- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.241
köye faln gitme şeyleri yok canım burda buyumusler anneside babasida o yüzden gidicek ev falan yok memleketlerinde şansimaKöye falan gitseler seninkiler biraz ya.. Gençleri rahat bıraksınlar
Oy kuşum benimköye faln gitme şeyleri yok canım burda buyumusler anneside babasida o yüzden gidicek ev falan yok memleketlerinde şansima
Ona kalsa bütün yemekleri bana yaptirir ama Allahtan kp her yemegi yemiyor onun istediği şekil yapıyor kocasina ben bazen yapıyorumOy kuşum benim
Mutfağa girsen bizim gelin bişey yapıyor diye sevinir kadın ahaahahah
Kız yaparsın tabii onu demek istemedim kiOna kalsa bütün yemekleri bana yaptirir ama Allahtan kp her yemegi yemiyor onun istediği şekil yapıyor kocasina ben bazen yapıyorum
Evet Can'ım hamiş olanlarıda hamiş listesine ekliyoruz hoşgeldin aramızaSelam arkadaslar burdaki herkes hamilikmi planlıyor ?
Hoşbuldum canm tarihEvet Can'ım hamiş olanlarıda hamiş listesine ekliyoruz hoşgeldin aramıza
Önümüzde ki bat tarihimizi Can'ımTarih olarak neyi yazıyorsunuz
2 benide eklermisiniz şu an reglim gelecek tarih 2 eylülKIZLAR hadi batlarımızı beraber savalım başımızdan
Benim gibi heyecandan yerinde duramayanlar gelin bakalım beraber gün sayalım
Bana katılmak isteyen yazsın
Tesekkür ederimÖnümüzde ki bat tarihimizi Can'ım
Tesekkür ederimÖnümüzde ki bat tarihimizi Can'ım
Rica ederim Can'ım Batı'nı söyle Seninde dahil edelim istersen topiğeTesekkür ederim
Tamam canm beklenen adet tarihim 2 EYLÜLRica ederim Can'ım Batı'nı söyle Seninde dahil edelim istersen topiğe
@Pinkhouselife61 (Canısı yeni arkadaşı topiğe dahil edermisin ) Can'ım ben ilgili merciye ilettim en kısa zamanda ilgilenir kendileriTamam canm beklenen adet tarihim 2 EYLÜL
Âmin Can'ım tek temennimiz bu zaten birbirimize destek olmakinşLlah bekleyen herkesin bebeği olur
Dua edelim çooooooooookkkkk hz.Allah herseye kadirdir RABBİMÂmin Can'ım tek temennimiz bu zaten birbirimize destek olmak❣
Şuan topikdeki yazışıyorsun Can'ım listeye demek istedim o anlarTopik nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?