• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Kızlaaar bayram koşuşturmasına ara verip sizin bayramınızı kutlayayım dedim :KK66: bayramınız mübarek olsun... bidahaki bayrama bebişli oluruz inşallah :KK66:
Seninde bayramin mübarek olsun canım benim hepimizin mübarek olsun duana kocamn bir amin diyorum nasip olur insaAllah bebisli olmasada hamilede olabiliriz onada raziyim en azindan kurban bayramina bebisimizle gireriz:dua:

Masallah allahim saglikla kucağına almak nasip etsin insallah

Herşey Allahtan hic bilinmez ol derse olur.sende dikkat edersin beslenmene ekmek hamur isi kes bol su ve yuruyurus.hamile kalinca ilk baslarda kusmaktan mide bulantisindan zayifliyorsun birazda oradan gider tamamdir .yeterki sagkikla gelsin,akisina Birak olaylari
Hamur isini kesmistim ztn cnm tuz sekerde kullanmiodum bugun bi isnisna oldu iste hayirlisi

-Lavinia -Lavinia
Canım bencede sen korunma ya bellimi olur Allah (c.c) ol deyiverir . inşallah hem düşük sonrası gebelik daha kolay diyorlar . hatta ben bi yerde okumuştum rahime kesik atıp hamile kalanlar bile varmış . güzelim sen zaten bi ayı geride bıraktın hiç korunma yine güzel güzel spor yapar dietini uygularsın . Tek ricam bol bol yogurt ve yeşil sebzeler tüket canım . senın benım hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin inşallah .

Ne kuzum ne güzel işte olursa hayırlısıyla olmazsa Allah (c.c) bilir en hayırlısını .buna düşür dicez başka yapacak bişeyimiz yok canım benım . İnşallah gonlumuzdeki gbi olur inşallah cifte bayramlar yaşarız güzelim .
Ben aynı bildigin gibi canım benımde 15 temmuz sizler gibi bende Allah (c.c) sıgındım günümü bekliyorum . yada bebegimi.

Bu arada cümlemizin bayramı mubarek olsun Cifte bayram yaşayalım gelen bebek haberleriyle İnşallah yada bi dahaki bayram bebeklerimizle girelim bayrama İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
Cnm saolda dusuk deilde bilmiom artik hauirlisi

Seninde bayramin mübarek olsun canım benim hepimizin mübarek olsun duana kocamn bir amin diyorum nasip olur insaAllah bebisli olmasada hamilede olabiliriz onada raziyim en azindan kurban bayramina bebisimizle gireriz:dua:
Senin duana da amin amin amin... kuzumm:KK200::anneadayı:bu kurbanda göbüşte bebiş nasip etsin rabbim :dua::dua::dua:

İyiz kuzum :-) benim de bat 4 temmuzdu dün çok az pembe geldi bu gün de çok az pembe gördüm daha gelen giden yok :işsiz:
Şaşkınım:silah:
Sonucu güzel olcak insaAllah canım biraz daha bekle bence test icinde yerlesme kanamasina benziyor olabilir umutlanmayalimda tabi sonra üzülürüz hayırlısı canım benim:KK200:

Sonucu güzel olcak insaAllah canım biraz daha bekle bence test icinde yerlesme kanamasina benziyor olabilir umutlanmayalimda tabi sonra üzülürüz hayırlısı canım benim:KK200:
Aynen Can'ım ya ..
Çok garip ama anlayamıyorum..
Test yapmıcam söz verdim kendime.. Her sefer negatif gördüm .. Üzüldüm :(
Yarını bekliyorum.. Belkide sökülür bilmiyorum

Aynen Can'ım ya ..
Çok garip ama anlayamıyorum..
Test yapmıcam söz verdim kendime.. Her sefer negatif gördüm .. Üzüldüm :KK43:
Yarını bekliyorum.. Belkide sökülür bilmiyorum
Bence pztye kadar falan bekle gelmezse eger adetin ama bu arada yinede dikkat et kendine agir seyler kaldirma zorlama kendini streste yapma canım :KK15:

Kızlar bunlar ne demek Bişi söyleyin

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 25
  • image.jpeg
    image.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 28
:KK46:NİCKNAME - BAT :KK46:
  1. ✔️ @Aslanparcasi ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46: