- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.141
İnşallah kuzum bende gidiyorum yarın Can'ımNabersiniz hanimlar sessiz bu aksam burası ben yarin doktora gidiyorum heyecanliyim bakalim ne diyicek nolucak merak icindeyim kötü birsey cikmaz insaAllah
İnşallah kuzum bende gidiyorum yarın Can'ım
İnşaallah süpriz çıkarNabersiniz hanimlar sessiz bu aksam burası ben yarin doktora gidiyorum heyecanliyim bakalim ne diyicek nolucak merak icindeyim kötü birsey cikmaz insaAllah
Kuzum geç döllenme olabilir mi?Sen bari güzel haberler ile gel bnm adet olmaya niyetim yok galiba göğüsler tam gaz sis akıntı coşkuyla geliyo ama ne bebek var ne regli
Hcg için gitçeğinizde o kadar heyecanlanıyorum ki uykularım kaçıyoİnşallah kuzum bende gidiyorum yarın Can'ım
Öyle balım yaaa.. O haberi yazsan buraya Bi sıçrarım varya kafam tavana değer Sevinç'tenSelanikMuhaciri Guzel haberlerle dönelim insaAllah canım güzel seyler paylasmak nasip olsun
@Pinkhouselife61 Ayy supriz birsey ciksa ne güzel olur ultrasonda bir baksa aa sen hamilesin dese hayaller hayaller ah ah nerde Allah büyük nasip kısmet teslimiz O'na ne derse o olur
Aahahahahahh al balım al az kaldı hazır olalımAksam dayanamdim yine daha rahmime bile dusmemis bebeme cicisler aldim unisex tabi napiyim duramiyorum elim gidiyor
Ben şok olurum heralde inanmam zor olur zaten bu kadar isteyip olunca biz uzun bir süre adapte olamayiz bence şoktanÖyle balım yaaa.. O haberi yazsan buraya Bi sıçrarım varya kafam tavana değer Sevinç'tenhayali bile harika
Esim diyor niye aliyorsun daha yokken ya hic olmazsa kaderimizde yoksa diye diyorum olsun bende o zaman hediye ederim sevdiklerime ustlerinde görüp sevinirmAahahahahahh al balım al az kaldı hazır olalım
Ben şok olurum heralde inanmam zor olur zaten bu kadar isteyip olunca biz uzun bir süre adapte olamayiz bence şoktan
Gerçekten ben doğana kadar inanamam..hatta inanmıcaksın ama hala nası evlendim ben diye şoktayım bi yıl oldu.. Nerdeyse
Esim diyor niye aliyorsun daha yokken ya hic olmazsa kaderimizde yoksa diye diyorum olsun bende o zaman hediye ederim sevdiklerime ustlerinde görüp sevinirm
Kuzum geç döllenme olabilir mi?
Burda bi arkadaşın bat tan 10 gün sonra çıktı hcg si.. Normalde geçiyo mu böyle?
Olabilir kuzumValla canım bnm en son ilişkim 25 temmuz da oldu olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bilmiyorum ya siz iyi haberler verin bana ki keyfim yerine gelsin bende bir daha ki aya inşallah belki doğum günüme supriz yapacak bebeğim onu bekliyor
Ben gitmedim Can'ım ya pazartesiyi beklemekte fayda var diye düşündüm
Ben gitmedim Can'ım ya pazartesiyi beklemekte fayda var diye düşündüm
Yok Can'ım zaten Dr Folic asit verip gönderecek e içiyorum kese vs olayı olmayacak onun için erkenden öğrenmenin anlamı yok gibi geldi pazartesi baktırıp yoksa da hemen bir adet söktürücü hopp oldu bitti gitti işte yapmayı düşündümBeni gördükten sonra fikri degisti herkesin sonu bnm gibi olacak diye birşey yok datlummmm
Kazen değilim ki sözüm dinlensinBen gitmedim Can'ım ya pazartesiyi beklemekte fayda var diye düşündüm
Âmin inşallah kuzum
Kazen değilim ki sözüm dinlensin
İyi yapmışsın tatlımbenimde bat günüm şuan olmazsam salı çarşamba gitmek istiyorum Rabbim hayırla ikram etmiştir minnoşlarımızı inşaallah
Adet olmadıkça hep umut varBeni gördükten sonra fikri degisti herkesin sonu bnm gibi olacak diye birşey yok datlummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?