- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #4.421

Canim benim saglik olsun nasip degilmis demekki bende bu ay birseyler yapıyorum umutluym insaAllah Allahim nasip eder yaptiklarimizin sonucunu aliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg mi yaptın cnm ?valla iyi gidiyo canım bu sabah dayanamadım test yaptım yumurtlamadan sonra 10. gün bugün silik çizgi gördüm ama sonra rengi dağıldı bozuldu bilmiyorum beklyp görcez
İns bebiş vardr cnm yaavalla iyi gidiyo canım bu sabah dayanamadım test yaptım yumurtlamadan sonra 10. gün bugün silik çizgi gördüm ama sonra rengi dağıldı bozuldu bilmiyorum beklyp görcez
İnş tatlım bende hiç ypmadklarımı bu ay yapcmmoonlight2135
Canim benim saglik olsun nasip degilmis demekki bende bu ay birseyler yapıyorum umutluym insaAllah Allahim nasip eder yaptiklarimizin sonucunu aliriz![]()
İnş cnm BnmBenimde çok hayallerim var bu ay içinİnşaallah tutar hayırla
![]()
evet canımmHcg mi yaptın cnm ?
inşallah canımmİns bebiş vardr cnm yaa
Bende baltarcincorekotunu yiyorum canım bir yandan ceviz findik hurma kuruincir inofolic yiyorum kabakcekirdegi ve havuc yiyorum ama hergün degil bu ikisini süt peynir yogurda agirlik verdim esimede keciboynuzu pekmezi yediriyorum insaAllah vesile olur ve bu ay gelir ama hissediyorum yumurtaliklarimin çalıştığını canımİnş tatlım bende hiç ypmadklarımı bu ay yapcm
Adett bttkten hmn snra belime bardak vurcam hmn ardndan yakı yapstrcam. İncr kürüne baslycm esmde bende macun Yıcez tabı kndm hazırlycam fındık fstk cevz karsmı yapcm inş Rabbim bunları vesıle eder bebis gelir. İns bu ay toplu hamişlik olur :) sen neler yapcan![]()
İnşaallah kuzum yaaa... Bende HSG yi bekliyorum çekileyim de başlıcam hepsine inşaallahBende baltarcincorekotunu yiyorum canım bir yandan ceviz findik hurma kuruincir inofolic yiyorum kabakcekirdegi ve havuc yiyorum ama hergün degil bu ikisini süt peynir yogurda agirlik verdim esimede keciboynuzu pekmezi yediriyorum insaAllah vesile olur ve bu ay gelir ama hissediyorum yumurtaliklarimin çalıştığını canım
Aynen canım %50 artan sansini besinlerlede cogaltirsin bende heyecan yaptim hsgye gitmeni insaAllah sonu güzel olucakİnşaallah kuzum yaaa... Bende HSG yi bekliyorum çekileyim de başlıcam hepsine inşaallah![]()
Aynen canım %50 artan sansini besinlerlede cogaltirsin bende heyecan yaptim hsgye gitmeni insaAllah sonu güzel olucak![]()
sıkma canını yaa vardır bi zamanı can sıkıntısıyla günlerde geçmiyo zehir oluyo her günümüzİnşaallah Can'ım benim.. Rabbimin ol demesine bakıyor işte....
Bu gün annem de aradı baban kaç kere sordu artık Bebek olsun yada bi dr a görünün dedi içim parçalandı valla
Söyleyemedim de anne zaten gidiyoruz diye.. Eşim ve ben biliyoruz sadece..
Anne ben bi sene dinlenmek istiyorum bi sorun yok dedim beklemeyin artık deriilk kez.....
Ya öyle de benden üç-dört ay önce evlenen arkadaşlarım hamile.. Kiminin son zamanları..sıkma canını yaa vardır bi zamanı can sıkıntısıyla günlerde geçmiyo zehir oluyo her günümüz
bizimkiler acele etme diyor hatta babamdan öyle talep gelmedi daha ama kv hepsine yetiyor boşver canım torun istiyorlar işte ama bizim elimizde değil ki bana kv tembel çıktı bu dedi benim için nasil icime oturmustuİnşaallah Can'ım benim.. Rabbimin ol demesine bakıyor işte....
Bu gün annem de aradı baban kaç kere sordu artık Bebek olsun yada bi dr a görünün dedi içim parçalandı valla
Söyleyemedim de anne zaten gidiyoruz diye.. Eşim ve ben biliyoruz sadece..
Anne ben bi sene dinlenmek istiyorum bi sorun yok dedim beklemeyin artık deriilk kez.....
doğru söylüyosun canım bizim buralardada benden sonra evlenenler doğurdu ben hala bekliym ama napalım bizim elimizde değilki can sıkıntısından hamile kalamıyoruz psikolojimiz bolzuluyo bak belki hsg den sonra hiç beklemeden hamiş olursun :)Ya öyle de benden üç-dört ay önce evlenen arkadaşlarım hamile.. Kiminin son zamanları..
Ya ne bileyim ya insan üzülmeden edemiyor ki...![]()
Ne kadar sevinsemde hamile haberlerine içime oturuyor kiskanmak degil ozeniyorumYa öyle de benden üç-dört ay önce evlenen arkadaşlarım hamile.. Kiminin son zamanları..
Ya ne bileyim ya insan üzülmeden edemiyor ki...![]()
Olmcaksın inşaallah.. Bebiş gelecek evelallah[QUOTkendimi çok kaptırmak istemiyorum daha önce 1 kimyasal gebeliğim oldu bu da öyle olcak diye korkuyorum bide hiiç akıntım yok ya sadece karın kasık ve bel ağrım var adet olcakmışım gibi