- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.821
Aminn kuzum ne güzel bi dua olmuş. İnşallah pozitiflerimiz olsun bayram sonu pozitifli bayram edelim hepbirliktesenin ne zaman bat ın kuzum?
Yok spordan oncede vardi balim ya iki haftadir ara ara oluodu bu hafta nerdeyse her sabah kalktigimda oluo cnm
Yaki denemedkm cnm iyi gelmiyo oyle seyler sanlinin bi kremi vardi oda agriyinca suruon yakio orasini ama belli bi sure gectikten sonra yine agrio kanamam bitti sanirim bugun gelmemis dun leke seklinde geliodu en son beklicem aksama kadr gelmezse dusumu alicam artikInsallah canim aminnnn.benim beklenen 15 bakalım nasip kısmet canim .kaçıncı bekleyiş ben bile unuttum .Allah şüphesiz zamani bilen inşallah herpimiz birer birer anne olu caz.
Ya ki denedinmi canim sen . IYI geliyor diyorlar.bide istersen bu aralar sadece yürüyüşe ağırlık ver.kan aman varmı canim senin.
Kızlar benim regl olma tarihim 7 temmuz ama bat 14 temmuz çünkü ben 22 günde bir regl oluyorum. O yüzden hamilelik testi için tam bi ayin dolmasinimi beklemeliyim? Üst üste bi kaç ay geciktim hepsinde hamilelik heyecanı yaşadım sonu hüsran :/
Yaki denemedkm cnm iyi gelmiyo oyle seyler sanlinin bi kremi vardi oda agriyinca suruon yakio orasini ama belli bi sure gectikten sonra yine agrio kanamam bitti sanirim bugun gelmemis dun leke seklinde geliodu en son beklicem aksama kadr gelmezse dusumu alicam artik
Cnm gittim sorun yok cok sukur bide progestan hem dusuk riskimne karsi bi ilac hem adet duzenleyici hamileysebebek tutunuo sasana yani kolaylastirio tutunmasini deilsen adet oluyorsun ole bi ilac bu .ben bide zayiflamadan hamile kalmak istemiyorum kilomdan dolayi tabi ki rabbim verirse basim ustune korunup korunmama konusunda kararsizim bu yuzdenCanim sen en uzun tarihi göze al o gün geçerse ne olur ne olmaz diye yaparsın testini yine.bende 15 16 temmuz gibi yap hastalanmazsan .insaallah hastalanmazsin canim.
Geçmiş olsun canim .kanamaya Birlik de bel agrinda gider inşallah..kontrole gitti mi ikinci kez içeride bisi kalmışım die .protestan neden kullanacaksin ki kuzum.
Şimdi senin için yepyeni bir ay gitsin yağlar gelsin bebis inşallah .bence korunma canim gençliğin çok ileri değildi.olursa gene olsun hiç birşey olmaz diyor doktorlar.araştırmalarda erken dusuk lerde 2 3 ay korunmak rahminde sorun yoksa gereksiz diyor,
Hakkımızda ALLAH h ayirlisini bilir şüphesiz...
Senin hepimiz için hayirlisi olsun kuzum.
İyilik diyelim arkadasim benimde 4 gün kaldi..memleketteyim bayram telasi hic aklima bile gelmiyor.İnşallah hakkimizda hayirlisi ne ise o olsn.İyi geceler kuzucuklarrnasılsınız bat lar yaklaşıyo benim 1 haftam kaldı bakalım güzel güzel haberler alırız inşallahh
Tabi kilo çok önemli canm ama.tabi korunup korunup üzerinden onca zaman geçenler var.hemen tutarsa sansina EE olmazsa boşa zaman harcamis olacaksin sen yavaştan hem zayifla hem de deneCnm gittim sorun yok cok sukur bide progestan hem dusuk riskimne karsi bi ilac hem adet duzenleyici hamileysebebek tutunuo sasana yani kolaylastirio tutunmasini deilsen adet oluyorsun ole bi ilac bu .ben bide zayiflamadan hamile kalmak istemiyorum kilomdan dolayi tabi ki rabbim verirse basim ustune korunup korunmama konusunda kararsizim bu yuzden
Saol kuzum hayrlsyla insmoonlight2135 inşwwllah minnoş gelir tatlım ❣❣❣
Ole mi yapayim cnm benim adet duzensizligimde var tutucani sanmiyorum ..gerci kendi arkadasiminda adet duzensizligi vardi hatta 3 ay adet olmadi ve hamile kaldi suan cok tatli bir oglu var masallah. Bilemedim ikilemde kaldim cnm ya kilom var adetim duzensiz .hic bisi bilmiorum cok zormus allahim bi evlat icin ugrasmak .cok isteyipte kavusamamak . Rabbim bizi evatlarimizla sinamasin yarabbim... amin.. cok istiyorum bi bebegimin olmasini cogu kisi yasin genc desede yasimin genc olmasi bisi deistirmio. Bana kalsa direk tup bebek tedavisine baslamak am iste prosedur ole islemio normal yollardan denenecek sonra klomen igne sonra asilama en son tup bebek cok zor rabbim sabir versinTabi kilo çok önemli canm ama.tabi korunup korunup üzerinden onca zaman geçenler var.hemen tutarsa sansina EE olmazsa boşa zaman harcamis olacaksin sen yavaştan hem zayifla hem de dene
İyi değilim hyatm ya . Yaklasio günüm oyuzden herhalde. Sn nasilsn TatlmSafinaz kuzummm nasılsın nasıl hissediyorsun bakalım kaldı 2 gun Allah müjdeli haberlerle gel desin bebeğine gelsin inşallah kuzum benim.
Ya canim sen bu spor işini abarttinmi acaba . Birey ini felan agritmis olma .dikkat et kendine .
IYI GECELER CANIM . Az kaldı senin de masallah .bayram sonu belli olur i şallah seni de güzel haberlerini okuruz .Allah hayırlı saglikli salih evlatlar nasip etsin hepimize.
Masallah allahim saglikla kucağına almak nasip etsin insallah6 hafta 2 gün olduk :3
Ole mi yapayim cnm benim adet duzensizligimde var olaylari,i sanmiyorum ..gerci kendi arkadasiminda adet duzensizligi vardi hatta 3 ay adet olmadi ve hamile kaldi suan cok tatli bir oglu var masallah. Bilemedim ikilemde kaldim cnm ya kilom var adetim duzensiz .hic bisi bilmiorum cok zormus allahim bi evlat icin ugrasmak .cok isteyipte kavusamamak . Rabbim bizi evatlarimizla sinamasin yarabbim... amin.. cok istiyorum bi bebegimin olmasini cogu kisi yasin genc desede yasimin genc olmasi bisi deistirmio. Bana kalsa direk tup bebek tedavisine baslamak am iste prosedur ole islemio normal yollardan denenecek sonra klomen igne sonra asilama en son tup bebek cok zor rabbim sabir versin
İyi değilim hyatm ya . Yaklasio günüm oyuzden herhalde. Sn nasilsn Tatlm
6 hafta 2 gün olduk :3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?