• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bnm de öyleydi sadece gogusucu anlamsız bi sekilde ağrıyordu İNSALLAH HAMİLESİNDİR CANİM YA BU ilkemm ve bi de tüm bekleyenler
Kaç kere test yaptım her ay negatif insanı o kadar üzüyor ki....toparlanmıyorum . Yanlız 1 tane testim var eşim almıştı.. Onda öğrenmek istiyorum hamileliğimi. Babasının aldığı testte....olmazsam salı çarşamba bi yaparım onu bişey görürsek hcg ye giderim... Her an adet olabilirim ama göğüslerim adet Zaman'ı da ağrır şimdi de ağrıyo ama adet Zaman'ı kolumun altından ağrırdı şimdi göğüs başından aşşaya doğru ağrı..
Hiç sanmıyorum gerçekten :KK43: her saniye kırmızılar gelebilir .. .

Kaç kere test yaptım her ay negatif insanı o kadar üzüyor ki....toparlanmıyorum . Yanlız 1 tane testim var eşim almıştı.. Onda öğrenmek istiyorum hamileliğimi. Babasının aldığı testte....olmazsam salı çarşamba bi yaparım onu bişey görürsek hcg ye giderim... Her an adet olabilirim ama göğüslerim adet Zaman'ı da ağrır şimdi de ağrıyo ama adet Zaman'ı kolumun altından ağrırdı şimdi göğüs başından aşşaya doğru ağrı..
Hiç sanmıyorum gerçekten :KK43: her saniye kırmızılar gelebilir .. .
öyle düşünme canım benimm adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır. ve ağrı sennde tarif ettiğin gibi göğüs uçlarından başlar. adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı olur. bu şekildede lekelnme gördüysen bence hamilesin çok ta umutlandırmak istemiyorum zihnimiz bize oyun oynayabiliyor. ama bence bi yap derim.

dur bakalım bi sonucunu da alayım da hala ihtimal veremiyorum

kontrol çizgisi de c nin altında değil ki canım saol bu arada
bilemiyorum canım testin markası nedir her marka değişik oluyo ama bende sağlık ocağında çalışıyorum kullandığımız testlerde t nin altında oluyo kontrol çizgiside sendeki gibi duruyo amacım moralini bozmak değil tabiki inşallah yanlış anlamazsın inşallah hamilesindir. kan sonucun çıkınca öğreniriz zaten :KK39:

öyle düşünme canım benimm adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır. ve ağrı sennde tarif ettiğin gibi göğüs uçlarından başlar. adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı olur. bu şekildede lekelnme gördüysen bence hamilesin çok ta umutlandırmak istemiyorum zihnimiz bize oyun oynayabiliyor. ama bence bi yap derim.
Can'ım inan dayanamıyorum bende, çok erken ama... Bat ı geçenlerin bile aşırı soluk çıkıyor varsa bile hiç çıkmaz benim... Çünkü 32-33 günde bir de olabilirim bu ay..tabii belkide 27. Günde batım olmuş ve gecmiş te olabilir.. Çünkü ilk gördüğüm pembelik 26. Gündeydi... Belli olmuyor ki Can'ım emin olamıyorum.. Karnımın içinde duman var sanki çok garip bir his var anlatamam.. Adet mi geliyor diyorum bir yanım evet derken diğer yanım gelme gelme diyor :(
Allahım ikram etmiş olsun inşaallah...

Can'ım inan dayanamıyorum bende, çok erken ama... Bat ı geçenlerin bile aşırı soluk çıkıyor varsa bile hiç çıkmaz benim... Çünkü 32-33 günde bir de olabilirim bu ay..tabii belkide 27. Günde batım olmuş ve gecmiş te olabilir.. Çünkü ilk gördüğüm pembelik 26. Gündeydi... Belli olmuyor ki Can'ım emin olamıyorum.. Karnımın içinde duman var sanki çok garip bir his var anlatamam.. Adet mi geliyor diyorum bir yanım evet derken diğer yanım gelme gelme diyor :KK43:
erken yumurtlamışsın ama 20sinde yumurtladıysan 14 gün yapar biz 12. gün yaptığımz halde görmüştük bebişin sennledir inşallah istersen bekle biraz daha

Bnm de öyleydi sadece gogusucu anlamsız bi sekilde ağrıyordu İNSALLAH HAMİLESİNDİR CANİM YA BU ilkemm ve bi de tüm bekleyenler
Bence sen kesin hamişsin :-)
İnşaallah tatlım ya nolur dua edelim birbirimize... HSG falan çekilcem olursam........ İnşaallah hamişimdir gerek kalmadan.. Ama belirsiz bir ağrı var her an olabilirim.. Af afff Allah ım....

Günaydınlar kızlar biliyorum cok zor bende iki sene yasadım sizin yasadıklarinızı rabbime sıgındım rabbimden istedim hep namazlarimda duamı eksik etmedim sabrettim hayırlıysa olsun Allah ım dedim ve tam ikinci evlilik yıl dönümüzde rabbim bize cok güzel hediye verdi binlerce kez sükürler olsun en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsinn insallah duanızı eksik etmeyin rabbimden herseyin vakti zamanı var biz ne yaparsak yapalım vakit gelmeyince olmuyor sabredin sabrın.sonu gercekten selamet oluyor rabbimin izni ile .

bilemiyorum canım testin markası nedir her marka değişik oluyo ama bende sağlık ocağında çalışıyorum kullandığımız testlerde t nin altında oluyo kontrol çizgiside sendeki gibi duruyo amacım moralini bozmak değil tabiki inşallah yanlış anlamazsın inşallah hamilesindir. kan sonucun çıkınca öğreniriz zaten :KK39:
Yok ttlim biliyorum sadece kapilmami istemiyorsun anlıyorum seni çünkü atanamamis olsam da bende ebeyim bakalım kan testim ne geliyo

Can'ım inan dayanamıyorum bende, çok erken ama... Bat ı geçenlerin bile aşırı soluk çıkıyor varsa bile hiç çıkmaz benim... Çünkü 32-33 günde bir de olabilirim bu ay..tabii belkide 27. Günde batım olmuş ve gecmiş te olabilir.. Çünkü ilk gördüğüm pembelik 26. Gündeydi... Belli olmuyor ki Can'ım emin olamıyorum.. Karnımın içinde duman var sanki çok garip bir his var anlatamam.. Adet mi geliyor diyorum bir yanım evet derken diğer yanım gelme gelme diyor :KK43:
kız deli etme beni yap şu testi sende kurtul bizde bence pozitif çıkacak seni gaza getirmek için ha yanlış anlama

Yok ttlim biliyorum sadece kapilmami istemiyorsun anlıyorum seni çünkü atanamamis olsam da bende ebeyim bakalım kan testim ne geliyo

kız deli etme beni yap şu testi sende kurtul bizde bence pozitif çıkacak seni gaza getirmek için ha yanlış anlama
hmm sende sağlıkçısın demek nerelisin :)

Günaydın canlar. .
Nasılsınız.
Hamis adayları acayip bi heyecan var değilmi çok az kaldı .
Kan tahlili bekleyen arkadaşım sen Allah in izniyle öncelikle hamilesin bencede.Allah hayırlı eylesin canim.

ilkemmmm pink sizden bombayı bekliyorum inşallah sıra sizde .kac 1 gun mu kaldı .
Aslında testte çıkar cevaplar ama yapın da demek istemiyorum ama bi ya imada yapın bu bekleyiş neticeye ulassin diyorum.

Gebelik alttan muayineye ilk haftalarda ebelerin bile anlayamayacagi bişey. 6. Haftadan sonra çıkıyormuş kuzum boşuna kurcalama kendini :KK49:

Ya hadi lütfen güzel haberler gelsin inşallah.

Back