyük olckNasip tatlımsıkma canını
Ray kuZum nasip yok ya skmıom herşeyin hayrlsı bu ay yakı yapım maç'in gazeliyim incr ycem ypabilrsem sut buhrana oturcm bu ay hedef büyük olck
valla iyi gidiyo canım bu sabah dayanamadım test yaptım yumurtlamadan sonra 10. gün bugün silik çizgi gördüm ama sonra rengi dağıldı bozuldu bilmiyorum beklyp görcezEvet yarım hayrlsyla ins .:) sn nasılsn nasl gdio
aminn canım benim :)Günaydın tatlım , sabahlarımız Nur olsun inşaallah
Insallah canimm bal tarcin corek otu bunlarin ölçüsü var mi ?Baltarcincorekotu karışımini yatmadan once yiyorum gün icinde 5 findik 3 ceviz 1 hurma 2 kuru incir yiyorum böyle sayili gidiyor suanlik inofolic iciyorum dün basladim biraz gec oldu ama olsun kabakcekirdegi yemeye calisiyorum birde havuç bu ikisini sık olmasada yiyorum böyle canım ve suan sag tarafımda kasilmayi anlatamam baya siddetli yumurtlama seylerim basladi galiba ayy insaAllah tutar ya bu ay saglikla gelsin bebislerimiz insaAllah canım birde esime keciboynuzu pekmezi yedirmeye çalışıyorum
10 yemek kaşığı bal 10 cay kasigi tarcin 10 silme tatli kasigi öğütülmüş corekotu kist yapmasin fazlasi zarar diye ben bir tatli kasigi yiyorum gunde normalde sabah aksam yeniyor ve corekotunu ogutemezsen oylede yiyenler varmis sorun değil yani yine etkili olur bence yemesi kolay diye öğütülmüş deniyorInsallah canimm bal tarcin corek otu bunlarin ölçüsü var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?