• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

moonlight2135 moonlight2135
Canim benim saglik olsun nasip degilmis demekki bende bu ay birseyler yapıyorum umutluym insaAllah Allahim nasip eder yaptiklarimizin sonucunu aliriz:KK15:
İnş tatlım bende hiç ypmadklarımı bu ay yapcm
Adett bttkten hmn snra belime bardak vurcam hmn ardndan yakı yapstrcam. İncr kürüne baslycm esmde bende macun Yıcez tabı kndm hazırlycam fındık fstk cevz karsmı yapcm inş Rabbim bunları vesıle eder bebis gelir. İns bu ay toplu hamişlik olur :) sen neler yapcan ;)

İnş tatlım bende hiç ypmadklarımı bu ay yapcm
Adett bttkten hmn snra belime bardak vurcam hmn ardndan yakı yapstrcam. İncr kürüne baslycm esmde bende macun Yıcez tabı kndm hazırlycam fındık fstk cevz karsmı yapcm inş Rabbim bunları vesıle eder bebis gelir. İns bu ay toplu hamişlik olur :) sen neler yapcan :KK66:
Bende baltarcincorekotunu yiyorum canım bir yandan ceviz findik hurma kuruincir inofolic yiyorum kabakcekirdegi ve havuc yiyorum ama hergün degil bu ikisini süt peynir yogurda agirlik verdim esimede keciboynuzu pekmezi yediriyorum insaAllah vesile olur ve bu ay gelir ama hissediyorum yumurtaliklarimin çalıştığını canım

Bugün sulu akıntı geldi desem ki spermler geri geldi ayiptir soylemesi iliskiden sonra cogunlugu geri geldi zaten neden oldu acaba:KK64:

Bende baltarcincorekotunu yiyorum canım bir yandan ceviz findik hurma kuruincir inofolic yiyorum kabakcekirdegi ve havuc yiyorum ama hergün degil bu ikisini süt peynir yogurda agirlik verdim esimede keciboynuzu pekmezi yediriyorum insaAllah vesile olur ve bu ay gelir ama hissediyorum yumurtaliklarimin çalıştığını canım
İnşaallah kuzum yaaa... Bende HSG yi bekliyorum çekileyim de başlıcam hepsine inşaallah ☺️☺️☺️

İnşaallah Can'ım benim.. Rabbimin ol demesine bakıyor işte....
Bu gün annem de aradı baban kaç kere sordu artık Bebek olsun yada bi dr a görünün dedi içim parçalandı valla :KK42:
Söyleyemedim de anne zaten gidiyoruz diye.. Eşim ve ben biliyoruz sadece..
Anne ben bi sene dinlenmek istiyorum bi sorun yok dedim beklemeyin artık deri :cry: ilk kez.....
Aynen canım %50 artan sansini besinlerlede cogaltirsin bende heyecan yaptim hsgye gitmeni insaAllah sonu güzel olucak:KK15:

Bu gün annem de aradı baban kaç kere sordu artık Bebek olsun yada bi dr a görünün dedi içim parçalandı valla :KK42:
Anne ben bi sene dinlenmek istiyorum bi sorun yok dedim beklemeyin artık deri :cry: ilk kez.....
sıkma canını yaa vardır bi zamanı can sıkıntısıyla günlerde geçmiyo zehir oluyo her günümüz

bizimkiler acele etme diyor hatta babamdan öyle talep gelmedi daha ama kv hepsine yetiyor boşver canım torun istiyorlar işte ama bizim elimizde değil ki bana kv tembel çıktı bu dedi benim için nasil icime oturmustu :cry:

Ya öyle de benden üç-dört ay önce evlenen arkadaşlarım hamile.. Kiminin son zamanları..
Ya ne bileyim ya insan üzülmeden edemiyor ki... :KK43:
doğru söylüyosun canım bizim buralardada benden sonra evlenenler doğurdu ben hala bekliym ama napalım bizim elimizde değilki can sıkıntısından hamile kalamıyoruz psikolojimiz bolzuluyo bak belki hsg den sonra hiç beklemeden hamiş olursun :)

[QUOTkendimi çok kaptırmak istemiyorum daha önce 1 kimyasal gebeliğim oldu bu da öyle olcak diye korkuyorum bide hiiç akıntım yok ya sadece karın kasık ve bel ağrım var adet olcakmışım gibi
Olmcaksın inşaallah.. Bebiş gelecek evelallah ❤️
Pozitif ol ama stres yapma.. Meryem suresi okumaya çalış okuyamazsan da dinle işe giderken evde iş yaparken falan ... Bide Zekeriya as'ın duası var
"RABBİ HEBLİ MİNLEDÜNKE ZÜRRİYETEN DAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" oku :-)
İnşaallaj bu ay gelecek hepimizin evlatları :-) doğumlarımız da peşpeşe olacak inşaallah :-)

Back
X