- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.221
İyiyiz canım sağolasın sen nasılsın?Nabersiniz canlar nasil gidiyor iyi mi herkes
Test? Mutlaka haber et:)Uyuyoruz Can'ımSabah erken teste gidicem inşaallah
Özür dilerim kuzum yanlış değerlendirdim. Ama bak bu çok iyi başlangıç kuzum.Can'ım hormon testi
Can'ım hormon testi
iyi ediyorsunuz kuzummmmmmm S selifor@Pinkhouselife61 Verdin mi kan canım ne zaman cikicakmis sonucu
Kilim ve tohum Bende iyiyim canim hamd olsun calismalara devam ediyoruz bebis gelene kadar
Özür dilerim kuzum yanlış değerlendirdim. Ama bak bu çok iyi başlangıç kuzum.
@Pinkhouselife61 Verdin mi kan canım ne zaman cikicakmis sonucu
Verdim kuzum.. Ayın 9 unda çıkacakmış sanırım kağıtta öyle yazıyor.. İnşaallah değerlerim çok iyi çıkar nolur dua edin.. Zaten PCO var
Kilim ve tohum Bende iyiyim canim hamd olsun calismalara devam ediyoruz bebis gelene kadar
Verdim Can'ım..@Pinkhouselife61 kuzum verdin mi kanını
Tamam tatlım@Pinkhouselife61 tatlım ben regli oldum 5 eylül yeni tarih
@Pinkhouselife61 insaAllah güzel sonuclar cikicak ben inanıyorum canım umudumuzu kaybetmiyoruz hic şu hsgyide halletinmi gerisi tevekkül Allahim nasip edicek insaAllah
Canlar icime bir umut dogdu bu adetten sonraki gunlerde hamile kalanlar adette atilmayan yumurtaliklami ne kalıyormuş ya ben bu ay 3 gunde kesildim ve cok gelmedi belki dedim bu durum vardir insaAllah oyle olur ya
Canım benim sevinclerimiz ortak seviyorum seniAllah razı olsun Can'ım ya.. Aminn inşaallah öyle olur
Ay kız inşaallah ya valla siz hamiş kalınca ben kendim kadar seviniyorum elhamdulillah inşaallah hemen kalırsın bu ara.. Bi maydanoz süt buharını mı deneseydin Can'ım ya
Köye falan gitseler seninkiler biraz ya.. Gençleri rahat bıraksınlarCanım benim sevinclerimiz ortak seviyorum seniTekrar bir arastiriyim canım ama biliyorsn beraber oturuyorz zor olur gibi onlar varken ne ara nasil yapicam
Gelen yok Can'ım pazartesi bakalım be olcak kuzumSelanikMuhaciri nabtın balım?
Ay ay ay GELMESİN yaGelen yok Can'ım pazartesi bakalım be olcak kuzum
İnşallah bebeğim kısmet ama Ağrı'm var olacakmışım gibi duruyor şimdilikAy ay ay GELMESİN ya
Maşaallah süphanallah ❣
Benim de öyleydi geldi uyuzİnşallah bebeğim kısmet ama Ağrı'm var olacakmışım gibi duruyor şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?