• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Neredesiniz kızlar .nasılsınız. S selifor canim kasik ağrıların hayırlara yol açsın inşallah. Benimde yumurtlamadan adete 10 gün kala felan başladı ağrılar.inşallah güzel haberler gelir bu ay senden.
:nazar::nazar:

Pink gitmiş saniri eskilerdende bi sen bide moonlagyt var masal toplarsak 4 5 kişi niye böyle azaldı burası..:oha:

Ben geldim kizlar pinkimiz gitti evet tez vakitte gelsin insalah
Benim normalde 25 gunde bir adet olmam gerekiyor ve ogun bugun aksam adet olucakmis gibi agri cektim ama gorunurde bisi yok birde gecenin ikisinde uykudan fruko gazoz istegi ile uyandim okadr cnm cektiki anlatamam ben uykudan hic bole istekle uyanmazdim
Esimide uyandirmadim.bugun 10a dogru uyanmama ragmen halen uykum var esniyorum resmen
Hadi hayirlisi diyorum simdi bugun olmazsam 27sini bekliycem

Ben geldim kizlar pinkimiz gitti evet tez vakitte gelsin insalah
Benim normalde 25 gunde bir adet olmam gerekiyor ve ogun bugun aksam adet olucakmis gibi agri cektim ama gorunurde bisi yok birde gecenin ikisinde uykudan fruko gazoz istegi ile uyandim okadr cnm cektiki anlatamam ben uykudan hic bole istekle uyanmazdim
Esimide uyandirmadim.bugun 10a dogru uyanmama ragmen halen uykum var esniyorum resmen
Hadi hayirlisi diyorum simdi bugun olmazsam 27sini bekliycem
Hayrlsi olur ins cnm bnm

[QUOTE . Suzansu, post: 47378129, member: 540836"]Neredesiniz kızlar .nasılsınız. S selifor canim kasik ağrıların hayırlara yol açsın inşallah. Benimde yumurtlamadan adete 10 gün kala felan başladı ağrılar.inşallah güzel haberler gelir bu ay senden.
:nazar::nazar:

Pink gitmiş saniri eskilerdende bi sen bide moonlagyt var masal toplarsak 4 5 kişi niye böyle azaldı burası..:oha:[/QUOTE]
Suzi naslsn cnm nasl gdiyo nerelerdsn . Ozledm kz sni . Pinki de gelse yaa . Onduz tadi ckmio :/

[QUOT]Kilim ve tohum, post: 47413901, member: 681660"]Kızlar selam pinkhouse özlendin kuzum. Kızlar aşılamanın 13. Günü beta hcg 21.7 çıktı sizce nasıl?[/QUOTE]
Bncebnce deqer brz düşük ins yukselir . Hayrli bi gebelik olur. hadi bkalm müjdeli haber ver bze :dua::KK71:

Kızlar yeniden Merhaba :KK200:
Hatırlayan var mı beni bizde çalışmalar devam.. Bugün yani dün kahverengi leke geldi sonra dan gördüm az ve kuru. Afedersiniz az önce de gördüm aynısını. . Yerleşme mi acaba diyorum regl m için erken çünkü :110:
Sizce:KK46:

Çok heyecan yok ama ihtimal hep var Allah in izniyle
:KK200:

Biraz daha devam edip çoğalırlar regl olduğunu anlicam:110:
Noldu Can'ım sonuç?
Kırmızılar gelmedi inşaallah :KK49:

Back