- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.861
Can'ım resimlerde ikinci çizginin yeri belli oluyor sadece.. Canlı olarak baktığında kırmızı yada pembe çizgi mi görüyorsun ?
Bide adet oldun mu cnm?
Can'ım Nasıl az oldun? Kırmızı mıydı ? Pembe ve kahve rengi mi ?@Pinkhouselife61 kuzucum adet oldum ama az geldi şüphelerim vardı tekrar yaptım testi beyaz hayalet çizgi var ama pembe diil olsaydı çok belli çıkması gerekmezmiydi
Yarin haberlerini bekliyorum canım muhakkak yaz merak icindeyim heyecan yaptim insaAllah gelmiştir bebis sevindirir bizi
Cnm yarın hormon tahlilim için randevu almıştım zaten gidicem mecbur o arada konuşurum dr ile inş vardır
İnşaallah kuzum yaa Allah razı olsunYarin haberlerini bekliyorum canım muhakkak yaz merak icindeyim heyecan yaptim insaAllah gelmiştir bebis sevindirir bizi
Kaçta randevun canımİnşaallah kuzum yaa Allah razı olsun
İnan ki çok garip anlamıyorum hiç bişey..
Adetse niye sökülmüyo , bebekse niye geliyo
Kafam karışık.. Sabah ne dicek meraklardayım işte
Kahve ve pembe tonları CanısıCan'ım Nasıl az oldun? Kırmızı mıydı ? Pembe ve kahve rengi mi ?
Sağol Can'ım hepimizin inşallahEvet.hayalet bir cizgi var hakkında hayırlısı
Kuzum dualarım seninleİnşaallah kuzum yaa Allah razı olsun
İnan ki çok garip anlamıyorum hiç bişey..
Adetse niye sökülmüyo , bebekse niye geliyo
Kafam karışık.. Sabah ne dicek meraklardayım işte
Ay inşaallah Can'ım ya..Kuzum dualarım seninle
Hayırlısı bebeğim ya güzel haberlerle dön bizeAy inşaallah Can'ım ya..
Olcam gibi de geliyo ne biliym..
Olmasa da hormon testi yaptırcm işte napim..
Napalım tatlım.. Allahtan❣İyi geceler kizlar ben direk kirmizilari yedim ne agri ne sanci olmadan misafirlikteydik lavoboya gitmistim adet olmusum haberim yok.bu gogusler bosa sismis bosa ateslenmisim ama hep hayirlisi dedim .vaktini bekliyor benim kuzum , saglikla gelsin insallah.
@Pinkhouselife61 yeni BAT 3 agustos canim
Valla bu ay kesat işler anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?