- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.561
Ara veryim 2-3 günNerye gidion kiz
Kızlaaar adet oldum been
Hayrlsi olsn cnm bdhaki aya insKızlaaar adet oldum been
Yok antibiyotik vermedi, uyuşturarak çekildi. Çok ağrım vardıAy Can'ım ya hamilelik riski varken neden yaptın ki böyle bişey...... Antibiyotik falan verdi mi?
Kullanma sakın..
Narkoz mu aldın uyuşturarak mı çekti
Ayy canım Allah razı olsun dileklerin için. Bu hafta sonu belli olacak inşallah ama regl belirtilerim tam vaktinde var maalesef. Hamilelik takvimi ekleseneSen öyle bi gebe kalki bir beklerken 2 tane olsun inşallah kuzum.
Çok şükür Allah a evet canim .5 hafta oldu elhamdülillah
Canim ben yumurtlama gününden 1 yada 2 gun tahmini sonrasi gittim eşimle 3 gun boyunca bende senin gibi dedim nasıl olsa olma durumu yok olsada durmaz diye hop hop hopladik kudurduk ama gel zaman git zaman bi kasik ağrıları bastırdı donecegimiz gün 12 saat araba yolculuğu dönüş eve geldik off ben ya mikrop kaptım denizden yada usuttum dedim .
Ama hesapsız rızık veren Allah a çok şükürmeğer gebelikdenmis.
Insallah seninde bebegin beklemedigin bu ayda seninledir canim.Allah sana ve isteyen herkese nasip eylesin inşallah.
Yazmıştım canım. Kalabalıktan unutmuşsundurTabiki
Hoşgeldin ne kadardır istiyordunuz?
Kaç yıllık evlisiniz?
Canım çok geçmiş olsun. antibiyotik vermemiş ama çekilen yerde kırmızı bir şişkinlik ve ağrı olursa, yara yeri beyaz renk enfeksiyon gibi görünmeye başlarsa mutlaka doktora gitYok antibiyotik vermedi, uyuşturarak çekildi. Çok ağrım vardı
Bidahaki aya kısmet bacım.. Napalım..
evet kızlar hayırlısı bu ay benim olmadı bu ay inşallah sizden duyarız güzel haberleri bu arada bat 19 ağustos diyelimmHayrlsi olsn cnm bdhaki aya ins
suzansu Konustuk canim kuzenimle unuttm yazmayi kusura bakma gitmiste nokta seklinde gorunmus cumartesi bir daha gidicem demisti ondan sonra konusamadik cumartesi sorarim yine onda kansizlik falan var insaAllah kolay gecer hamileligi Allah saglikla dogurmayi nasip etsin hamislere
Allah razı olsun sağ ol canım .kuzenininde muayenesi inşallah çok güzel geçer.
Sen bugün nasılsın Insallah iyisi dir canim .
moonlight2135 Ise yararsa onuda eklerim listeme canım ama daha hicbirsey yapmadim ben soganmis baltarcin falan yapasim gelmiyor
@Pinkhouselife61 Biraktin demek bizi he neyse senin yoklugunda gelenler degisikligi olanlar olursa biz yazariz listeyi bir sekil ya da ben yazarım hallederik birakma bir daha bizi
masal2994 Saglik olsun canım gecenkinde bende cok umutlandim 13gun gecikmeyle oldum seni anlayabiliyorum bir dahaki sefer gelmiş olsun insaAllah bebisin
ALlah sendende razı olsun canım .Insallah isteyen tüm kardeşlerime ALLAH hayırlı evlatlar bağışlasın insallah.Ayy canım Allah razı olsun dileklerin için. Bu hafta sonu belli olacak inşallah ama regl belirtilerim tam vaktinde var maalesef. Hamilelik takvimi eklesene
evet kızlar hayırlısı bu ay benim olmadı bu ay inşallah sizden duyarız güzel haberleri bu arada bat 19 ağustos diyelimm
Tamam canım inş.olmaz :)Canım çok geçmiş olsun. antibiyotik vermemiş ama çekilen yerde kırmızı bir şişkinlik ve ağrı olursa, yara yeri beyaz renk enfeksiyon gibi görünmeye başlarsa mutlaka doktora git
Canım amin inşallah Ama bugün adet sancısı gibi bir sancıyla ve müthiş şekilde kırgın uyandım. Biraz da ağladım olmadı galibaCanim hayirlisi olsun .Insallah kalbinden geçen gerçek olsun.
Canım amin inşallah Ama bugün adet sancısı gibi bir sancıyla ve müthiş şekilde kırgın uyandım. Biraz da ağladım olmadı galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?