- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #4.361
Allah Alllaaaaahh...Yok kız doktor bişeyin yok didi sıkıntı yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Alllaaaaahh...Yok kız doktor bişeyin yok didi sıkıntı yok![]()
teşekkur ederim canım doktora gittim 6 ay önce ilk tedavi ayında hamile kaldım ama maalesef düşük olduMaşallah taze anne olacaksın inşaallahNe zamandır istiyorsunuz? Dr a göründün mü hiç?
Anladım Can'ım.. HSG çekildin mi?teşekkur ederim canım doktora gittim 6 ay önce ilk tedavi ayında hamile kaldım ama maalesef düşük oldu
düşükten sonra 2 ay korundum bu ay 3uncu denemeiz
incir ve havuç kurunu uyguluyorum batı heyecanla bekliyorum
canım senin yaş kaç ne zamandır istiyorsun
çekildim canım ilk ayda hsg çekildim klomen ve menegon kullandım o ay hamile kalmıştımAnladım Can'ım.. HSG çekildin mi?
Ben 23 bir yıl oluyor.. .
İnşaallah Can'ım yaaaaçekildim canım ilk ayda hsg çekildim klomen ve menegon kullandım o ay hamile kalmıştım
bu arada sen genç anne olacaksın
bu ay mı çekildin canım hsg yiİnşaallah Can'ım yaaaa
Ay bende bi heyecan basıyor HSG den sonra %50 şansı artırıyomuş ya![]()
İnşaallah Can'ım yaabu ay mı çekildin canım hsg yi
hsgden sonra hamile kalan çok tanıdığım var 1. ben ve ablam ve çok
inşallah bu ay kavusuruz meleklerimize
İnşaallah Can'ım ya.. Nerede çekildin sen?hmm daha çektirmedin bu ay güzel haberini alıız canım inşallah
Düğünler peşpeşe oldu@Pinkhouselife61
Bitanem bu ay ıkımızde hamıle kalsak ne güzel olur Allahın ıznıyle aynı aylı olur bebelerımız belkı peşpese dogum yaparız yaa hayaller dualar nasıp olsun ınsaAllah senınle beraber yasayarız 9 ayı![]()
Dimi o ayrıntıyı unutmstm ben tevafuk işte doğumlarda olur Allahın ıznıyle bitanem nasip olsun amin çok amınDüğünler peşpeşe oldu
Doğumlar da öyle olur bu ay hamiş oluruz inşaallahSağlık sıhhat afiyetle
Aminnn balımDimi o ayrıntıyı unutmstm ben tevafuk işte doğumlarda olur Allahın ıznıyle bitanem nasip olsun amin çok amın![]()
canım ben ankaradayım ben anestezılı oldumİnşaallah Can'ım ya.. Nerede çekildin sen?
Yumurtlamanın habercisi Can'ım.. DeğerlendirCanlar benim sag tarafımda bır batma var ya yumurtlama gunlerm tahmını olarak carsambadan baslıcak normalmı akıntım falanda seffaf uzayan türden![]()
Nerde bulabilirim onu canım ve eşim çalışıyorum yorgunum dıye yanasmıyor ya pofYumurtlamanın habercisi Can'ım.. Değerlendir
Bide yakı yapıştır Can'ım![]()
Eczaneden Can'ımNerde bulabilirim onu canım ve eşim çalışıyorum yorgunum dıye yanasmıyor ya pof![]()
Yarin aliyim canım o zamanEczaneden Can'ım
Şanlı marka 4 tl
Al kuzumYarin aliyim canım o zaman![]()