• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Neler yiyrsun canim ya banada yzar msn?
Baltarcincorekotu karışımini yatmadan once yiyorum gün icinde 5 findik 3 ceviz 1 hurma 2 kuru incir yiyorum böyle sayili gidiyor suanlik inofolic iciyorum dün basladim biraz gec oldu ama olsun kabakcekirdegi yemeye calisiyorum birde havuç bu ikisini sık olmasada yiyorum böyle canım ve suan sag tarafımda kasilmayi anlatamam baya siddetli yumurtlama seylerim basladi galiba ayy insaAllah tutar ya bu ay saglikla gelsin bebislerimiz insaAllah canım birde esime keciboynuzu pekmezi yedirmeye çalışıyorum

Baltarcincorekotu karışımini yatmadan once yiyorum gün icinde 5 findik 3 ceviz 1 hurma 2 kuru incir yiyorum böyle sayili gidiyor suanlik inofolic iciyorum dün basladim biraz gec oldu ama olsun kabakcekirdegi yemeye calisiyorum birde havuç bu ikisini sık olmasada yiyorum böyle canım ve suan sag tarafımda kasilmayi anlatamam baya siddetli yumurtlama seylerim basladi galiba ayy insaAllah tutar ya bu ay saglikla gelsin bebislerimiz insaAllah canım birde esime keciboynuzu pekmezi yedirmeye çalışıyorum
Maşaallah süphanallah ✊✊✊✊ tutacak bu ay evelallah ✋✋✋❤️☺️

Insallah canimm bal tarcin corek otu bunlarin ölçüsü var mi ?

Insallah canimm bal tarcin corek otu bunlarin ölçüsü var mi ?
10 yemek kaşığı bal 10 cay kasigi tarcin 10 silme tatli kasigi öğütülmüş corekotu kist yapmasin fazlasi zarar diye ben bir tatli kasigi yiyorum gunde normalde sabah aksam yeniyor ve corekotunu ogutemezsen oylede yiyenler varmis sorun değil yani yine etkili olur bence yemesi kolay diye öğütülmüş deniyor

Back
X