❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Hoş geldin bebeğim ya dua ettiysen bize yoldadır teyzesi minnakımız napio annesini üzüyor mu bakim nasılsın Can'ım Nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı

Hoş geldin bebeğim ya dua ettiysen bize yoldadır teyzesi minnakımız napio annesini üzüyor mu bakim nasılsın Can'ım Nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı

Amin canim inşallah inşallah gelmişlerdir sizinledirler insallah.
Çok şükür Allah a canim yarını bekliyorum Allah nasip ederse nedir ne degildir yarın belli olacak hayırlısıyla inşallah.

Hamile kalsam die çırpınıyordu 7 sene şimdi önce kese gorcekmiyim sonra bebek varmi sonra kalp atışı varmi hep bi soru işareti kuzum Allah a sigindim bekliyorum.

Ayrıca sizi de ya mart yada nisan annelerine bekliyorum inşallah .kutlu doğum haftasına denk gelin inşallah dogumlariniz o hafta olsun.

Âmin bebeğim Rabbim en hayırlısını bilir Hakkı'mızda sende stresten uzak dur Can'ım herşey yolunda gidecek buna kalpden inan olur mu dualarımdasınız

@melekbaby kız seni gökte ararken yerde buldum elle gebelik kontrolü Nasıl yapılır Nasıl anlıyorsunuz siz ebeler yardım et tatlım
işaret ve orta parmağınla elini içeri skyosun canım rahim adet döneminde aşağı sarkar gebelikte yukarı çekilir parmağın değmiyosa hamile demek oluyomuş. ama bu yöntem kullanılmıyo artık herkesin vücut yapısı ve parmak uzunluğu farklı

İşte Can'ım o yüzden bilen biri daha iyi anlatır düşüncesinde olduğum için sordum kuzum haklısın

Çok şükür Can'ım benim... Yıpranıyoruz üzülüyoruz boşuna aslında Rabbim yazmış gününü saatini dakikasını saniyesine kadar...
İşte insan aceleci varlık dayanamıyor sabredemiyor....
Rabbim en yakın Zaman'da hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin inşaallah ❣❣❣

Kız ben sizden daha sabırsızım ama her an gelebilir hissediyorum.. nolur duanızı eksik etmeyin.. Tek testim var onu da yaparsam başka alamam erkek eczaneler eşim izin vermiyor kendisi de almaz bidaha...
İnşaallah hamileyimdir de yapınca çıkar hemen
Oyyy oy

Yapsam çıkmayınca ölmüş gibi oluyorum kız..... Şimdi her an olabilirim gibiyim bilmiyorum.... Yapmak istemiyorum test çünkü gerçekten çok yıkılıyorum.. Kaç kere çöpe attım çöpten alıp dakikalarca baktım anlatamam.... Bi arkadaşım daha hamileymiş yeni öğrendim.. Bende hamileyim demek isterdim gerçekten....
Dayanamıyorum ama sabredip yapmamam lazım..
Nolur dualarını eksik etme Can'ımın içi

İnşaallah balım..yarın da pıt pıt pıt mercimeğin kalp sesini duyarsın inşaallah ❣ kesesini de gösterir sana anne ben buradayım merak etme der inşaallah yanımda kardeşim de var bak biz ikiziz derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…