- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.101
Evimiz atakumda idi ama aslen ilçesinden iz Samsun'un Can'ım :)Samsunun neresinden ? :)
Hoş geldin bebeğim ya dua ettiysen bize yoldadır teyzesi minnakımız napio annesini üzüyor mu bakim nasılsın Can'ım Nasıl gidiyor hamişlik alıştın mıGünaydın canlar. .
Nasılsınız.
Hamis adayları acayip bi heyecan var değilmi çok az kaldı .
Kan tahlili bekleyen arkadaşım sen Allah in izniyle öncelikle hamilesin bencede.Allah hayırlı eylesin canim.
ilkemmmm pink sizden bombayı bekliyorum inşallah sıra sizde .kac 1 gun mu kaldı .
Aslında testte çıkar cevaplar ama yapın da demek istemiyorum ama bi ya imada yapın bu bekleyiş neticeye ulassin diyorum.
Gebelik alttan muayineye ilk haftalarda ebelerin bile anlayamayacagi bişey. 6. Haftadan sonra çıkıyormuş kuzum boşuna kurcalama kendini
Ya hadi lütfen güzel haberler gelsin inşallah.
Anladım canım benim esimde Alaçam ilcesinden :)Evimiz atakumda idi ama aslen ilçesinden iz Samsun'un Can'ım :)
Nerede yasıyorsun canım?Havza da ben Can'ım
Hoş geldin bebeğim ya dua ettiysen bize yoldadır teyzesi minnakımız napio annesini üzüyor mu bakim nasılsın Can'ım Nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı
İst cnm sizNerede yasıyorsun canım?
Âmin bebeğim Rabbim en hayırlısını bilir Hakkı'mızda sende stresten uzak dur Can'ım herşey yolunda gidecek buna kalpden inan olur mu dualarımdasınızAmin canim inşallah inşallah gelmişlerdir sizinledirler insallah.
Çok şükür Allah a canim yarını bekliyorum Allah nasip ederse nedir ne degildir yarın belli olacak hayırlısıyla inşallah.
Hamile kalsam die çırpınıyordu 7 sene şimdi önce kese gorcekmiyim sonra bebek varmi sonra kalp atışı varmi hep bi soru işareti kuzum Allah a sigindim bekliyorum.
Ayrıca sizi de ya mart yada nisan annelerine bekliyorum inşallah .kutlu doğum haftasına denk gelin inşallah dogumlariniz o hafta olsun.
işaret ve orta parmağınla elini içeri skyosun canım rahim adet döneminde aşağı sarkar gebelikte yukarı çekilir parmağın değmiyosa hamile demek oluyomuş. ama bu yöntem kullanılmıyo artık herkesin vücut yapısı ve parmak uzunluğu farklı@melekbaby kız seni gökte ararken yerde buldum elle gebelik kontrolü Nasıl yapılır Nasıl anlıyorsunuz siz ebeler yardım et tatlım
İşte Can'ım o yüzden bilen biri daha iyi anlatır düşüncesinde olduğum için sordum kuzum haklısınişaret ve orta parmağınla elini içeri skyosun canım rahim adet döneminde aşağı sarkar gebelikte yukarı çekilir parmağın değmiyosa hamile demek oluyomuş. ama bu yöntem kullanılmıyo artık herkesin vücut yapısı ve parmak uzunluğu farklı
Âmin Can'ım ❣Sağol Canim Allah razı olsun.
Sizde benim dualarimdasiniz her zaman.
Allah hepimizin yüzünü gul Dursun bereketi merhameti üzerimizde olsun inşallah.
İst.İst cnm siz
Çok şükür Can'ım benim... Yıpranıyoruz üzülüyoruz boşuna aslında Rabbim yazmış gününü saatini dakikasını saniyesine kadar...Günaydınlar kızlar biliyorum cok zor bende iki sene yasadım sizin yasadıklarinızı rabbime sıgındım rabbimden istedim hep namazlarimda duamı eksik etmedim sabrettim hayırlıysa olsun Allah ım dedim ve tam ikinci evlilik yıl dönümüzde rabbim bize cok güzel hediye verdi binlerce kez sükürler olsun en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsinn insallah duanızı eksik etmeyin rabbimden herseyin vakti zamanı var biz ne yaparsak yapalım vakit gelmeyince olmuyor sabredin sabrın.sonu gercekten selamet oluyor rabbimin izni ile .
Kız ben sizden daha sabırsızım ama her an gelebilir hissediyorum..Yok ttlim biliyorum sadece kapilmami istemiyorsun anlıyorum seni çünkü atanamamis olsam da bende ebeyim bakalım kan testim ne geliyo
kız deli etme beni yap şu testi sende kurtul bizde bence pozitif çıkacak seni gaza getirmek için ha yanlış anlama
Günaydın canlar. .
Nasılsınız.
Hamis adayları acayip bi heyecan var değilmi çok az kaldı .
Kan tahlili bekleyen arkadaşım sen Allah in izniyle öncelikle hamilesin bencede.Allah hayırlı eylesin canim.
ilkemmmm pink sizden bombayı bekliyorum inşallah sıra sizde .kac 1 gun mu kaldı .
Aslında testte çıkar cevaplar ama yapın da demek istemiyorum ama bi ya imada yapın bu bekleyiş neticeye ulassin diyorum.
Gebelik alttan muayineye ilk haftalarda ebelerin bile anlayamayacagi bişey. 6. Haftadan sonra çıkıyormuş kuzum boşuna kurcalama kendini
Ya hadi lütfen güzel haberler gelsin inşallah.
İnşaallah balım..yarın da pıt pıt pıt mercimeğin kalp sesini duyarsın inşaallahAmin canim inşallah inşallah gelmişlerdir sizinledirler insallah.
Çok şükür Allah a canim yarını bekliyorum Allah nasip ederse nedir ne degildir yarın belli olacak hayırlısıyla inşallah.
Hamile kalsam die çırpınıyordu 7 sene şimdi önce kese gorcekmiyim sonra bebek varmi sonra kalp atışı varmi hep bi soru işareti kuzum Allah a sigindim bekliyorum.
Ayrıca sizi de ya mart yada nisan annelerine bekliyorum inşallah .kutlu doğum haftasına denk gelin inşallah dogumlariniz o hafta olsun.
Aynen hani sonuç @melekbaby@melekbaby kız sonuç çıkmadı mı daha?
Çıkmış olması lazım ama.. Bilmiyorum nerede bu kızçeAynen hani sonuç @melekbaby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?