- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.881
Temmuz bereketli olsun insaAllah bol bol bebis haberi alalim listedeki hamisler cogalsinValla bu ay kesat işler anlamadım
İnşaallah kuzum ❣Temmuz bereketli olsun insaAllah bol bol bebis haberi alalim listedeki hamisler cogalsin
Ben yazmıştım bat 21 temmuz diye arada kaynadi sanırım :) daha coooook var zaten, ramazan geçtiğine göre çalışmalar baslasinn :)Temmuz bereketli olsun insaAllah bol bol bebis haberi alalim listedeki hamisler cogalsin
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi ____ HAMİŞ YASMINAAA _____ HAMİŞ lale_cik _________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ___ HAMİŞ duyguserhat ______ HAMİŞ A Ask sana benzer ____ HAMİŞ L Laydrosa _________ HAMİŞ K Knptr ___________ 15 haziran zeplin88 _________ 21 haziran @ilkemmmmm _____ 1 temmuz ada_aras ________ 1 temmuz @ahucansu28 ______ 1 temmuz bahar1989 _______ 4 temmuz @Pinkhouselife61 ___ 4 temmuz @melekbaby _______ 5 temmuz moonlight2135 _____ 6 temmuz Petunyasemen _____ 7 temmuz askininaskisi ______ 10 temmuz baldudakk _______ 12 temmuz suzansu _________ 15 temmuz masal2994 _______ 18 temmuz M Mavisareg ________ 21 temmuz aaynaa __________ 22 temmuz -Lidya- __________ 24 temmuz S selifor __________ 29 temmuz Emineeemm ______ 3 Ağustos @Duam23 _________ Beklemede Jassgiller ________ Beklemede @_Dusler_Akedemisi_ Beklemede adyas ___________ Beklemede htc_tfk _________ Beklemede Bihter34 ________ Beklemede Enise54 ________ Beklemede D dl3434 _________ Beklemede M Mlgm55 ________ Beklemede
Yapmadım Can'ım.. 4 ünde olmam gerekirken 6 sında hafif pembe gördüm 7 de de öyle çok azıcık pembe.. Yerleşme sandım.. 8 i yanı bu gün sabah gelmeye başladı.. Neden böyle anlamıyorum..Pink sen test yaptın mı bat ın geçmiş
Öyle Can'ım.. Bide bana sorCanlar selam.
Nasılsınız.Gecmis bayramınız mübarek olsun. .
Biraz ayrı kaldım ama geçmişi hep okudum.
@Pinkhouselife61 canim sayfaları ilerledikçe aha yazdı yazacak bu ay oldu diyerek okudum bayagida heyecan yaptım .
Bu gibi değişikler iyi normalde günün geçmiyor ama böyle oluyorsa hazırlık oluyormuş .Hayirlisi olsun be kuzum uzulme.bak bende eve gelir gelmez yaptım test acaba diye ama kocaman negatif
Canımız sağ olsun .hepimizin
Safinazdan haber varmı bu ay gelen bebek varmi.
Eşim hastaydı dün.. Hastaneye götrdm serum falan baya geç geldik eve.. Sabah ta bırakamadım bide tahlil yapmazlar diye düşündüm normalde heryer tatil yaSen dr. Neden gitmedin balim .
suzansu canım napysun snde bu ay preseed kullanıyodun sadece yumurtlama döneminde mi kullandın devam ediyomusun
Eşim hastaydı dün.. Hastaneye götrdm serum falan baya geç geldik eve.. Sabah ta bırakamadım bide tahlil yapmazlar diye düşündüm normalde heryer tatil ya
Labaratuar çalışmaz diye şeeettim..
Canlar bat 7 temmuz tatildeyim bu ay bebek mevzusunu düşünmedim bu kkovuşturma da iiyide oldu hala olmadımama bi hafta beeklicem kKarnım agrimaya basladi ggelecek gibi geliyo kısmetaartıkcanlarimmmm
1 gün 1 gündür canim normalde hiç gecikme yasarmisin. Daha öncede gecikti ise en güzeli dediğin gibi 1 hafta beklemek.
Ama daha o ce hiç g ecikmedinse yarın akşamında bekleyip test yapman taraftarıyım cunki gebeligi ne kadar erken ogrenirsen daha iyi dr belki ilaç takviye felan yapar hem sende daha güzel beslenir bol bol şu icersin kuzum.
İnşallah bebegin rahminde seninledir canim.Allah dualarını Hayirlisi ile kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?