- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.601
Naptın kız Lütfiye bacıAynen sessizlesmis burası ben beklemedeyim bat günümü yumurtalamadan beri kasık agrilarim var bugün adet agrisi gibiydi umutla bekliyorum
Sizlerde durumlar nasıl canlar nasılsınız
Hoşbuldum tatlım@Pinkhouselife61 hoşgeldin canım bata kaç gün var
Kuzum 30 ü demiştin bat olarak amaKizlar ben bugunde adet olmadim
24unde olmam lwzimdi bugun 28inci gun dongude bugunde olma
Abladım canım belli olmaz bi arkadaşta hep karnımda karıncalanma gibi bişeyler oluyo dedi durdu göbek çevresinde falan sonuç hamileHoşbuldum tatlım
İşte 8-9 gün var bat a
Çok garip bu ay rahmimde sancı hissettim çok nedenini bilmiyorum..Daha çok var adete bu kadar erken belirti vs. Olmaz ama bilmiyorum.. Bu ay pek performans gösteremedik zaten Rabbim ol derse bir ilişkiylede olur tabii
Adet olursam HSG falan çekilcem inşaallah
Nasipten öte köy yok bekliyoruz işte
Kuzum bence yumurtluyorsunBenim de bat 2 Ağustos bende de kasik ağrısı var bakalım bat mi geliyo bebek mi bekleyip görecez
Ayyy inşaallah Can'ım yaaa.. Kaç gün önceden başlamış onun?Abladım canım belli olmaz bi arkadaşta hep karnımda karıncalanma gibi bişeyler oluyo dedi durdu göbek çevresinde falan sonuç hamile
Eniştem bilirValla canım 5 gün var reglime önceki gün olmusti bugün hiç böyle bi istek yok o yüzden kalsın bugünlük yaa
Eniştem bilirhahayyyt
İnşaallah hamişizdir tatlım yaaaaaaa uff
Mide bulantılarım bile başladı hee
Bir hafta 10 gün önce faln canımAyyy inşaallah Can'ım yaaa.. Kaç gün önceden başlamış onun?
Ay hadi inşallah bebeğim ya gelmiştir meleğin ama adete yakın yumurtlama olamaz bi istisna olmazsa tabi ❣Canlar demin tuvaltte pecetyele silince sanki afedersiniz spermmis gibi yani o tarzda sulu uzayan bir akintim geldi bata 2 gun kala normalmi bilemedim daha önceki adetlerimde hatırlamıyorum böyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?