- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #3.461
Tamam canım kusurabakmatatlım ben söylemiştim bat 21 ağustos

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım kusurabakmatatlım ben söylemiştim bat 21 ağustos
Geçer Can'ım merak etme.. Sonu selamet olsun inşaallahBat'a 10 gün var ve bugün adet olucakmisim gibi kasik agrim var ne olaki bu ya usutme desem ben corapsiz gezmem sicak tutarım bir arada kasiklarin asagisindan birsey batar gibi oldu heh işte basladi bu ay da belirtimsi şeyler gecermi 10 gün![]()
insaAllah canım benimGeçer Can'ım merak etme.. Sonu selamet olsun inşaallah![]()
Verebiliyor Can'ım.. Testlere güvenme.. Bat ın geçsin bi test daha yaparız acele etme stres yapma inşaallah pozitif olur sonuçKizlar erken gebelik testi hatalı sonuc verir mi? Negatif pozitif olur mu? Bat i beklerken erken test yaptim bugun negatifti
İnşallah canim Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsinVerebiliyor Can'ım.. Testlere güvenme.. Bat ın geçsin bi test daha yaparız acele etme stres yapma inşaallah pozitif olur sonuç![]()
Aminnnn inşaallah tatlımİnşallah canim Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin![]()
Merhaba canım. Beni de ekler misin? BAT 25 TemmuzAminnnn inşaallah tatlım![]()
TabikiMerhaba canım. Beni de ekler misin? BAT 25 Temmuz
6 yıllık evliyim, 30 yaşındayım ve iki buçuk yıldır istiyoruz. Ben miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. Bir engelimiz kalmadı, artık olacak inşallahTabiki
Hoşgeldin Can'ım.. Kaç yıllık evlisin ? Kaç yaşındasın? Ne kadardır istiyorsunuz?
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşaallah6 yıllık evliyim, 30 yaşındayım ve iki buçuk yıldır istiyoruz. Ben miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. Bir engelimiz kalmadı, artık olacak inşallah
bekliyorum canım bugün adet günüm gelen giden yok şuan dün sabah test yapmıştım ondada bişey yok :)masal2994 ne yaptın Can'ım?
nasıl gördün mü bebişi kalp atışlarını faln duydun mu canım :)Selam .. canlar nasılsınız.
Hanımlar görüşmeyle neler yapıyorsunuz .
Ben hep yatıyorumannem bizde Sağ olsun o yardım ediyor yemeğe felan .ağrılarım var .Allah a emanet ilerliyorum.kontrolede 10 gun sonra gel demisti dr.çok şükür Allah a bugüne kadar kötü bisi yaşamadım.
Allah sonumuzu hayır eylesin insallah.
Şimdi siz anlatın birazda moral bulurum özledi sizi.![]()