❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

NİCKNAME - BAT

1. @Aslanparcasi _________HAMİŞ
  2. YASMINAAA _________HAMİŞ
  3. lale_cik ____________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ______HAMİŞ
  5. duyguserhat _________HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ______HAMİŞ
  7. L Laydrosa ___________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _______HAMİŞ
  9. suzansu ____________HAMİŞ
  10. @_Dusler_Akedemisi_ ___HAMİŞ
  11. Kilim ve tohum ________HAMİŞ
  12. Princess91 _________2 ağustos
  13. SelanikMuhaciri _______ 2 ağustos
  14. moonlight2135 _____8 ağustos
  15. Jassgiller ________11 ağustos
  16. ada_aras _________17 ağustos
  17. M Mavisareg ________17 ağustos
  18. masal2994 _______19 Ağustos
  19. baldudakk ________21 ağustos
  20. S Sunflower88 ______23 ağustos
  21. @nisandeniz _______25 ağustos
  22. @ahucansu28 _______28 ağustos
  23. S selifor ___________30 ağustos
  24. aaynaa ____________3 eylül
  25. @Pinkhouselife61 ____4 eylül
  26. Zilan92 _________Beklemede
  27. @sidree ___________Beklemede
  28. Emineeemm _______Beklemede
  29. @Duam23 _________Beklemede
  30. adyas ___________Beklemede
  31. htc_tfk __________Beklemede
  32. Bihter34 _________Beklemede
  33. Enise54 _________Beklemede
  34. D dl3434 __________Beklemede
  35. M Mlgm55 _________Beklemede
  36. K Knptr ___________Beklemede
  37. Z zeplin88 _________Beklemede
  38. bahar1989 ________Beklemede
  39. askininaskisi ______Beklemede
  40. -Lidya- __________Beklemede

Allah'ın işi işte napalım boynumuz kıldan ince.. Çok üzüldüm ya eşime Nasıl söylicem bilmiyorum ooy oyy.. Allahım affet nolur..
Böyle söyleyerek kaybediyorum biliyorum..
Aaf af rabbim..
Kız bu ne şimdi ben şok ben hayretlerdeyim ya şaka mısın doğru değil dimi @Pinkhouselife61

Bide bana sor Can'ım.. Napalım ki yapacak hiç bişeyimiz yok.. O kadar çok aciziz ki gerçekten onu anladım bir kez daha.. İyiki test yapmamışım yoksa çok daha fazla üzülürdüm.. Elhamdulillah..
Yarın hormon testlerine gidicem inşaallah sonuçlarım temiz çıkar nolur duanızı eksik etmeyin Can'lar..
Tatlım inşaallah sen hamilesindir bari yüzümü sen güldür..

Randevu tutturamadım bi.. Adet olduğum gibi siteye tekrar girdim bi randevu iptal olmuş elhamdulillah rabbim nasip etti aldım.. Yarın yapılacak hormon testlerim inşaallah.. Ya üzülüyor insan işte kocama Nasıl söylicem ya çok üzülüyor çok umutlandı... Aaaf Allah'ım aff....
İşte adetim bitince hemen testler yapılacak inşaallah
Hem HSG hem Spermiogram.. Şimdi sökülmesi lazım ya hormon testleri için bişey içeyim mi ben sence? Yoksa kendi haline mi bırakayım..?
Allahımm hiç kimseyi mahzun etmesin.. Daima yüzümüzü güldürsün yolundan ayırmasın inşaallah

Valla buraya hiç üye olmasaydım bana göre de yumurtlama olmazdı ama o kadar çok kişi duydum ki geç yumurtlama olabilir belki normal şartlarda ozaman lar da yunurtluyorsun da ondan olmuyo bebis
Yok kuzum... O kan geldiği gün 26. Gündü yumurtlama imkansız

Valla buraya hiç üye olmasaydım bana göre de yumurtlama olmazdı ama o kadar çok kişi duydum ki geç yumurtlama olabilir belki normal şartlarda ozaman lar da yunurtluyorsun da ondan olmuyo bebis
Bilmiyorum hayatım.. Olabilir tabiki.. 14 gün canlı duruyor ya ondan olamaz ddim ben..
Allah'ın işi valla adetken bile yumurtlarız istese Rabbim

Ben gittim hastaneye söyledim böyle böyle diye evleneliden beri olan adet dongulerimi söyledim alttan muayen etti rahim inceligi iyi dedi yumurtaladiklarima bakti onlarda iyi dedi adetin 3.gunu hormon testi vericem ama ben baltarcinli kürü yapiyordum bu ay etkilermi hormon testi ni pinkm sen öyle deyince bir soru işareti oldu ama bırakmak istemiyorum belki ise yarar diye

Ya şu doktora gidince insanin basiretimi baglaniyor nedir aksamdan giderken kafamda şunları bunlari soylicem diye hesapladim cogunu unuttm o bekleme esnasindaki stres unuttuyor insana agrili gecti gecen ay bu ay diyicektim onu unuttm poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…