- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.161
Adet oldum ben kızlar
aaaAdet oldum ben kızlar
Kız bu ne şimdi ben şok ben hayretlerdeyim ya şaka mısın doğru değil dimi @Pinkhouselife61aaaneden yaaa
Yok kuzum... O kan geldiği gün 26. Gündü yumurtlama imkansızHayırlısı olsun ttlim o kan geldiği zaman mı acaba yumurtladin sen şimdi adet olduğuna göre
Hayırlısı olsun kuzum.inşallah hayırlısıyla Eylülde çift çizgiyi görmen dileğiyle.Adet oldum ben kızlar
aaaneden yaaa
Kız bu ne şimdi ben şok ben hayretlerdeyim ya şaka mısın doğru değil dimi @Pinkhouselife61
İnşaallah hep beraber balımHayırlısı olsun kuzum.inşallah hayırlısıyla Eylülde çift çizgiyi görmen dileğiyle.
Bu ay hormon testlerimi yaptıracağım için hiç birşey yapmadım.. Değerlerimi etkilemesin diye...kür falan yaptın mı canım belki onlarla ilgilidir
Randevu tutturamadım bi.. Adet olduğum gibi siteye tekrar girdim bi randevu iptal olmuş elhamdulillah rabbim nasip etti aldım.. Yarın yapılacak hormon testlerim inşaallah.. Ya üzülüyor insan işte kocama Nasıl söylicem ya çok üzülüyor çok umutlandı... Aaaf Allah'ım aff....Tüm aydın canlar.
Nasılsınız pink canim hastalandinmi.
Eyer hastalandiysan hiç uzulme kuzum benim sakin neden neden diye isyan etme.
Bu ay rahim filmi cekilceksin inşallah o film sana yol açacak dur bakalım su filmi bi cektir.sperm testi yapildi mi kuzum sana.
Yok kuzum... O kan geldiği gün 26. Gündü yumurtlama imkansız
Bilmiyorum hayatım.. Olabilir tabiki.. 14 gün canlı duruyor ya ondan olamaz ddim ben..Valla buraya hiç üye olmasaydım bana göre de yumurtlama olmazdı ama o kadar çok kişi duydum ki geç yumurtlama olabilir belki normal şartlarda ozaman lar da yunurtluyorsun da ondan olmuyo bebis
İnşaallah hepimiz Can'ım..@Pinkhouselife61 Canim geldi mi kirmizlar sağlık olsun bu ay hallet hepsini insaAllah sonu güzel olsun eylüle hamis olarak cikarsin Allah büyük
Sen gitmedin mi cnm Dr@Pinkhouselife61 Canim geldi mi kirmizlar sağlık olsun bu ay hallet hepsini insaAllah sonu güzel olsun eylüle hamis olarak cikarsin Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?