- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.441
Aynen Can'ım ya..... Gelde stres yapmadoğru söylüyosun canım bizim buralardada benden sonra evlenenler doğurdu ben hala bekliym ama napalım bizim elimizde değilki can sıkıntısından hamile kalamıyoruz psikolojimiz bolzuluyo bak belki hsg den sonra hiç beklemeden hamiş olursun :)
Bendende al o kadarNe kadar sevinsemde hamile haberlerine içime oturuyor kiskanmak degil ozeniyorum
Bence yumurtlamadan kaynaklı Can'ım..@Pinkhouselife61masal2994 moonlight2135 suzansu @ilkemmmmm
Canlar bugün sulu akintim oldu dün ilişki olmuştu acaba spermler gerimi geldi diyicemde zaten afedersiniz cikarinca cogu geri gelmişti zaten neden oldu acaba ve şu yerlesme kanamasi illa gelmek zorundami ya yani herksete olur mu
Oyyy maşaallah süphanallah ballı bir boncuk geliyor deseneKızlar giremiyorum sizlerden mahrum kaldım cinsiyetini öğrendik çok şükür
KIZIM olacakmıs
ayy canım inşallah ya inanasım gelmiyo valla sanki benm olmckmış gibiOlmcaksın inşaallah.. Bebiş gelecek evelallah
Pozitif ol ama stres yapma.. Meryem suresi okumaya çalış okuyamazsan da dinle işe giderken evde iş yaparken falan ... Bide Zekeriya as'ın duası var
"RABBİ HEBLİ MİNLEDÜNKE ZÜRRİYETEN DAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" oku
İnşaallaj bu ay gelecek hepimizin evlatlarıdoğumlarımız da peşpeşe olacak inşaallah
herkeste olmaz canım bide benimde çoğu geri geldiği halde ertesi güne kadar devam ediyodu o akıntı sorun yok yani@Pinkhouselife61masal2994 moonlight2135 suzansu @ilkemmmmm
Canlar bugün sulu akintim oldu dün ilişki olmuştu acaba spermler gerimi geldi diyicemde zaten afedersiniz cikarinca cogu geri gelmişti zaten neden oldu acaba ve şu yerlesme kanamasi illa gelmek zorundami ya yani herksete olur mu
Sağlıkla gelsin inşaAllah kucagina almak nasip olsun minik prensesesiKızlar giremiyorum sizlerden mahrum kaldım cinsiyetini öğrendik çok şükür
KIZIM olacakmıs
canım zaten çoğu kişi yaşamıyodur ben geçen kimyasal gebeliğimde yaşamaıştım. bu seferde ilişkiden sonra oldu belkide alakası yoktr yerleşmeyle zaten onuda peçeteye silerken farkettim yoksa farketmicektim@Pinkhouselife61masal2994
Normal yani o zaman iyi ve banada şu yerlesme kanamasini yasamicakmisim gibi geliyor ne biliyim ondan sordum
Icim rahatladı canım aynen bu işlere girince takip edip bakiyoruz öyle anlayabiliriz ancakcanım zaten çoğu kişi yaşamıyodur ben geçen kimyasal gebeliğimde yaşamaıştım. bu seferde ilişkiden sonra oldu belkide alakası yoktr yerleşmeyle zaten onuda peçeteye silerken farkettim yoksa farketmicektim
Deme öyle kız.. Tam kaç ay oldu senin evleneli ?ayy canım inşallah ya inanasım gelmiyo valla sanki benm olmckmış gibi
Kızma o normal bse gden gdıo zatnBugün sulu akıntı geldi desem ki spermler geri geldi ayiptir soylemesi iliskiden sonra cogunlugu geri geldi zaten neden oldu acaba
Hadı hayrlsı:)Bende baltarcincorekotunu yiyorum canım bir yandan ceviz findik hurma kuruincir inofolic yiyorum kabakcekirdegi ve havuc yiyorum ama hergün degil bu ikisini süt peynir yogurda agirlik verdim esimede keciboynuzu pekmezi yediriyorum insaAllah vesile olur ve bu ay gelir ama hissediyorum yumurtaliklarimin çalıştığını canım
Olur btanm ya ole deme naza cekio haylz kndni m etme Allah n iznyle olck inş :)ayy canım inşallah ya inanasım gelmiyo valla sanki benm olmckmış gibi
Hayrlsyla doğar inş cnm :)Kızlar giremiyorum sizlerden mahrum kaldım cinsiyetini öğrendik çok şükür
KIZIM olacakmıs
bugün bidaha yaptım hiç bişey yokDeme öyle kız.. Tam kaç ay oldu senin evleneli ?
Bat tarihin geçsin öyle yap Can'ım.. Test yapma nolur bak.... Üzülüyoruz sonrabugün bidaha yaptım hiç bişey yokdün vardı çizgi arkadaşmda görmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?