- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 23
- 30
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.381
pembe leke görmedim de sarı akıntı görym canım adete yakınNormalde sarı akıntı gormusmuydun .yada o pembe leke .
Anladım kuzumcanım ben ankaradayım ben anestezılı oldum
Kız eczaneyi zengin ettinKızlarrrrrralın size bir test daha :)
Kızım işin ucunda meleğim olunca akan sular duruluyo bende bu daha başlangıç yada şöyle deyim senin gördüğün kısım bir o kadarda görmediklerin var teyzesiKız eczaneyi zengin ettin
Ya bir hafta sabret yine olmazsan öyle yap test
Çok tatlısın ya
Mrb cnm bnm yumurtalarim catladigi zaman aayni sekilde oluyor seninde catlamis olabilir bazen erken olabiliyr yamor: 47584437 .!.:Canlar benim sag tarafımda bır batma var ya yumurtlama gunlerm tahmını olarak carsambadan baslıcak normalmı akıntım falanda seffaf uzayan türden
Kız ballı bende senden fenayım ama üzülmeni istemiyorum anlasanaKızım işin ucunda meleğim olunca akan sular duruluyo bende bu daha başlangıç yada şöyle deyim senin gördüğün kısım bir o kadarda görmediklerin var teyzesi
Biliyorum kuzum ya bi ara Onuda yaptım toptan alıyordum :)Kız ballı bende senden fenayım ama üzülmeni istemiyorum anlasana
Yoksa gebelik testi fabrikasını al ağzımı açmam
Sağol canım degerlendırıcem zaten bu zamanları belkı baltarcınçörekotu kürünü yapıyorum onunda etkısı vardır yanı ınsaAllahMrb cnm bnm yumurtalarim catladigi zaman aayni sekilde oluyor seninde catlamis olabilir bazen erken olabiliyr ya
Kız aylardır böyle ilkemmmm bence bekarken bile yapsa böyle çıkardı kızın geminde var hamilelik hormonuSelanikMuhaciri @Pinkhouselife61
Gerçekten seninki de ayrı bir imtihan canım ya böyle cıkıp gecıkıp olmaması ama yakındır ya yer yapıyor galıba bıcırık
Doğuştan anaç yanı ne güzelKız aylardır böyle ilkemmmm bence bekarken bile yapsa böyle çıkardı kızın geminde var hamilelik hormonu
canım senin kanda negatifti şimdi test pembe bilemedim yaKızlarrrrrralın size bir test daha :)
6 gün geçilmeli şuan Can'ımcanım senin kanda negatifti şimdi test pembe bilemedim yabat ne zaman tatlım
İnşallah canımmmmm ❣inşallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?