- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.481
Kendime oha yani ifadeler nereye konmus öyle hicte bakmadan bastim cevaplayaAman beklemişsiniz bunca gün bi güncük daha beklersiniz nolcakgelen haber güzel olsun da...
Dün yoktun kuzum gözlerimiz yollarda kaldııOoo hoş geldn hayırlı geçler Cnm
Ewt Tatlm ya uyumuşumDün yoktun kuzum gözlerimiz yollarda kaldıı
Gecenin rehavetindendir o canımm uyusam mı uyumasam mı diye çelişiyorum şuan ben meselaKendime oha yani ifadeler nereye konmus öyle hicte bakmadan bastim cevaplaya
Aynen canım sonuc güzel olsun insaAllah beklemeye deger
Neyse bugün sabahlıyosun o zaman dünün telafisi kuşumEwt Tatlm ya uyumuşum
Ck Uykn varsa uyu tatlım yoksa bize takıl bizde kayarız birazdan zatenGecenin rehavetindendir o canımm uyusam mı uyumasam mı diye çelişiyorum şuan ben mesela
Aynen hyatmNeyse bugün sabahlıyosun o zaman dünün telafisi kuşum
Yok gibi uykum aslındaCk Uykn varsa uyu tatlım yoksa bize takıl bizde kayarız birazdan zaten
Kız bu saatten sonra kovsanda kaçmaz zaten uyu seenmoonlight2135 @ askininaskisi
Uyku bastırıyor yavaştan erkende kalkicam zaten varken kacmadan uyuyim en iyisi
İyi uykular canım dua edcem bugün yatmadan senin için inşallah bebiş seninledirmoonlight2135 @ askininaskisi
Uyku bastırıyor yavaştan erkende kalkicam zaten varken kacmadan uyuyim en iyisi
Ayy kız Ck tatlısın hayrlsyla inş . Senin minnosunda sennledr inş .İyi uykular canım dua edcem bugün yatmadan senin için inşallah bebiş seninledir
Onlar yarn gece gorurler
Auy balımm inşallahh bu ay bol bebişli olur hepimiz herkesler hamiş olur inşallahAyy kız Ck tatlısın hayrlsyla inş . Senin minnosunda sennledr inş .
Ayy kz Bz yoruldukça uyuruz sn uyuma tuhafYok gibi uykum aslındabugün çok yoruldum ev işleri falan. Yorgun olunca uyuyamıyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?