• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Maşallah taze anne olacaksın inşaallah ❤️ Ne zamandır istiyorsunuz? Dr a göründün mü hiç?
teşekkur ederim canım doktora gittim 6 ay önce ilk tedavi ayında hamile kaldım ama maalesef düşük oldu
düşükten sonra 2 ay korundum bu ay 3uncu denemeiz
incir ve havuç kurunu uyguluyorum batı heyecanla bekliyorum
canım senin yaş kaç ne zamandır istiyorsun

teşekkur ederim canım doktora gittim 6 ay önce ilk tedavi ayında hamile kaldım ama maalesef düşük oldu
düşükten sonra 2 ay korundum bu ay 3uncu denemeiz
incir ve havuç kurunu uyguluyorum batı heyecanla bekliyorum
canım senin yaş kaç ne zamandır istiyorsun
Anladım Can'ım.. HSG çekildin mi?
Ben 23 bir yıl oluyor.. .

@Pinkhouselife61
Bitanem bu ay ıkımızde hamıle kalsak ne güzel olur Allahın ıznıyle aynı aylı olur bebelerımız belkı peşpese dogum yaparız yaa hayaller dualar nasıp olsun ınsaAllah senınle beraber yasayarız 9 ayı:dua::halay::KK19::KK68:

@Pinkhouselife61
Bitanem bu ay ıkımızde hamıle kalsak ne güzel olur Allahın ıznıyle aynı aylı olur bebelerımız belkı peşpese dogum yaparız yaa hayaller dualar nasıp olsun ınsaAllah senınle beraber yasayarız 9 ayı:dua::halay::KK19::KK68:
Düğünler peşpeşe oldu
Doğumlar da öyle olur bu ay hamiş oluruz inşaallah ❤️❤️❤️❤️❤️ Sağlık sıhhat afiyetle

Canlar benim sag tarafımda bır batma var ya yumurtlama gunlerm tahmını olarak carsambadan baslıcak normalmı akıntım falanda seffaf uzayan türden:KK64:

Back
X