- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.201
AminnnnCumaniz mübarek olsun canlar Allahim bu mubarek günde dualarimiz kabul etsin el-Kuddûs ismi serifi hürmetine gunahlarimi affeylesin kurtarsin et-Tevvâb ismi hurmetine tovbelerimizi kabul eylesin El-Cebbâr ismi hurmetine evlat istegimizi versin insaAllah es-Semi el-Mucib isimleri hürmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah
Cumaniz mübarek olsun canlar Allahim bu mubarek günde dualarimiz kabul etsin el-Kuddûs ismi serifi hürmetine gunahlarimi affeylesin kurtarsin et-Tevvâb ismi hurmetine tovbelerimizi kabul eylesin El-Cebbâr ismi hurmetine evlat istegimizi versin insaAllah es-Semi el-Mucib isimleri hürmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah
Sen bilirsin tatlım.. İnşaallaj şifan onda gizlidirsuzansu @Pinkhouselife61
Kararsizim canlar ama baslamak nasip olduysa devamini getireyim vardir elbet bir hayır
insaAllah canımSen bilirsin tatlım.. İnşaallaj şifan onda gizlidir
anladım canım hayırlısı olsun ya sıkma canınıBu ay hormon testlerimi yaptıracağım için hiç birşey yapmadım.. Değerlerimi etkilemesin diye...
Amin Can'ım inşaallah.. Rabbim hayırla hepimize nasip etsin inşaallahanladım canım hayırlısı olsun ya sıkma canını
Hayırlı cumalar Can'ım..Aşılama tutmayinca kocaaaa bir ümitsizliğe kapılıp buralardan da uzaklaştim.. nasılsınız bakalım canlar? Hayırlı huzurlu cumalar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lirsiniz-ben-bu-sekilde-hamile-kaldim.594019/Kendisi nasıl yapmış?
Yada yapmayalım Can'ım ya bi arkKendisi nasıl yapmış?
Ne ddi Can'ım ?Kızlar hastaneye gidiyorum değerimi ölçtürmeye inşallah üç katı artış olmuştur. Dua edin bana.
Canım değerimi ölçtürdüm 904 çıktı doktoru arayıp bilgilendirdim. Değerin sağlıklı artmış pzt yeniden yaptır o sonuca göre kese için randevulaşabiliriz dediNe ddi Can'ım ?
Çok şükür tatlışımCanım değerimi ölçtürdüm 904 çıktı doktoru arayıp bilgilendirdim. Değerin sağlıklı artmış pzt yeniden yaptır o sonuca göre kese için randevulaşabiliriz dedi
Uyuyoruz Can'ımNabersiniz canlar nasil gidiyor iyi mi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?