• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Cumaniz mübarek olsun canlar Allahim bu mubarek günde dualarimiz kabul etsin el-Kuddûs ismi serifi hürmetine gunahlarimi affeylesin kurtarsin et-Tevvâb ismi hurmetine tovbelerimizi kabul eylesin El-Cebbâr ismi hurmetine evlat istegimizi versin insaAllah es-Semi el-Mucib isimleri hürmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah:KK200:

Cumaniz mübarek olsun canlar Allahim bu mubarek günde dualarimiz kabul etsin el-Kuddûs ismi serifi hürmetine gunahlarimi affeylesin kurtarsin et-Tevvâb ismi hurmetine tovbelerimizi kabul eylesin El-Cebbâr ismi hurmetine evlat istegimizi versin insaAllah es-Semi el-Mucib isimleri hürmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah:KK200:
Aminnnn :KK200::KK200::KK200:

Aminnn canim aminnn insallahhh .

Aşılama tutmayinca kocaaaa bir ümitsizliğe kapılıp buralardan da uzaklaştim.. nasılsınız bakalım canlar? Hayırlı huzurlu cumalar..
Hayırlı cumalar Can'ım..
Aşılamanın tutma ihtimali %10-15 arası.. Çok az yani.. Bi arkadaş burdan yazmıştı kendi aşılamasını kendi yapmış ☘ bende denemek istiyorum bu ay.. Rabbim bu ay hepimize nasip etsin inşaallah❤️

Kendisi nasıl yapmış? :oha:
Yada yapmayalım Can'ım ya bi ark

Kizlar bu bence hic saglikli bir yontem degil.
Erkek bosaldiginda ilk gelen spermler en saglikli olanlardir. Ve saglikli olan spermler yumurtayi daha kolay doller. Hastanede asilama icin bu saglikli spermler ayiklanarak asilama islemi yapilir. Sonlarda gelen spermler ise sagliksiz olanlardir ve dollenme gerceklestirirlerse dusuk veya engelli bebek (Allah korusun) riskini arttirir.
Siz bu siringa yontemiyle saglikli ve sagliksiz spermleri bir araya karistirip belki de sagliksiz spermleri onden yolluyorsunuz.
Ben de bebek icin ugrasanlardanim. Ama bu yontemi mantiksiz buldum.

Yazmış.. Mantıklı geldi.. Hiç oynamayalım kendimizle.

Back
X