❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

SelanikMuhaciri Guzel haberlerle dönelim insaAllah canım güzel seyler paylasmak nasip olsun

@Pinkhouselife61 Ayy supriz birsey ciksa ne güzel olur ultrasonda bir baksa aa sen hamilesin dese hayaller hayaller ah ah nerde Allah büyük nasip kısmet teslimiz O'na ne derse o olur

Öyle balım yaaa.. O haberi yazsan buraya Bi sıçrarım varya kafam tavana değer Sevinç'ten hayali bile harika

Öyle balım yaaa.. O haberi yazsan buraya Bi sıçrarım varya kafam tavana değer Sevinç'ten hayali bile harika
Ben şok olurum heralde inanmam zor olur zaten bu kadar isteyip olunca biz uzun bir süre adapte olamayiz bence şoktan

Aahahahahahh al balım al az kaldı hazır olalım
Esim diyor niye aliyorsun daha yokken ya hic olmazsa kaderimizde yoksa diye diyorum olsun bende o zaman hediye ederim sevdiklerime ustlerinde görüp sevinirm

Olur evelallah Allah'a güvenelim

Valla canım bnm en son ilişkim 25 temmuz da oldu olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bilmiyorum ya siz iyi haberler verin bana ki keyfim yerine gelsin bende bir daha ki aya inşallah belki doğum günüme supriz yapacak bebeğim onu bekliyor
Kuzum geç döllenme olabilir mi?
Burda bi arkadaşın bat tan 10 gün sonra çıktı hcg si.. Normalde geçiyo mu böyle?

Olabilir kuzum Rabbim aratmadan versin inşaallah

Beni gördükten sonra fikri degisti herkesin sonu bnm gibi olacak diye birşey yok datlummmm
Yok Can'ım zaten Dr Folic asit verip gönderecek e içiyorum kese vs olayı olmayacak onun için erkenden öğrenmenin anlamı yok gibi geldi pazartesi baktırıp yoksa da hemen bir adet söktürücü hopp oldu bitti gitti işte yapmayı düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…