- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.461
inşallah vardır kuzujm ya dua et.. kızlar inanaın hiçbirinizi tanımasam da her dua edişimde duaarımdasınız inşallah rabbim kabul eder duyar dualarımızı...sizde dualardan eksik etmeyin ne olur..
insaAllah hayırlı neyse o olsun canim ne biliyim her ihtimali düşünüyorum belki ondandir ama hazirlikmiyim kötüsune Hayır Allah korusun insaAllah bebis olsun diyorum
Tatlııım gittin mi doktora ??Sagol canim benim yazarım tabiki
Gittim canım kese görünmüyor dedi ama rahim kalinlasmis dedi gecikme üstüne gebelik olabilirmiş 5.gun gecikmede negatif çıktı diyince kan vericem yarin sabah bakalım ona göre belli olucakTatlııım gittin mi doktora ??
Gittim canım kese görünmüyor dedi ama rahim kalinlasmis dedi gecikme üstüne gebelik olabilirmiş 5.gun gecikmede negatif çıktı diyince kan vericem yarin sabah bakalım ona göre belli olucak
Gittim canım kese görünmüyor dedi ama rahim kalinlasmis dedi gecikme üstüne gebelik olabilirmiş 5.gun gecikmede negatif çıktı diyince kan vericem yarin sabah bakalım ona göre belli olucak
InsaAllah canim benim cok heyecanlı ve umutluyum negatif cikmaz umarim yoksa cok uzulucem ve artik üstünde durmayı birakicam her ihtimali düşünüyorumhayirli haberlerini bekliykruz kuzucum
Ay hadi inşallah canım benimm. Çok heycanlııııGittim canım kese görünmüyor dedi ama rahim kalinlasmis dedi gecikme üstüne gebelik olabilirmiş 5.gun gecikmede negatif çıktı diyince kan vericem yarin sabah bakalım ona göre belli olucak
insaAllah canim benim birde benim heyecanı bilsenAy hadi inşallah canım benimm. Çok heycanlııııyarın güzel haberler ver bize
H geldin Tatlm nihayet =)Evet aday olarak yerim burasi selam kizlarrr :)
Iii Cnm ya kullandım bn bû ay hem gelistriohmde çatlamıyormuş 1 hafta kaldı bat â bklemedym :) Bnde izmirde oturym 22 ye bascm.Bizim yikdönümümüzde 12 ekin kuşumankaradayım ben. 28 yaşındayım. Çörekotu bal tarçın ı duydum baya da etkiliymiş ama yumurta sayısını mı arttırıyo yok gelişip çatlamasına mı yardımcı oluyo bilemedim. Bakalım hayırlısı. İnofolic e devam ediyorum işte bi tek ben. Bulabilirsem iyi bi doktor gidicem bu ay. Sen nerde oturuyosun kaç yaşındasın ??
Dün gremedim ya uyumuşum bu gece buradayım yuoppuiiBen geldim nerde o 2,5 da burda olalım diyen bi gözü bi gözünden güzel hatun. Pikacuuuu
Nasılsınız canlar neler yapıyorsunuz yumos günleri yaklaştı benim.sizde durumlar nasil
Yarın sabah rrken mi gidceksin canım ?insaAllah canim benim birde benim heyecanı bilsen
Aynen canım 09.24te randevum ama sonuç gun icinde cikar insaAllah rica edicem aile hekiminden olur umarim hemen çıkarYarın sabah rrken mi gidceksin canım ?
Çıkar erken gidersen kuzum büyük ihtimalle. Yarın çıkmaz sonuç derse idrar testi yaparsın olmadı yarınnAynen canım 09.24te randevum ama sonuç gun icinde cikar insaAllah rica edicem aile hekiminden olur umarim hemen çıkar
Hayırlısı olsun canım benim 1 hafta sora güzel güzel bebiş haberleriyle gel inşallahIii Cnm ya kullandım bn bû ay hem gelistriohmde çatlamıyormuş 1 hafta kaldı bat â bklemedym :) Bnde izmirde oturym 22 ye bascm.
Ooo hoş geldn hayırlı geçler CnmMerhabalar güzel anne adaylarııı hayırlı gecelerrr
Seninde mi 1 haftaHayırlısı olsun canım benim 1 hafta sora güzel güzel bebiş haberleriyle gel inşallah
idÇıkar erken gidersen kuzum büyük ihtimalle. Yarın çıkmaz sonuç derse idrar testi yaparsın olmadı yarınn
Yok canım benim 12 günüm var bakalımm :)S
Seninde mi 1 hafta
Aman beklemişsiniz bunca gün bi güncük daha beklersiniz nolcakidrar tsti esim istemiyor guvenmiyormus o testlere yaniltici olabilir diye kanin sonucunu bekleriz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?